O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 29.01.2008 roku
Wyświetleń 887498
Odpowiedzi 2604
shergar The Modders
Zdunek Administrator
Pytałem Żydunka ile kosztuje opłata serwera i na ile to trwa ale nie odpowiedział. Powiedział że opłacił serwer.
Jak jest tu jeszcze tajny poziomek to niech jakiś admin da mi dostęp, muszę coś looknać.
Adanos Administrator
Żelazko
Cytat: Żelazko w 2014-08-12, 21:38Pytałem Żydunka ile kosztuje opłata serwera i na ile to trwa ale nie odpowiedział. Powiedział że opłacił serwer.Jak rozumiem to chcesz bana? Głupi frajer....Kazz olał sprawę opłacenia domeny, dlatego forum nie było dostępne. Finalnie wyszło że ja opłaciłem także domenę, dane do przelewu ogarnął Aztek. Tak jak ktoś wspomniał koszt koło 74 zł. A dla wiadomości innych kozojebców podobnych do żelazka, serwer to koło 400 zł, właściwie nie mam na nim już nic, mógłbym mieć to wszystko głęboko w dupie. Albo przenieść całość na jakiś śmieciowy serwer, dać dostęp do zarządzania i opłacania i martwcie się o to że forum zamula i nic nie chce działać...
Tituf
Caesum
Sawik
Anonymized
inż. Avallach Administrator
Simon Said Moderator
Zucklov Quest Pack Team
Bosh uczepiliście się tego Memoriusa jak rzep do psiego ogona...Chodzi mi o to, że można tym sposobem zmniejszyć chociażby pytania nowych uzytkowników, którzy chcą więcej coś o modzie albo po prostu pozbyć się idiotów
Zkirtaem Moderator