Sprawy związane z Forum 751770 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 751770

Odpowiedzi 2604

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do posta Buły w pełni się zgadzam. Selekcja kompletnych idiotów (którym nasz 'przyjaciel themodders' niewątpliwie jest - podesłałbym teraz niestworzone rzeczy jakie wysyłał mi na gg, niestety nie zapisałem go na liście przez co nie zapisywało się archiwum) na pewno nie zaszkodzi, a wręcz pomoże forum. W ogóle nie wiem co to za cyrk z tym całym miłosierdziem.
Nie popieram tej decyzji w żadnym stopniu i będę dążył do jego szybkiego - bardzo szybkiego - zbanowania, tym razem na dobre. Jeżeli go odbanujesz, sytuacja będzie powtarzać się w kółko.

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
faktycznie przyjaciel wygląda na forumowego trolla, ale ma jeszcze cały warnbar żeby się nauczyć :P. Ward natomiast zrobił conieco dla naszego teamu, poza byciem kretem, oraz brał udział w spolszczeniu The Long Voyage Home w ramach innego teamu. Mi sięwydaje że to jednak wartościowy człowiek dla forum, ale team wciąż mu wspomina niedawne przewinienia. Przypuszczam że taki występek się nie powtórzy - Ward nie jest idiotą i umie uczyćsię na własnych błędach. My tu takie występki traktujemy poważnie, Nieprawdaż? Moim zdaniem Ward powinien dostać Unbana po jakimś czasie, na tyle długim aby odczuł niedogodoności ale na tyle krótkim żeby mógłsię zabrać za nowy projekt  innym teamie. Proponuję żeby wyznacznikiem tego kiedy Ward ma dostać unbana było zdanie naszego teamu - spróbuję ich przekonać że pokuta i skrucha są już wystarczające - ale zajmie mi to pewnie trochę czasu, co oznacza że Ward sobie poczeka :P.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oto co podesłał mi dzisiaj mój ojciec, kazzmir :lol2:

przyjaciel tm, 2013-02-23 03:33:03:
cześć wilku

przyjaciel tm, 05:26:43:
Nadawca tej wiadomości proponuje, abyś dodał go do listy kontaktów.

Wilku, 05:27:02:
?

przyjaciel tm, 05:27:29:
to ja pszyjaciel tm

Wilku, 05:27:56:
fajnie

przyjaciel tm, 05:28:25:
czemu nieśpisz jest 4 wnocy

Wilku, 05:28:46:
czemu Cie to interesuje?

przyjaciel tm, 05:28:55:
a nic

przyjaciel tm, 05:29:53:
jest pszy tobie aztek

Wilku, 05:30:14:
nie

przyjaciel tm, 05:30:48:
muszę ci coś powiedzieć

Wilku, 05:31:47:
?

przyjaciel tm, 05:32:29:
twuj syn ostatnim razem się na twuj gg włamał

Wilku, 05:32:51:
czemu tak uwazasz?

przyjaciel tm, 05:33:24:
po pisał zemną

Wilku, 05:33:40:
i co mówił?

przyjaciel tm, 05:34:54:
niepamietam już

przyjaciel tm, 05:35:01:
a ten

Wilku, 05:35:04:
no to w takim razie nic sie nie stało

przyjaciel tm, 05:36:06:
jak coś napiszę na TM to mnie znowu zbanujecie

przyjaciel tm, 05:36:19:
boję się tego

Wilku, 05:36:28:
a jesteś odbanwoany?

przyjaciel tm, 05:37:05:
avallach  muj mistrz mnie odbanował

przyjaciel tm, 05:37:23:
ma mnie na oku

Wilku, 05:37:30:
rozumiem <rotfl2>

Wilku, 05:38:20:
zw
Mam nadzieje Allah, że jesteś z siebie zadowolony :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Avallach Obrońca Noobów

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Cóż, nigdy nie twierdziłem że nie jest debilem. Twierdziłem że nie jest trollem, a to było powodem jego bana.
Zresztą jakby nie interesowało cię co napisze, to mogłeś go po prostu za pierwszym razem od razu zablokować ;p
BTW, tej rozmowy właściwie nie rozumiem. Co ty mu namieszałeś w rozumku z Aztekiem, Wilkiem i Kazzmirem? To tylko dzieciak :(

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Wy chyba nie zdajecie sobie sprawy w jakiej ten chłopak jest sytuacji życiowej :(  Jeszcze chwila, i będzie musiał wejść w świat odpowiedzialnego i dorosłego życia. Pozwólcie mu nacieszyć się jego ostatnimi chwilami dzieciństwa.

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Zamiast cieszyć się dzieciństwem powinien wziąć chociaż jakiś podręczny słownik ortograficzny :D

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, Tosya napisała do mnie z zapytaniem czy nie można by było przywrócić jej konta na tM. Co o tym sądzicie ?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Skoro draconiwi pewnie pokazała cycki, to nie widzę problemu jeżeli i nam pokaże. Wtedy kwestia przywrócenia konta to pryszcz.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dla mnie, to fajnie byłoby gdyby publicznie się przyznała, co do jej konspiracji przeciw Morkowi, do której chciała wciągnąć m.in. naiwnego Bułe :lol2:  Niech koniecznie dołączy motywy działania :lol2:  :lol2:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
tak właściwie to o co w niej chodziło? Bo ja pamiętam tylko jakąś kłótnię na sb i "TO ONA ZACZEŁA" "NIE BO ON ŚWINIA I CHAM JEDEN" :lol2:

makin' bacon

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak w ogóle to skąd ta pewność, że to kobieta?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Sposób zachowania określił ją dość jednoznacznie xD
A tak na serio, o ile wiem Morku ją spotkał, a przynajmniej wysyłała komuś link do swojego profilu społecznościowego który jednoznacznie ją identyfikował.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Sprawy związane z Forum
#395 2013-03-25, 17:37(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 17:40)
tak właściwie to o co w niej chodziło? Bo ja pamiętam tylko jakąś kłótnię na sb i "TO ONA ZACZEŁA" "NIE BO ON ŚWINIA I CHAM JEDEN" :lol2:
O ile pamiętam to przystawiała się najpierw do Morka a potem cos jej nie spasowało i zaczeła do mnie pisać że on chce ją zgwałcić i żebym go zbanował :lol2:

W sumie propsy za prowo :D
Co do powrotu to mi to jebie, jak jej napisałem że mam #msg1076351pewne wątpliwości#msg1076351 co do jej wersjii to napisała że jestem kolejnym idiotą i na tym sie skonczyła gadka i jeśli o mnie chodzi to raczej nie mam zamiaru ponownie żadnej zaczynać.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Dajcie możliwość maksymalizowania okna youtube z pozycji forum, bo to wkurzające.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Sprawy związane z Forum
#397 2013-03-25, 20:08(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 20:11)
Jak?
Niestety nie mam pojęcia dlaczego ta funkcja nie działa. Musi być to związane z samym Flash Playerem, w kod odtwarzacza my nie ingerowaliśmy. Jedyne co ja z nim robiłem to opakowanie go w tag spoiler z nagłówkiem zamienionym w link do filmu na YT.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O ile pamiętam to przystawiała się najpierw do Morka a potem cos jej nie spasowało i zaczeła do mnie pisać że on chce ją zgwałcić i żebym go zbanował :lol2:
Nic dodać, nic ująć :lol2:  

Tymczasem na gg:
Drogi Azteku, chcesz motywy dzialania? to wez je sobie kurwa sam wymysl. jesli uwazasz ze jak na mnie powrzucasz to ci penis urosnie to jestes raczej w bledzie. napierw musialbys miec cos w tych spodniach. konto na tM jest mi potrzebne jedynie dlatego zebym mogla korzystac bez ograniczen z informacji na forum. Nie masz lepszej sensacji niz moja osoba? kto normalny zajmuje sie domniemana prowokatorka?
Co jak co, ale... czy ma ktoś lepszą sensację niż oskarżenie o próbę gwałt, tylko po to, by zbanować użytkownika? :lol2:

facetami takimi zwlaszcza jak co poniektorzy na tM nalezy sie bawic. oczywiscie sa wyjatki na forum. ty do nich nie nalezysz. swoim wsciekaniem sie poprawiasz mi tylko humor. zawsze mozna sie posmiac z twojej infantylnosci. to pokrzepiajace ze istnieja jednak wieksi idioci ode mnie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
jesli uwazasz ze jak na mnie powrzucasz to ci penis urosnie to jestes raczej w bledzie. napierw musialbys miec cos w tych spodniach.
Ej, ale ona miała tutaj rację.

0 użytkowników
Do góry