Sprawy związane z Forum 904686 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 904686

Odpowiedzi 2604

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jesli o mnie chodzi to nie urazilo mnie to  :ok:  Chce - niech ma.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Dzięki. Koniec sucharów

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie rozumiem tych wszystkich co mają grupę zbanowany i piszą na forum. Nie rozumiem chęci wyróżnienia się w tym wielkim odchodzie, co kogo kurwa obchodzi jaką masz tabliczkę pod spodem? Jesteś niczym innym jak attention whores, które dostają kompleksów jeśli nie są zauważone przez publikę. Zamiast pisać na forum i liczyć na czyjeś reakcje, idź i przebiegnij się nago po mieście trzymając polską flagę w zębach jak Korzeniowski jak tak bardzo zależy ci na błyszczeniu się. Widać że od tego jak się czujesz że się świecisz w otoczeniu zależy twoja ciotowata samoocena, która jest połączona na stałe jak zatarte gówno w kalesonach lokalnego brudasa.

To było do mnie? Jeśli masz odwagę obrażać ludzi publicznie, to miej chociaż czelność powiedzieć kogo masz konkretnie na myśli.
Czekam na odpowiedź

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
A czy ja mam pamięć, pamięctać kto to dokładnie. Na forum wcale nie chodziłem, kiedy forum nawiedziło turbulencja żywych banów. Natkneło się na to jak czytałem już stare (dla mnie nowe) posty.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Kurwa nawet nie wiesz do kogo piszesz, a od razu plujesz kurwa jadem i srasz żarem? Gratuluję zajebistej mentalności. Zanim kurwa zaczniesz mieć do wszystkich pretensje, zapoznaj się do jasnej cholery z sytuacją.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Ogrodnik, mam wrażenie że naszemu IronManowi chodziło o Baggia. Ustawił sobie on na avatar grafikę taką jaka jest przy grupie zbanowany, więc osoby które nie patrzały na tekstowy napis "Grupa" myślały że jest on jednocześnie zbanowany jak i aktywny na forum.
Jak ktoś chce sobie robić przerwę od forum to niech robi, byleby była to silna decyzja a nie tylko jakieś niepewne chęci.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Sprawy związane z Forum
#207 2012-05-07, 21:11(Ostatnia zmiana: 2012-05-07, 21:15)
Ale po wuja ta cała szopka z banowaniem? Tutaj akurat Żelazko ma rację. Jeśli ktoś nie chce siedzieć na forum to wypad, a nie odstawianie cyrku. Ostatnio grupa pseudo-zbanowanych hipsterów dobiła do 10. Jak faktycznie chcą zniknąć na dobre to wyjebać im konto bez możliwości powrotu i au revoir.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Jak faktycznie chcą zniknąć na dobre to wyjebać im konto bez możliwości powrotu i au revoir.
Ja o to nawet prosiłem, ale tylko pod warunkiem, że pociągnięte za mną by były wszystkie moje posty. Niestety, nie było zgody. Konto trzymam tylko w oczekiwaniu na zmianę władzy i ewentualnym wykorzystaniu jej do wyczyszczenia archiwum mojej obecności. Póki konto istnieje - wszystkie posty można łatwo znaleźć.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Sprawy związane z Forum
#210 2012-05-07, 22:47(Ostatnia zmiana: 2012-05-07, 22:48)
Ja o to nawet prosiłem, ale tylko pod warunkiem, że pociągnięte za mną by były wszystkie moje posty. Niestety, nie było zgody.
Spoczko Samie, ale poza tobą jest jeszcze pare osob, ktore pewnie nie mają żadnych argumentów

Kto, wtf?
No kuhwa, teraz mam szukac? Ostatnio gdzie nie wchodze do tematu to posty od zbanowanych, jakieś malgorzaty, krystyny z gazowni, zoomy i inne chuje muje, których nawet nie mogę rozpoznac po tysięcznej zmianie nicka

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
@Dark masz racje. Nie powinno być zmian nicków. Jak człowiek wybiera nick, to niech wybierze go konsekwentnie.

Spoiler

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Sprawy związane z Forum
#212 2012-05-08, 07:54(Ostatnia zmiana: 2012-05-08, 07:59)
Konto Zooma zostało zbanowane naprawdę, a on sam nie postował na forum od bardzo dawna.

Małgorzata została zbanowana na własne życzenie i nie pojawia się na forum. Jest to też jedna z kilku osób które miały zmieniane nicki i zostało to zrobione raz - poprzedni był Caesum.

Jest jeszcze Sawik który najpierw poprosił o blokadę na miesiąc, ale potem się rozmyślił, jednak musi przecierpieć. Jednak on akurat nawet nie ma grupy zbanowany, więc tego nie widać.

To dwie osoby, nie 10.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Ja o to nawet prosiłem, ale tylko pod warunkiem, że pociągnięte za mną by były wszystkie moje posty. Niestety, nie było zgody.
Dziwisz się? Przy takiej aktywności jaką miałeś na forum, gdyby usunąć te posty to byśmy mieli tyle rozwalonych tematów, że to się w głowie nie mieści.

Raz napisany post na publicznym forum staje się dobrem ogółu :D

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
@Dark masz racje. Nie powinno być zmian nicków. Jak człowiek wybiera nick, to niech wybierze go konsekwentnie.
Wypad ludzie. Chcieliście zmiany, macie zmianę raz na parę lat.
Jak ktoś sobie zmienił na bekę na Małgorzata to będzie się tak męczył przez parę lat, jeśli w ogóle to forum będzie jeszcze istnieć.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
Za co Dark stracił admina? Widz, że zdegradowano go do global moderatora.

Spoiler

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Ja podejrzewam że sam zmienił sobie tę grupę na primary, żeby zrobić wszystkich fchuja, ale niech się administracja wypowie.

makin' bacon

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Sprawy związane z Forum
#217 2012-05-11, 23:08(Ostatnia zmiana: 2013-07-16, 18:02)
Sam o to poprosiłem. Adminów jest w tej chwili wystarczająco dużo, a do moich działań w zupełności wystarczą uprawnienia global moderatora.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Dragomir

Daj proposa :C

Jakaś szansa że nasz biedny kotek zostanie wpuszczony na themodders w niedalekiej przyszłości?  :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tym razem żadna :lol:  i tak już dostał jedną szanse :ok:

0 użytkowników
Do góry