Polcon 2013 24481 40

O temacie

Autor Pluszaczek

Zaczęty 22.08.2013 roku

Wyświetleń 24481

Odpowiedzi 40

Pluszaczek

Pluszaczek

Użytkownicy
posty4
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Już za tydzień rozpoczyna się Polcon 2013, ogólnopolski konwent fantastyki i gier. A na nim wielki blok komputerowy, z udziałem gości z branży i panelami na bardzo ciekawe tematy, szczególnie dla obecnych i przyszłych twórców gier!

Interesujesz się grami? Marzysz o pracy w branży? Chciałbyś spotkać pasjonatów i profesjonalistów z różnych firm?

Na polconie będą obecni fani gier, moderzy, demoscenowcy i osoby pracujące na co dzień w takich firmach jak Cd Projekt Red, Techland, The Astronauts, Artifex Mundi, One2tribe, World-LooM, Nitreal Games. Będzie można wziąć udział w ciekawych panelach poświęconych pracy czy nowinkom w świecie gier, a także w wielu prelekcjach (po szczegółu zapraszamy do programu Polconu: http://program.ava.waw.pl/program_tabela.php). Szczególnie polecamy warsztaty RedKita (narzędzia do silnika tej firmy), prowadzone przez Cd Projekt Red. Osoby które bawią się w modowanie gier, które interesują się tym narzędziem mogą przyjść - z własnym sprzętem i/lub pytaniami i ciekawością i dowiedzieć się więcej . Oczywiście jeżeli nic jeszcze nie wiesz o tym narzędziu, a po prostu cię ono ciekawi, także możesz się pojawić, na pewno będziesz miał szansę się czegoś dowiedzieć.

Orgów Polconowego bloku niektórzy z was znają, bowiem wcześniej pracowali nad Innymi Sferami :)

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
kolejna impreza dla kucy i wielbicieli anime :lol:?

Darkmodders

Darkmodders

DarkModders Team
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • DarkModders Team
  • Mistrz mrocznych sztuk
Chyba tak  :lol2:

Blog grupy DarkModders Team.

http://darkmodders.pl/

Discord: darkmodders

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kolejna impreza dla kucy i wielbicieli anime :lol:?
Dokładnie tak :3

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wowoz nadal czeka na zlot murzynów.

Przykro mi wowoz, ale ten nigdy się nie odbędzie, bo im właściciele nie pozwolą...

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Przykro mi wowoz, ale ten nigdy się nie odbędzie, bo im właściciele nie pozwolą...
Po co go od razu uświadamiać, toć on wcale nie ma o to bólu du... zazdrości :lol2:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Wowoz nadal czeka na zlot murzynów.

Już lepsze są targi pracy przymusowej od zlotu anime.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Polcon 2013
#7 2013-08-22, 19:04(Ostatnia zmiana: 2013-08-22, 19:12)
Ciekawy program.
-Bdsm w 50 twarzach Greya
-Małżeństwo, miłość i seksualność w średniowieczu
-Seks, przemoc i średniowieczne kroniki
-QTE w alkowie - erotyka i seksualność w grach komputerowych
-O seksie inaczej
-Niewulgarna erotyka - no dobra, to kiepskie
-Erotyka w RPG
Diluj z tym gimbusie :I

Chociaż zgadzam się, nie poszedłbym na żaden zlot anime :lol2:

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
^ to cały program czy tylko co najlepsze kąski? Bo nie wiem czy się śmiać czy płakać, czy może ze zrozumieniem kiwać głową?

EDIT: lol tam naprawdę to jest.

Darkmodders

Darkmodders

DarkModders Team
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • DarkModders Team
  • Mistrz mrocznych sztuk
Tam sa same erosomany :facepalm: ja pierdole

Blog grupy DarkModders Team.

http://darkmodders.pl/

Discord: darkmodders

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tam sa same erosomany :facepalm: ja pierdole
Co? Rozmowa na temat seksu nie czyni z Ciebie automatycznie erotomana :I

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
50 twarzach Greya
Aztek, ty tak serio?

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jasne :ok:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Szkoda mi słów co by was skomentować xD po prostu polaczki...

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
ej czujecie to? w tym temacie śmierdzi przetłuszczonymi, długimi włosami i zaschniętą na majtkach spermą.

makin' bacon

Pluszaczek

Pluszaczek

Użytkownicy
posty4
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Polcon to nie jest konwent anime, a ogólnopolski, najstarszy polski konwent fantastyczny i growy ;). Prelekcje o których piszesz rozłożone są po wielu różnych blokach i oprócz nich jest wiele innych (w sumie 1000 godzin programu). Jako że bloki devowe na konwentach się świetnie sprawdzają (patrz ISy, Pyrkon, gdzie duuużo ludzi je odwiedziło), stąd też tutaj zrobiliśmy swój kącik.
To na pewno świetna okazja by pogadać z ludźmi ze świata game devu.
Na pewno żaden z wymienionych przeze mnie punktów nie ma nic wspólnego z anime ;)

Oczywiście serdecznie zapraszam na konwent by się o tym przekonać ;)

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
No, na Innych Sferach 2011 (http://themodders.org/index.php?topic=14963.0) taki blok wypadł naprawdę świetnie, było od nas trochę osób i  można było posłuchać ludzi z branży i nieraz pogadać :D

Wasze spojrzenie na to jest trochę hipokrytyczne, biorąc pod uwagę że niemal wszyscy popadamy mniej lub bardziej pod miano "gamerów", poświęcających na tego typu rozrywki nie mniej czasu niż fani anime na swoje. Ja sam właściwie zaliczam się jedynie do drugiej kategorii i jestem przekonany że jest to mimo wszystko bardziej kulturalna forma spędzania czasu. A to że istnieją nie tylko fani, ale i mocno specyficzni fanatycy, to wiemy wszyscy. Po prostu nie ma co generalizować na podstawie przypadków najbardziej rzucających się w oczy (skrajnych). Ja tam mam obecnie nawet dość krótkie włosy xP

No i fakt że Polcon na anime się nie skupia, od tego jest masa innych konwentów...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Kurde a miałem nadzieje że ja będe mógł ich zwyzywac od komputerowych chłopców którzy jedyne dziewczyny jakie znają i do których fapią to jpg gif png avi mp4 itp upijają się dwoma redsami a z domu wychodzą tylko po be powery (to nie żaluzja do Azora)... tylko że czekałem na lepszy moment.
Wszystko zepsułeś
Sam znalazłem ze 3 ciekawe rzeczy ale już mam zaplanowany inny wyjazd. Za rok wcześniej daj znać albo ja się wcześniej zainteresuje.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
(to nie żaluzja do Azora)

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Wasze spojrzenie na to jest trochę hipokrytyczne, biorąc pod uwagę że niemal wszyscy popadamy mniej lub bardziej pod miano "gamerów", poświęcających na tego typu rozrywki nie mniej czasu niż fani anime na swoje. Ja sam właściwie zaliczam się jedynie do drugiej kategorii i jestem przekonany że jest to mimo wszystko bardziej kulturalna forma spędzania czasu. A to że istnieją nie tylko fani, ale i mocno specyficzni fanatycy, to wiemy wszyscy. Po prostu nie ma co generalizować na podstawie przypadków najbardziej rzucających się w oczy (skrajnych). Ja tam mam obecnie nawet dość krótkie włosy xP

Czekam cwaniaku aż zmodujesz jakieś anime.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry