It's not a bug, it's a feature!
Niektóre bufony poustawiały sobie długaśne dwulinijkowe tytuły. Tytuł ma być krótki. Celowo zmodyfikowałem css tak żeby je obcinało jeśli są dwulinijkowe i wyświetlało tylko pierwszą. Jeśli tytuł jest jednolinijkowy, wyświetli się normalnie.
Dwulinijkowych nicków też nie będę tolerował.
Ale co to jest przymus do skromności to poczujecie dopiero na nowym skinie, już teraz można poczuć przedsmak zerkając na css choćby diva z sygnaturą xD Sygnatura to podpis, nie może odwracać uwagi od postów.
(mam zamiar to jeszcze rozluźnić, bo niektóre obrazy, jak ten Azteka z informacją o odtwarzanych utworach są w sygnaturze ok - to jednak rzadkie wyjątki).
Ja rozumiem że niektórzy jesteście przywiązani do trzymania wielgachnych obrazków w sygnaturach, ale nie do tego one służą i takie ich wykorzystywanie jest szkodliwe dla głównego zastosowania forum - czytania postów. Jeśli chcecie się podzielić jakimś linkiem, wystarczy w formie tekstowej. Obrazkowy wcale nie będzie bardziej zachęcający jeśli dany obserwator i tak nie jest nim zainteresowany.
Dzięki temu że stosuję tutaj nowoczesnego css, a nie siłowe ograniczenia w php, każdy nadal będzie mógł używać dowolnie oczojebnych i wielgachnych sygnatur. Po prostu na moim skinie będą wyświetlane w skromniejszej formie.
Rozważam jeszcze opcję gdzie sygna będzie "zamieniała się" w normalną po najechaniu myszą. A do tego czasu - tylko mały rozmiar tekstu, tylko szary kolor, żadnych obrazków (ewentualnie wyszarzone i zaciemnione), a całość zwinięta do niedużej wysokości.