Jeśli Dziedzictwo nad czymś pracuje, to musiałem to przegapić, nie śledzę tego na bieżąco. Kojarzę za to że Edek ostatnio wrócił i pracuje. Po prostu wymieniłem te grupy o których wiem że pracują i mają konkretne osiągnięcia. Nie chcę nikogo tu urazić, ale Dziedzictwo / Raveny mi się z tym nie kojarzą. Edek chociaż ma bardzo konkretne osiągnięcia z wykorzystaniem Ikarusa i LeGo (i o ile pamiętam niezły świat), a Dziedzictwo nie zapadło mi w pamięci ani pod względem innowacji, ani lvl designu, ani fabuły
//edit: o, jednak jest jakiś ruch w temacie dziedzictwa, chyba podświadomie / automatycznie omijam tematy związane z modami do Gothica xD
@down: "you forgot Poland"
Nie, nie chodzi mi o to, co te grupy "dotąd" osiagnely, tylko o to, co robią teraz, a Wyspa Khorinis od w chuj czasu pokazuje... wlasnie, nic nie pokazuje. Nie wiem, czy to nieobecnosc Edka czy bóg wie jeszcze co, team nie składa sie z jednej osoby, a jak Edek nie mial dostepnu do forum (chociaz na gg, fb z tego co wiem to odwiedzał) to mogł zlecic komus innemu poinformowanie o postepach. Nie mówiąc juz o tym, że ostatnie materiały dostalismy... nawet nie pamietam, dawno
Natomiast z Dziedzictwa ciagle ktos cos informuje, nawet o zwyklym gownie-vobie postawionym gdzies na moscie klasztoru. Wszystko sie liczy, kazda informacja. Nawet ostatnio screeny ujrzelismy.
To juz nawet za bardziej pracowitą grupe uwazam Soulfire. Mało screeny i ogolnie materiałów, ale jednak są raz na jakis czas.
A jesli chodzi o osiagniecia, to jak dotad rzeczywiscie Wyspa Khorinis bije. Chociaz kaczus ostatnio pisal, że z jego listy innowacji w modzie zostało praktycznie wszystko juz zrobione, poza rozdzielonymi czesciami pancerza.