Ja przeszedłem wszystkie ścieżki, oprócz elfich(po przeczytaniu DA: Utracony Tron nienawidzę elfów

) to zajebiście prezentuję się ścieżka Maga i krasnoludzkiego szlachcica, choć jak się wybierze ludzkiego szlachcica to
Spoiler
zabicie Howa daję podwójną radość

Ale najbardziej co mnie urzekło w DA to chyba historia(która btw posłużyła mi niejako przy maturze ustnej

). W żadnej innej grze z takim zaciekawieniem nie czytałem wszystkich znalezionych notatek, ksiąg, opisów. Do tego kilka fajnych questów związanych z tymi notatkami( jak np. dodatkowy 4 poziom przywoływania demonów) gdy się uważnie nie czytało ksiąg to takie smaczki mogły przejść koło nosa.
@Xardas47
Fabularnie i gamepleyem DA jest imo górą. No jedynie ME 2 może coś konkurować z DA:O, bo urozmaicili trochę rozgrywkę, ale nadal było nudno i drętwo. Jedynie relacje z towarzyszami stoją na podobnym poziomie, ale obie gry robione prze Bioware, więc to nie powinno dziwić. I również dopisuję się do ludzi, którzy nie jarają się szczególnie ME

Post połączony: 2014-06-11, 11:56
Gameplay z ING
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=FfGTtyYeO8E
Nie wiem co o tym myśleć. Wygląda efekciarsko, ładnie, ale to ma być walka ze smokiem? DA:O walka ze smokiem to było coś, nie raz trzeba było wczytywać grę, by wypróbować nową taktykę, a tu jest to czego się spodziewałem, wbijanie po kolei skili, przy czym smok stoi jak jakiś statysta. Machnie łapą, zionie ogniem, ale i tak nikt nic sobie z tego nie robi. Oby to był easy poziom, bo jak nie będzie dobrze zbalansowanego trudnego poziomu to będzie kicha. Ale świat, jak na Bioware wygląda dobrze nie jest tak klaustrofobiczny. Choć tego co np. w Wieśku nie ma co się spodziewać :C