Problemy na tle egzystencjalnym 77191 283

O temacie

Autor zdzichorowerzysta

Zaczęty 17.03.2013 roku

Wyświetleń 77191

Odpowiedzi 283

zdzichorowerzysta

zdzichorowerzysta

Użytkownicy
posty1
Propsy73
  • Użytkownicy
Ze 3 dni temu ban na czat na skyrim nexus... czemu oni mnie tak nie lubią? :(  nie pokazywałem im nawet mojej twarzy
PS. bilet na Filipiny do Angeles z Warszawy z dwoma przesiadkami kosztowałby mnie 2400zł, jeśli kupiłbym go na 1-szego maja, tyle, że to bilet w jedną stronę, jeśli chciałbym wracać, w co wątpie, to musiałbym wracać wpław

PS2. teraz mam inną twarz niż wtedy, zmieniła sie tak jak ja sam

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Krzywe ryje? Słabi jesteście. Byłem raz na spotkaniu z Cichociemnymi. Meteor miał zajebistą twarz. A nawet części nie miał :F

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
72 euro bilet w dwie strony z Lizbony na Maderę, co powiesz na to?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

zdzichorowerzysta

zdzichorowerzysta

Użytkownicy
posty1
Propsy73
  • Użytkownicy
Ale na Maderze przy linii brzegowej jest dłuuuuga droga, przez co źle by sie tam mieszkało, no i w zimie pewnie jest śnieg i zimno
Poza tym Madera to Ameryka, a jak wiadomo w Ameryce panuje zepsucie moralno-obyczajowe i ogólnie gnój, nie to co Azja, stara wiekowa kultura, religijny lud

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Problemy na tle egzystencjalnym
#24 2013-03-19, 21:08(Ostatnia zmiana: 2013-03-19, 21:09)
a mnie nie stać na to, żeby pojechać do lublina nie płacąc za zakwaterowanie :lol2:

zdzichorowerzysta

zdzichorowerzysta

Użytkownicy
posty1
Propsy73
  • Użytkownicy
Po co płacić za zakwaterowanie, skoro nad zalewem zemborzyckim można rozwiesić hamak między drzewami i łowić sobie ryby

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poza tym Madera to Ameryka, a jak wiadomo w Ameryce panuje zepsucie moralno-obyczajowe i ogólnie gnój, nie to co Azja, stara wiekowa kultura, religijny lud
Portugalia cioto, stara wiekowa kultura, religijny lud

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
jajajjajajajajajja

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mark Twain

zdzichorowerzysta

zdzichorowerzysta

Użytkownicy
posty1
Propsy73
  • Użytkownicy
Nie chce jechać do Portugalii bo nie podoba mi sie nazwa, polece na Cejlon za 2200zł bilet w jedną strone
musze jeszcze zrobić szczepienia na żółtaczke i tężec i oddać książki do biblioteki szkolnej i zapłacić mandat i załatwić wize i bede mógł lecieć

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Pierdol mandat, kumpel 100zł nie zapłacił od 3 lat i zero lipy. Jak wypierdolisz z kraju to tym bardziej.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Pierdol mandat, kumpel 100zł nie zapłacił od 3 lat i zero lipy. Jak wypierdolisz z kraju to tym bardziej.

po roku masz umorzenie. od tak małej sumy możesz się nawet odwołać (niska szkodliwość czy coś)

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Problemy na tle egzystencjalnym
#32 2013-03-21, 20:44(Ostatnia zmiana: 2013-03-21, 20:45)

po roku masz umorzenie. od tak małej sumy możesz się nawet odwołać (niska szkodliwość czy coś)

*potrzebne źródło

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
sam miałem takich mandatów kilka. brak majątku i udokumentowanych dochodów = 2 wizyty u komornika w roku i spisanie protokołu. koszty egzekucji: 7zł
dodatkowo w po otrzymaniu mandatu, jak nieraz informowała mnie milicja, mam chyba tydzień na napisanie odwołania i ponoć często przy sumach typu 100zł te mandaty są umarzane. nie wiem bo nigdy nie chciało mi się tracić na to czasu.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajomy z klasy miał taki przypadek, że babka w kasie na dworcu dała mu inny bilet niż zamówił, później przy sprawdzaniu biletów w pociągu wyszło to na jaw.  Do zapłaty miało być około 150 zł, on w ciągu tygodnia napisał  emaila do odpowiedniego urzędu, że jest biednym polaczkiem i nie ma jak zapłacić,  no i sprawa poszła w niepamięć.

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A teraz odsiaduje dożywocie za morderstwo.

Elo

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ej myślałem dzisiaj o pójściu do więzienia, żeby mieć darmowe utrzymanie i czas na napisanie książki. Co muszę zrobić żeby dostać tak ze dwa lata? Najlepiej w Norwegii.

Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ja bym próbował ukraść telewizor ze sklepu, z tym że miałbym w kieszeni jakąś marihuanę - jak Cię złapią to masz kradzież + zielsko (czyli pewnie te dwa lata będą), jak nie to masz telewizor, po sprzedaży wychodzi kilka miesięcy utrzymania.
Równie fajne byłoby pobicie losowego przechodnia na ulicy, podpiłowanie nóżek krzeseł w Sejmie albo porwanie autobusu z bronią w ręku i żądaniami "zawieź mnie pod dom, POD DOM" : D

A nie myślałeś czasem o zakonie?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A w zakonie też można siedzieć za darmola? W sumie zajebista opcja. O tym z telewizorem też pomyślę, bo wychodzi na plus niezależnie od wyniku :)

Mark Twain

0 użytkowników
Do góry