Problemy na tle egzystencjalnym 76957 283

O temacie

Autor zdzichorowerzysta

Zaczęty 17.03.2013 roku

Wyświetleń 76957

Odpowiedzi 283

zdzichorowerzysta

zdzichorowerzysta

Użytkownicy
posty1
Propsy73
  • Użytkownicy
Dziś, stojąc pod prysznicem po siłce, obmywając chłodną wodą napleta, myśląc na różne poważne tematy, przypomniałem sobie, że dawno nie pisałem o swoich problemach egzystencjalnych na themodders.org :ohmy:
a z racji że ostatnio mam tendencje do amnezji, będę archiwizował tu swój życiorys, w razie jak będę miał takie dziury w pamięci, że zapomnę kim jestem, to przeczytam sobie co tu napisałem, i odzyskam pamięć.
no więc, żeby było chronologicznie:
~30 listopada 2014 - wyjazd do dziadka w góry, siedziałem tam chyba aż do marca albo kwietnia. Na nowy rok oglądałem Avatara na telewizorze plazmowym, tak się wzruszyłem że całe policzki miałem mokre od łez.
Robiłem prawo jazdy w Nowym Targu, wyjeździłem 20 godzin, ale chciałem już wracać do domu, bo mi było nudno w tych górach, więc nie dokończyłem prawka. Pewnie i tak bym nie zdał, ta teoria jest taka poje*ana, że szkoda nerw.
Pojechałem do domu, zaczęło mi brakować kasy.
Zacząłem szukać ogłoszeń pracy w Niemczech; wszystkie zbiory truskawek i szparagów były już skończone, ale były jeszcze zbiory jabłek, śliwek i winogron.
Napisałem do kilku ogłoszeń, z żadnego mi nie odpisali przez jakieś 3 dni, to sobie pomyślałem: busem nie pojadę, bo jak będę niby chodził z ciężkim plecakiem od domu do domu pytać o prace. No to pojechałem rowerem, nie wiem jak udało mi się wrócić żywy, ale jestem znowu w Polsce i żyje. Nie będę się rozpisywał o wizycie w Niemczech, w skrócie: ch*ja roboty znalazłem, wróciłem z pustymi rękami, w dodatku ledwo co. Zainteresowanych całą historią odsyłam do sprawozdania link (ctrl+f "Jestem debilem AMA" i tam jest ta historia. Trochę fotek też ale aparat ledwo działał.
Wróciłem z Niemców, pomyślałem że pójdę na studia. Poszedłem na uczelnię na informatykę, a tam sami Ukraińcy! Na 50 osób w grupie tylko 6 to Polacy.
Raz wracam z jedną Ukrainką autobusem, rozmawiamy o gotowaniu łososia, ogólnie super fajnie, a jak dodała mnie na facebooku, to tam pisało że jest w związku od 23 października T_T
Otrzęsiny z okazji studiów - impreza w klubie, siedziałem sam godzinę nad piwem, wypiłem i sobie poszedłem. Przynajmniej darmowe piwo było.
Człowiek nie jeleń, poruchać sobie musi. Nie pozostało nic innego jak pójść sobie na dziwki; przez telefon miała taki ładny głos! A gdy ją zobaczyłem: brzuch taki duży, że wszystko zasłaniał. No ale do dzieła, dupcze sobie dupcze, na parapecie radio, w radiu podają wiadomości o tym, że w Niemczech otworzono nową drogę dla uchodźców z islamu czy coś w tym rodzaju. Od tyłu było jej niewygodnie, no to mówi żeby klasycznie, no to dobra. Z takim brzuchem nic dziwnego że niewygodnie, jak u wieloryba. Po jakiś 10min kończę, odpoczywam kilka minut, potem ona zakłada drugą gumkę, i ciągnie, próbuje go wskrzesić. Ciągnie i ciągnie, ale nie staje nic a nic. Po jakiś 10 minutach powiedziałem: dobra daj sobie spokój, już raczej nic z tego nie będzie. Miała być godzina, było 30 minut -_-
Straty: moja cenna sperma, 150zł, energia, czas. Zysk: nic, tylko tyle że sobie ulżyłem.
Potem popracowałem kilka dni na rozpakowywaniu mebli i przenoszeniu ich z magazynu do sklepu, zarobiłem 200zł, ale tym razem zaoszczędziłem je, nie wydałem na dziwki ani żadne narkotyki, bo nie biorę już nic z rok albo dwa. I tak cała kasa się rozeszła: 60zł na ubezpieczenie, 15zł na fryzjera, 90zł na karnet na siłownie, reszta na jedzenie.
Dopisałbym jeszcze ze 8 paragrafów, ale zmęczony jestem strasznie, muszę coś zjeść, potem dopisze

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
, nie wydałem na dziwki ani żadne narkotyki, bo nie biorę już nic z rok albo dwa. I

Ale chyba nadal trzyma

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

Popisuje się ciągle menda jedna...

kaczka