Nie chcę czekać aż ktoś założy temat potem, a raczej jak będzie to omawiane już mnie tu nie będzie więc trochę wyprzedzę lud i zacznę marudzić przed zakończeniem.
Czemu zawsze administracja w postaci Adanosa zakłada odpowiednie tematy?
Wydaje mi się że powinny one być zakładane przez osoby z grup, by można było nagrodzić również i propsem za trud w stworzenie tego czy owego. Co prawda props to nic wielkiego, jednak taki symboliczny "datek" z całą pewnością motywuje do dalszej pracy.
Razi w oczy również brak chętnych, chociaż w tym roku gdyby nie niefortunny bieg wydarzeń byłoby o co najmniej trzy grupy więcej, a sześć grup to już nie jest tragicznie. Tak jak pisałem w zapowiedzi, może warto by rozszerzyć tematykę, o inne sfery? Coraz więcej osób pracuje nad różnymi projektami, starcia takich projektów jak Gloria Victis, Vectis, czy może nawet RPG Projekt by Avallach, z całą pewnością byłyby o wiele ciekawsze niż gothiczkowe wypociny.
Oraz przecząc samemu sobie i poprzedniemu akapitowi, wydaje mi się że Rzeka powinna zostać niedopuszczona do Dnia Screena za rok, o ile takowy się odbędzie, osiągnęli poziom który wcześniej trzymał tylko Czas Zapłaty, a jak dla mnie nawet lepszy, totalna miazga konkurencji.