Rzeka 7991 13

Ankieta

Głosów w sumie: 51

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 5.08.2011 roku

Wyświetleń 7991

Odpowiedzi 13

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Rzeka
2011-08-05, 11:14(Ostatnia zmiana: 2011-08-06, 10:47)
Wybrany:

Pozostałe:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Rzeka
#1 2011-08-06, 23:15(Ostatnia zmiana: 2011-08-06, 23:16)
Daję 6, bo jako nieliczny mod z przedstawionych na DS reprezentuje cokolwiek.
Screeny są nawet niezłe, chociaż po takim czasie KolegaZWojska mógłby się już nauczyć używania komendy toggle desktop.
Ogólnie widać że nowy świat, jak na amatorkę to prezentuje się całkiem fajnie, chociaż tekstura kamienia na ścianach budynków na 1 screenie to kompletny niewypał. Na screenie 4 jest dziwny pagórek na którym stoi płot. Nie ogarniam materiału jaki został tutaj użyty.
Ogółem na prawdę nieźle.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Rzeka
#3 2011-08-07, 00:59(Ostatnia zmiana: 2011-08-07, 01:01)
mógłby się już nauczyć używania komendy toggle desktop.
Ale ona jest taka męcząca XD.

Trudno przedstawić wszystkie interesujące lokacje w tych kilku screenach ale wybrałem myślę co ciekawsze, na których rezultat złożyła się między innymi mozolna praca voberów. Przez ostatni miesiąc to właśnie oni mają decydujący wpływ na wygląd modyfikacji.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Rzeka
#4 2011-08-07, 01:20(Ostatnia zmiana: 2011-08-07, 01:21)
I ja daję 6.
Podoba mi się, że nie próbujesz na siłę poprawić grafiki w Gothicu. Ba, starasz się zrobić ją jak najbardziej przypominającą tą z gry, jednak dodając również własne pomysły, które ofc pasują. No i oczywiście własny świat, który faktycznie jest dużym dokonaniem.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
6 - powód. KolegaZWojska jako jedyny stworzył i przedstawił świat, który moim zdaniem pod względem klimatu jest bardzo podobny do świata z GII stworzony przez PB, a może nawet przebija pod wieloma względami m.in miasta w Rzece, które wyglądają lepiej od przedstawionego przez niemców Khorinis.

Комиссар RBT

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
6 - Za olbrzymi, klimatyczny świat, który tworzy Kolega na leciwym ZenGinie. Oraz dużo ciekawych pomysłów jak wprowadzenie dużego miasta.

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka
Świetne:. Najbardziej mi się podoba się screen nr 3, z jesiennymi teksturkami drzew, oraz małymi domkami, która bardzo pasuje do terenu. Modyfikacja prezentuje się znakomicie.Życzę powodzenia w tworzeniu modyfikacji, ponieważ, żeby wstawiać rutyny npców, oraz skrypy i tym podobne rzeczy, trzeba mieć sporo cierpliwości, bardzo się cieszę też, że mogę ci jakoś pomóc w ovobowaniu niektórych fragmentów. Moja ocenka 6.:)

"Pierre is enjoying his new bicycle!"

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

3.Pierre lubi swój nowy rower!

Bardzo mnie to cieszy, a co to za Pierre?

To taki chłopak z wioski.

4.Ładna kurtka!

My alpiniści nazywamy to wiatrochronem.

Niech jej Pan pod żadnym pozorem nie zdejmuje!

Allo!,allo!

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
6, bo naprawdę widać tutaj wielkość świata i rozmach. Przypomina mi to niektóre zagraniczne mody, gdzie również można było podziwiać wielki, kompletny, stworzony od podstaw świat. Piknie, panocku.

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Daje 6 - powód (tak jak już kilka osób napisało) świat po prostu miażdży inne modyfikację pod względem klimatu i wielkości, każde miejsce na screenie według mnie jest dopracowane do tego stopnia, że trudno przyczepić się do innych rzeczy niż kamienne tekstury domków. Najbardziej podoba mi się 2 screen - te domki wśród drzew wyglądają super, aż chce się pójść tam w grze  :D

Ferno

Ferno

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Oczywiście 6. Na screenach tego nie widać, ale głębiej świat wygląda jeszcze bardziej fenomenalnie.

Cieszę się, że mogę pomóc vobując, a tym bardziej, że znajduje się tu screen części vobowanej prze zemnie:D

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daję 6, jest to najlepsza z modyfikacji w tym roku

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daję 6. Mało jest modów, które dodają tak dobrze zrobione lokacje.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

FraseR
  • Gość
Świetne! Ode mnie 6 bez wachania. Naprawdę świetne screeny i w dodatku stworzenie tak olbrzymiego zena to dopiero wyzwanie. Piękne widoki, świetny klimat itd.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry