Masa 15314 68

O temacie

Autor

Zaczęty 24.06.2011 roku

Wyświetleń 15314

Odpowiedzi 68

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Dracon a masa jest? xd

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Masa
#1 2011-06-25, 00:09(Ostatnia zmiana: 2011-06-25, 00:12)
Mam nadzieję, że nie masz żadnych planów z tą szubienicą własnej roboty z tyłu
Odczepcie się od moich rolet :lol2:
Jakbym się ogolił tak jak Ty to bym miał
Na wakacje tylko zero. Normalnie to co miesiąc góra na 3mm, boki i tył na 0.

Dracon a masa jest? xd
182cm/83kg. Nie wiem ile to na BMI będzie.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Moim zdaniem masa dobra tylko jej nie zmarnuj xD

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Masa
#3 2011-06-25, 00:28(Ostatnia zmiana: 2011-06-25, 00:28)
25.1 BMI lekka nadwaga. W sumie to trudno powiedzieć 0.1 nie robi jakiegoś przedziału między nadwagą a normalną wagą.
Tutaj można sobie obliczyć.
http://www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Masa
#4 2011-06-25, 09:24(Ostatnia zmiana: 2011-06-25, 09:27)
Co to za pjerdolenie? BMI to jest dobre gówno, ale dla matek polek a nie dzików, gdzie możesz mieć typie i BMI 30, czyli numerkowo "otyłość", podczas kiedy cała masa to mięsień. Z drugiej strony mi przy 190cm 82kg wychodzi 22.7, czyli teoretycznie powinienem być szczurem a jestem nawet trochę tłusty, więc po raz kolejny do dupy z tym. Jak mówię to jest plebejskie gówno wymyślone na rzecz czytateł typu pani domu, gdzie tępe baby na różnych zjebanych dietach lubią się odchudzać z wody i pozornych kilogramów, które wracają szybciej niż połknięte wymioty po nalewce. Wtedy te numerki mogą rajcować. Jeśli chcecie wiedzieć, że coś się dzieje to żadne BMI, żadne tam kilogramy (pod warunkiem, że nie jesteście grube świnie jak ja kiedyś) tylko mierzenie bodyfatu i ewentualnie zwykłe pomiary.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Zdawało mi się, że fachowe BMI uwzględnia jeszcze wiek, ale może się mylę. Mi z tego wyszło 21,6 a dalej pragnę masy jak bieber baby.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Ja mam za to Panowie ujebane .. przy wzroście 182 waga 125 :D . Komu pożyczyć ? Masa oczywiście jeeest.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można się doprowadzić do takiego stanu... Chyba, że ta masa to masa mięśniowa, wtedy zwracam honor.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

Masa
#9 2011-06-27, 11:55(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 11:56)
Dracon, można można .. wystarczy mieć przez pierwsze 8 lat życia poważne problemy z układem pokarmowym ,zostać "odkarmionym" :lol:  przez babkę , a w końcu dowiedzieć się w  przeciągu ostatnich dwóch lat życia, od paru lekarzy, że ma się przejebaną przemianę materii...

Edit : Ale masa jest jest ... nie wiem czy 8 dyszek na klatę to dużo ,no ale zawsze coś :p

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Masa
#10 2011-06-27, 12:10(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 12:16)
Mam rozumieć , że wyglądasz tak ?

Ja mam 177 wzrostu i 76 kg wagi
Nie jest chyba źle jak na 15/16 lat

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
:ayfkm:  - kolego, widać, że oceniasz innych według siebie .. tak mam to rozumieć ? Pisałem dokładnie - że masa jest ... żart ci się chcąc nie chcąc nie udał ...

Coś dla ciebie, na przyszłość : http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-530582/toster-philips-hd-2626-inox-Full.jpg

Masz, na suchary  :wink:

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Masa
#12 2011-06-27, 12:18(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 12:22)
Dzięki
Nie,ja pytałem serio
Nie pojawilo mi się o masie, tylko o karmieniu przez babuszkę i zjebanej przemianie materii.
I dlatego tak wyszło .

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

Masa
#13 2011-06-27, 12:22(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 12:25)
Ojtam się przejmujecie :D  Sam mam przy 191cm wzrostu wagę 100kg. Czyli masa jest i to duża :D   Chce ktoś 10kg?

PS. Czas na rzeźbę :D

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Poza tym ,ja mam swoje zdanie na temat otyłych czy grubych ... Lepiej mieć nieco przy kości, czy więcej niż nie co (ale bez przesady), niż wyglądać jak : http://mistrzowie.org/291395

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam 177 wzrostu i wagę 76-77.
Trochę przy kości jest
Ale ni to za dużo, ni to za mało.
Dziś, może jutro wstawię aktualne foto

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Masa
#16 2011-06-27, 12:33(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 12:35)
, a w końcu dowiedzieć się w przeciągu ostatnich dwóch lat życia, od paru lekarzy, że ma się przejebaną przemianę materii...

Ale pierdolenie. Każdy zna szczurów co wpjerdalają jak dziki a są szczurami i odwrotnie. Jakieśtam uwarunkowania to nie jest żaden argument, a na pewno nie do tego by nie robić nic i dalej z czystym sumieniem zapuszczać się jak świnia tajwańska. Zapierdalać trzeba a nie słuchać dyrdymałów. Ludzie nie mają rąk, nóg a zapieprzają po górach, więc co ty możesz wiedzieć o problemach, wnuczku hojnej babci z przejebaną przemianą materii? Nie masz nic na swoje usprawiedliwienie i czym prędzej zdasz sobie z tego sprawę, tym lepiej będzie dla Ciebie.

Lepiej mieć nieco przy kości, czy więcej niż nie co (ale bez przesady), niż wyglądać jak : http://mistrzowie.org/291395

Nie dość, że odwołujesz się do skrajności to sam taką reprezentujesz. Ponad 130 kilo to zdecydowanie nie jest "nieco przy kości", na pewno nie przy wzroście 180 ani nawet w ogóle.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

Masa
#17 2011-06-27, 12:45(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 12:47)
Nie wiem Thoro, czy ty sam siebie zrozumiałeś, a co ważniejsze czy zrozumiałeś mnie. Nie obchodzą mnie co prawda inni ludzie i może źle zrobiłem odwołując się do kogokolwiek. Jednak - ludzie gdyby byli jednakowi, świat byłby chujowy. I odpowiedz sobie sam na swoje pierwsze zdanie. Skoro " są ludzie ,którzy wpierdalają jak dziki, a wyglądają jak szczury" to i są ludzie, którzy wyglądają jak te dziki , a wpierdalają tyle co szczury prawda ? Otóż to .. żebym nie wiem co zjadł, i ile zjadł - trudno mi się chudnie. Nawet bardzo trudno. A na diety chujwiejakie zdrowe , mnie poprostu nie stać, ani na chujwiejakie odżywki. W tym kraju raczej rzadko kogo na coś takiego stać, bo każdy wpierdala to, na co ma kasę. Co do "wnuczka hojnej babci" , to to pominę bo zakrawa to na zagrywkę conajmnej 11 letniego chłopczyka typu "twoja stara". I myślę, że słaba przemiana materii TO JEST USPRAWIEDLIWIENIE , przynajmniej takim twierdzeniem godzą się porządni lekarze jako, że na konowała mi się nie zdarzyło trafić.

Przy okazji : Nie PONAD 130 KILO , tylko 120 z hakiem .. teraz dogłębniej sprawdziłem, i o dziwo okazało się, że jednak 122. Każda waga pokazuje inaczej  :wink:  .

Najlepiej, żeby znowu nie wynikło z tego wszystkiego gówno, w które (sam się sobie dziwię) się jeszcze ładuję, zakończym te jałowe konwersacje na tym. Wprost : ty wuj wiesz o mnie, ja wuj wiem o tobie i  - według mnie - niech tak zostanie.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
A ja tam mam koło 178-180 solidne 73 kilo a nie wyglądam jak szczur : p jem raczej normalnie tylko w weekendy u babci nie ma zmiłuj się i opierdalam się jak świnia xD Chociaż kiedyś byłem mały i gruby ale od kiedy w gimnazjum sensowniej zająłem się różnymi sportami to jakoś wszystko się rozłożyło. Mam znajomego o podobnym wzrości i wadze i np wygląda przynajmniej jak ja i gdzieś 1/3 jeszcze a też nie wpierdala jak dziki.
Wychodzę z założenia ze można mieć niezłą masę przy nie największej wadze tylko trzeba coś ze sobą robić a nie się opierdalać a uwarunkowania może coś tam zmieniają ale też ślepo nie ma się co na to patrzeć bo człowiek stwierdzi ze tak ma być i nic ze sobą nie zrobi.

I jestem córka rybaka zajebisty ; p

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ja mam 1.82 i ponad 70 kilo, a jestem szczur :D  Jem dużo, mimo to nie tyje (chociaz rośnie mi bęben on piwa :lol2: )

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry