Nie wiem Thoro, czy ty sam siebie zrozumiałeś, a co ważniejsze czy zrozumiałeś mnie. Nie obchodzą mnie co prawda inni ludzie i może źle zrobiłem odwołując się do kogokolwiek. Jednak - ludzie gdyby byli jednakowi, świat byłby chujowy. I odpowiedz sobie sam na swoje pierwsze zdanie. Skoro " są ludzie ,którzy wpierdalają jak dziki, a wyglądają jak szczury" to i są ludzie, którzy wyglądają jak te dziki , a wpierdalają tyle co szczury prawda ? Otóż to .. żebym nie wiem co zjadł, i ile zjadł - trudno mi się chudnie. Nawet bardzo trudno. A na diety chujwiejakie zdrowe , mnie poprostu nie stać, ani na chujwiejakie odżywki. W tym kraju raczej rzadko kogo na coś takiego stać, bo każdy wpierdala to, na co ma kasę. Co do "wnuczka hojnej babci" , to to pominę bo zakrawa to na zagrywkę conajmnej 11 letniego chłopczyka typu "twoja stara". I myślę, że słaba przemiana materii TO JEST USPRAWIEDLIWIENIE , przynajmniej takim twierdzeniem godzą się porządni lekarze jako, że na konowała mi się nie zdarzyło trafić.
Przy okazji : Nie PONAD 130 KILO , tylko 120 z hakiem .. teraz dogłębniej sprawdziłem, i o dziwo okazało się, że jednak 122. Każda waga pokazuje inaczej :wink: .
Najlepiej, żeby znowu nie wynikło z tego wszystkiego gówno, w które (sam się sobie dziwię) się jeszcze ładuję, zakończym te jałowe konwersacje na tym. Wprost : ty wuj wiesz o mnie, ja wuj wiem o tobie i - według mnie - niech tak zostanie.