Masa 15395 68

O temacie

Autor

Zaczęty 24.06.2011 roku

Wyświetleń 15395

Odpowiedzi 68

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
On przynajmniej napisał prawdę i się tego nie wstydzi...

Nie wiem z resztą w jakim celu, skoro temat powstał na publikację zdjęć a nie do chwalenia się stopniem otyłości czy innymi chorobami.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Masa
#41 2011-06-28, 17:03(Ostatnia zmiana: 2011-06-28, 17:06)
Ja mam 175 cm wzrostu przy wadze około 70 kg.
PS. Nie śmiejcie się z Maridspolanda. On przynajmniej napisał prawdę i się tego nie wstydzi...

Tu nie chodzi o wyśmiewanie się z kogoś, bo jest gruby, a o tępienie nastawienia do życia, że nie da się schudnąć, bo tak mu powiedzieli dietetycy. Po prostu tępienie samozakłamania się.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam niedowage

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Masa
#43 2011-07-05, 20:43(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 20:43)
Avallach lubi to :D

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja też to lubię, znacznie lepiej to wygląda niż chodząca kupa fałd tłuszczu.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Masa
#45 2011-07-05, 21:00(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 21:01)
Mahrirspoland:

Edit : Ale masa jest jest ... nie wiem czy 8 dyszek na klatę to dużo ,no ale zawsze coś :p                                       

Może trochę po czasie, ale czytając to wnioskuje że trenujesz na masę (starasz się podnieść jak najwięcej), co w twoim przypadku to nie jest za dobre bo masę masz, ba masz jej aż za dużo :D

Twoje treningi powinny wiec być :
a) regularne
b) długotrwałe
c) z małym obciążeniem
d) wiele powtórzeń
e) duża ilość serii
f) intensywne
g) ma sie z Ciebie lać pot

Sam też ćwiczę i nie jem wcale zdrowo a wagę mam ok i zbyt dużo tłuszczu na mnie nie zobaczysz :D
Napisz jak wyglądają te twoje ćwiczenia.

A i odżywki nie są aż takie drogie, choc to też zalezy jakie, HMB (możliwe że pomyliłem nazwy, dużo tego jest)  kosztuje cos w granicach 100zł i wystarczy na miesiąc, a skoro Cie stać na internet to i na to możesz sobie pozwolic.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ja też to lubię, znacznie lepiej to wygląda niż chodząca kupa fałd tłuszczu.

W oczach kogo? Nie słyszałem jeszcze, aby sylwetka rodem z auschwitz budziła jakie kolwiek poważanie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nie bierzesz 8 dych tylko co najmniej 100kg. na łapach też masz ciężary, tyle że naturalne

sauron
  • Gość
a ja od początku roku schudłem 10kg :)

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W oczach kogo? Nie słyszałem jeszcze, aby sylwetka rodem z auschwitz budziła jakie kolwiek poważanie.
Przynajmniej nie muszę dyszeć za każdym razem jak wchodzę pod górkę.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Masa
#51 2011-07-05, 21:48(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 21:49)
A co ma jedno do drugiego? Znam chłopaczku dzików, którzy by ci na tą górkę wbiegli truchtem i to wielokrotnie a do tego z obciążeniem (pomijając tuszę) rzędu 30 kilo w postaci plecaka, balistyki, taśm i 10 kilogramowego pkm podczas kiedy Ty byś się sturlał a przy mocniejszych wiatrach i połamał przy uniesieniu choćby ostatniej z tych rzeczy. Wielu po 30, ale nie tylko bo sam do nie dawna mogłem być przykładem.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To, że o ile w moim przypadku niedowaga nie jest zauważalna dopóki ktoś nie zacznie ze mnie ściągać ubrania i obmacywać(przy czym nie, nie jestem jakimś chodzącym przykładem głodujących dzieci trzeciego świata), to nie jest już tak samo jak w przypadku ludzi otyłych, którzy, szczególnie w przypadku dziewczyn, często z kolei noszą obcisłe bądź za małe ubrania, ukazując swe fałdy tłuszczu w pełnej krasie nawet z pewnej odległości.
Choć oczywiście to mi wcale nie przeszkadza.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Masa
#53 2011-07-05, 22:10(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 22:10)
Najpierw mówiłeś o fizyczności, jednak gdy obaliłem ten idiotyczny argument bez słowa a do tego podstępnie próbujesz przejść na kwestię wyglądu. Nie mówmy o dziewczynach, ale w przypadku faceta nawet te kilkanaście kilo nadwagi zawsze będzie górowało nad posturą chłopca do bicia. Pomińmy kwestię estetyki, ale masa pozostanie masą bo takie jest Prawo Masy a szczur pozostanie szczurem.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Masa
#54 2011-07-05, 22:20(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 22:26)
A czemu nie? Kwestia wyglądu dotyczy nie tylko ubioru ale również wagi. Jeśli jesteś osobą chudą, szerokie ubrania z pewnością nie pomogą ci tego zamaskować, jednak jeżeli masz wyraźną nadwagę, ubieranie się w ciuchy praktycznie przylepiające się do skóry jedynie spotęgują efekt. O ile oczywiście nie mam tu na myśli anorektyków czy osób, które jeżdżą na wózku inwalidzkim ponieważ same nie potrafią się ruszyć z miejsca, o tyle osoby z niedowagą lub nadwagą do odpowiedniego stopnia mogą to świetnie zamaskować dobrze dobranym ciuchem. Poza tym przeważnie to osoby z otyłością są gnębione z powodu wagi.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Masa
#55 2011-07-05, 22:31(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 22:31)
bo jest ich więcej niż tych z niedowagą

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Masa
#56 2011-07-05, 22:35(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 22:35)
Damn, więc jestem unikalny. :lol:
Hah, wiedziałem.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Poza tym przeważnie to osoby z otyłością są gnębione z powodu wagi.

Pod warunkiem, że jesteś chorobliwe otyły albo jesteś dzieckiem, gdzie  przy prawidłowym dla tego wieku trybie życia rzeczą naturalną jest że wygląda się jak patyk. Inaczej, gdy jesteś fizycznie dorosły i nabrałeś masy i z nią najczęściej poprawnych proporcji. W swoim gronie spotykam więc hejty częściej na osoby, które mimo swego wieku nadal wyglądają jak dzieci z gimnazjum niżeli na typów z brzuchem.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Masa
#58 2011-07-05, 22:55(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 22:57)
Wolę być szczurem niż dzikiem nawet z nieznaczną nadwagą. Bynajmniej nie ze względu na hejty kogokolwiek z boku (choć nie przypominam sobie, by jakaś chuda osoba kiedykolwiek znosiła złe traktowanie z powodu niedowagi), a zwykłą sprawność fizyczną. Zamiast "dziki" powinno być chyba "mistrzowie usprawiedliwiania własnej niedoli".

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
(choć nie przypominam sobie, by jakaś chuda osoba kiedykolwiek znosiła złe traktowanie z powodu niedowagi)

Tak samo ja nie przypominam sobie, aby ktoś w gronie dorosłych gnębił osoby otyłe.

O sprawności fizycznej pisałem już powyżej. Co nazywasz niedolą? Znam człowieka, którego przez szereg doświadczeń i działań w różnorakich ekstremalnych dziedzinach zarówno wojennych jak i "sportowych" można by nazywać polskim bear gryllsem, gdyby nie to że byłoby to wobec niego krzywdzące i obelżywe, bo w przeciwieństwie do owego pana nie uprawia on błazenady i nie wciska kitu ludziom zza telewizora. Jak pamiętam z opowieści masę miał jeszcze za czasów służby w 1 PSK (co to jest odsyłam do google). Przypuszczam, że chętnie by posłuchał o powodach swej niedoli od człowieka miotły.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry