Bitwa 6a: Fontanna 109589 267

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 27.11.2010 roku

Wyświetleń 109589

Odpowiedzi 267

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Dracon napisz na gg dam ci odnowienie licencji

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Galeria: screeny i tekstury
Dodałem również render z wodą, aby zobrazować jak by to miało wyglądać. Może mi się później uda zrobić screeny w Marmosecie ;).

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=6ks9htS_lLM
[/media]
Zrobiłem animację świateł, by lepiej pokazać model.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Popraw ten brodzik bo wygląda to groteskowo. Jego głębokość, kształt i wielkość. Takie coś by było ok: http://www.990px.pl/wp-content/uploads/2010/05/10_000_DV703781.jpg
Jak widzisz również fontannę jak i podium pomniku możesz wykonać z granitu. Dodaj do tego specular a powinno wyglądać zajebiście. Koniecznie wypal również mocny ambient occlusion i nałóż na tekstury. W przypadku kamiennej figury powinien sprawdzić się znakomicie.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Bitwa 6a: Fontanna
#185 2011-01-19, 21:55(Ostatnia zmiana: 2011-01-19, 21:59)
Później się tym zajmę. ;)

//edit: Chociaż ta praca jest sama w sobie groteskowa (m.in. vlepki i tagi kibicowskie obok napisów wykonanych przez podziemie i tabliczki napisanej cyrylicą :P)

Wiktor Suworow, Akwarium

Yawa

Yawa

Użytkownicy
posty24
Propsy17
  • Użytkownicy
Czy z niej musi lecieć woda? xD

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Model fontanny, jednak nikt Ci nie broni dodać wody.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Zrobiłem dawno temu model i sculpt, ale nie chce mi się tego kończyć :D

Poza tym na górze fontanny jest kutas.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Poza tym na górze fontanny jest kutas.

Wiedziałem!! Po prostu wiedziałem!

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
U mnie nadal do dupy : P
Nie pracowałem nad nią od czasu skończenia z moddingiem. Ale skończe ją.
Proponuje KZW zrobić listę osób które biorą udział w BITWIE.
PS;Wojna upadła chyba : /

Nie mam polskich znakow

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
PS;Wojna upadła chyba : /
Tak się składa, że ja niedawno przerobiłem model i zacząłem poprawki na teksturach. Nie chciałbym, aby to poszło na marne...

Wiktor Suworow, Akwarium

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zgadzam się z kamiloopsem. dobrze było by zrobić listę osób które biorą udział w bitwie

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proponuję, by ci, którzy coś robią się tu wpisali. Chociaż będę miał pojęcie, czy walczę w bitwie sam ze sobą, czy jednak z kimś, bo w ostatnim czasie tylko ja deklaruję jakieś poprawki ;)

Wiktor Suworow, Akwarium

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

#195 2011-02-20, 15:41(Ostatnia zmiana: 2011-02-20, 15:47)
http://ifotos.pl/galeria/waxe 670 trójkątów. 3 tekstury, 2 rendery, 1 screen siatki i 3 normalne.
Daję swoją pracę. To, czy ktoś jeszcze da swoją pracę, czy nie to już inna sprawa.

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
mogles mu dlon wysculptiowac. to samo tyczy sie glowy i reszty.
Masz tablet to sculptuj

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

#197 2011-02-20, 16:17(Ostatnia zmiana: 2011-02-20, 16:18)
Komp i Blender nie wytrzymują scluptu. 200k poly wystarczy by było 1-2 fps, a przy około 500k Blender się po prostu wyłącza.

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
To chociaz high mapą to zrob

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie chce mi się już :D
Może potem, jeśli się okaże, ze bitwa istnieje.

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry