OTO POLSKA 1710144 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1710144

Odpowiedzi 5881

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jakoś w Polsce nie ma dramatycznych problemów z bezrobociem i szarą strefą, co wskazuje na to, że jednak wpływ negatywny wysokiej stawki podatkowej na dochód podatkowy jest ograniczony.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
no dobra, możemy sobie gadać, a to się da w sporym stopniu policzyć. Trzeba przejrzeć statystyki i je przeanalizować, bo tak gadamy w oderwaniu od rzeczywistości.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja zagłosuję na WIP, mam wyjebane jakie mają szanse i że się nie liczą w wyścigu na fotel premiera. Głosuję zgodnie z sumieniem, na partię, której program podoba mi się najbardziej.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Głosuję zgodnie z sumieniem, na partię, której program podoba mi się najbardziej.
Chuj z tym, ze sa pojebani, nie?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1026 2011-05-08, 17:00(Ostatnia zmiana: 2011-05-08, 17:04)
Zapomniałeś wspomnieć, że PO zwiększyło liczbę urzędników i ich płace. A cała podwyżka VATu idzie na opłacenie tych urzędników...

http://www.wykop.pl/ramka/423809/platforma-biurokratow/
http://www.wykop.pl/ramka/427463/podwyzka-vat-pojdzie-w-calosci-na-pensje-urzednikow/

Gdzieś wyczytałem, że zwiększenie biurokracji to plus. W końcu nowe miejsca pracy :lol2: .

Nie bardziej niż platformersy. Lepiej zagłosować nawet na Karmazynowe Ludziki, niż ciągle odpierdalać kupę tłumacząc sobie, że to "mniejsze zło". Sami tworzycie koryto.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

OTO POLSKA
#1027 2011-05-08, 17:05(Ostatnia zmiana: 2011-05-08, 17:13)
Moim zdaniem akurat podniesienie podatków było rozsądnym posunięciem - trzeba ratować budżet...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Jako student ekonomii, albo po prostu trzeźwo myślący facet mogę powiedzieć Ci tylko jedno - podnoszenie podatków, bez idących za tym reform budżetowych jest rozwiązaniem tylko chwilowym, czy nawet przedłużaniem agonii. Tych kilka judaszowych srebrników nie uratuje kraju, za mniej niż rok wrócimy do punktu wyjścia. To słowa wielu autorytetów w dziedzinie ekonomii. Leszek Balcerowicz - do niedawna związany blisko z PO, po skrytykowaniu działań platformy przestał być już jej przyjacielem, a politycy tej partii bagatelizują jego argumenty

TAK  :[  :[  A kto jest ta lepsza propozycja? komuchy, PiSdy, powcy czy zlodzieje z psl? a moze kornel #msg147759el testosteron#msg147759 morawiecki  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
A kto jest ta lepsza propozycja?
Ryanair.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuje za ta wspaniałą rade filozofie z Aber
To tez, ale za kilka lat. Na razie tu mieszkam, wiec szukam najlepszych opcji

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Wawce wkrótce trzecia linia metra, ale jeśli będą loty miejskie Rynair'a, to będzie dobrze lecieć tym do centrum.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

OTO POLSKA
#1031 2011-05-08, 22:29(Ostatnia zmiana: 2011-05-08, 22:29)
ja tam wole Wizzaria : p

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Przedstaw proszę ich program.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Czy ktoś z grafików, mógłby napisać, co to logo symbolizuje: http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/galeria-full/335026,2,oto-logo-polskiej-prezydencji-w-unii-europejskiej-galeria-zdjec.html ?:D

Jakoś kolorowe strzałki nie kojarzą mi się z Polską :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Te logo jest lamerskie, takie same mógłbym zrobić w paintcie. :lol2:

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To zrób

Spoiler

WAH WAH WAH.

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1037 2011-05-10, 17:03(Ostatnia zmiana: 2011-05-10, 17:06)
porównajcie dokładniej flagi:
http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/galeria-full/335026,2,oto-logo-polskiej-prezydencji-w-unii-europejskiej-galeria-zdjec.html
http://kotnagalezi.blox.pl/resource/solidarnosc2.jpg

To jest follow up. Obydwa projekty są z resztą autorstwa jednej osoby.

Te logo jest lamerskie, takie same mógłbym zrobić w paintcie. :lol2:

To zrób i zgarnij kilkaset tysięcy. Na dobrą sprawę każde popularne logo i nie tylko zrobisz w paincie i o czym to ma niby świadczyć?

Czy ktoś z grafików, mógłby napisać, co to logo symbolizuje: http://wiadomosci.dz...eria-zdjec.html ?:D

Strzałki mają symbolizować dynamiczny rozwój kloaki jakiego rzekomo doświadczamy a zarazem zróżnicowaną wspólnotę unii europejskiej, której jako dynamicznie rozwijający się kraj przewodzimy. Flaga podkreśla a zarazem ujednoznacznia kraj prezydencki no i w pewnym stopniu świadomie nawiązuje do przeszłości, korzeni. Całkiem niezłe jak na obecną gównianą kanwę panującą we wzornictwie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
To zrób i zgarnij kilkaset tysięcy. Na dobrą sprawę każde popularne logo i nie tylko zrobisz w paincie i o czym to ma niby świadczyć?

O tym że mi się nie podoba niezależnie czym to namalowali eg. kredką. Nic musi o tym nic świadczyć. Czy za każdym razem mam pisać MOIM ZDANIEM?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1039 2011-05-10, 17:14(Ostatnia zmiana: 2011-05-10, 17:14)
Rzecz w tym, że prawie każde logo można zrobić w paincie więc nie wiem co to ma niby wnosić. Podobnie się to jedna kwestia, ale nie wiem po co te pierdolenie głupot. Skoro to takie proste, że "zrobisz w paincie" to rób i zgarniaj tysiące za malowanie głupich kolorowych znaczków dla naiwniaków.

0 użytkowników
Do góry