O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 19.09.2010 roku
Wyświetleń 1713762
Odpowiedzi 5881
Baggio DreamVader
Cytat: Baggioo#msg w 2011-12-02, 17:27Ty sobie żartujesz czy na poważnie to napisałeś? ;DDDDD o ja pierdańcze ;DDCóż, wygląda na to że życie Cię jeszcze dostatecznie nie doświadczyło. Powodów takiego, a nie innego zachowania pacjenta mogło być wiele. To jest szpital do kurwy nędzy, a nie twoje gimnazjum. Już dziecko z podstawówki jest w stanie wysunąć bardzo prosty i logiczny wniosek - ludzie zdrowi tam nie trafiają.I właśnie sami sobie dojebaliście, nastąpiła dokładnie taka reakcja jakiej się spodziewałem. Są pewne granice kultury i "smaczności" żartów, ten się nie łapie. Istnieją znacznie lepsze rzeczy do bezpiecznego robienia sobie jaj niż przewlekle chorzy ludzie, czy tak jak niedawno - niemiec, którego zabiła szafa spadająca szafa w trakcie nieudanego eksperymentu...
Ty sobie żartujesz czy na poważnie to napisałeś? ;DDDDD o ja pierdańcze ;DD
Żadna Głupia Spółgłoska
Demonical Monk
Jakiś idiota bawi się w hitlerowca przed kamerą
Widzę, że zgrywasz jakiegoś intelekta.
Kogo los chce zgubić, tego głupcem czyni.
Z łaski swojej doucz się z medycyny, a potem wyciągaj wnioski. Akurat ten oddział do przyjemnych nie należy...
Żelazko
Tomek
Buła
Zkirtaem Moderator
inż. Avallach Administrator
No w sumie to to wina korwina. On celuje w młodzież.
po co ładować kasę w promowanie wizerunku partii u kogoś, kto i tak zaraz zdechnie? młodzi są lepszą inwestycją - w dodatku podatniejsi na wpływy
w młodych zaraz zdechnie "moda" na daną partię.
Zysk
Cedric
Leinnan Administrator