Rzeka 35171 60

Ankieta

Ocena

1
1 (1.6%)
2
1 (1.6%)
3
1 (1.6%)
4
4 (6.3%)
5
11 (17.2%)
6
46 (71.9%)

Głosów w sumie: 61

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 24.08.2010 roku

Wyświetleń 35171

Odpowiedzi 60

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Rzeka
2010-08-24, 08:30(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 14:11)
Cechami charakterystycznymi modyfikacji będą: zupełnie nowy świat, o unikatowym klimacie i rozmiarach NewWorld z Gothic 2 oraz rozbudowana fabuła, uchwycająca losy każdego z uczestników plotu wydarzeń w indywidualny sposób, bo jak się będzie można przekonać, każdy z nich knuje własny plan aby wyjść na tej całej sytuacji najlepiej. Komu więc można zaufać - ta kwestia należy do gracza i tylko trafność jego decyzji prowadzi do szczęsliwego zakończenia.
Spoiler
Wyspie Nomburis zagraża niebezpieczeństwo - zbliżają się orkowie, przy jednoczesnym braku wsparcia ze strony palladynów. Czołowy mag miasta Aramid i pomocny mu najemnik Bazyli odprawiają rytuał przywołania, chcąc sprowadzić słynnego już Bezimiennego bohatera by ten pomógł w ich sprawie, jadnak coś poszło nie tak, a na wyspie pojawiła się inna postać z Khorinis, znacząco różniąca się charakterem od Beziego. Nowy przybysz nie z własnej woli zostaje wplątany w ciąg wydarzeń i dowiaduje się o trwającym na wyspie konflikcie pomiędzy mieszkańcami miasta a najemnikami. Aby nie pozbawiać przerażonych obywateli resztek nadzieji gubernator Larrymon nakazuje bohaterowi wcielenie się w postać znienawidzonego przez siebie Bezimiennego, co prowadzi do wielu kuriozalnych sytuacji, a na domiar złego na wyspę, w tajemniczych okolicznościach, przybywają "koledzy" z kolonii karnej...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Rzeka
#1 2010-08-24, 10:22(Ostatnia zmiana: 2010-08-24, 10:30)
Skomentuję pierwszy.
KolegaZWojska - robisz tego moda sam? Przejrzałem screeny i jestem zachwycony. Jak na modyfikacje do Gothica prezentuje na prawdę bardzo wysoki poziom, bardzo dobrze zaprojektowane i wykonane modele.
Jeśli chodzi o screeny, (bo nie wiem jak z fabułą) to uważam ze to jeden z najciekawszych projektów aktualnej sceny modderskiej.
Życzę powodzenia w dalszych pracach.

Moja ocena: 6

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Graficznie ciekawie, chociaż tekstury wydaje się, że mogłyby być lepsze. Szkoda, że nie usunąłeś paska życia i w niektóre screeny są "prześwietlone", a inne z kolei za ciemne. Logo także mogłoby być mniejsze.

Moja ocena: 5

Gruben

Gruben

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
Bardzo ładne modele, do tego czuć ten klimat lokacji. Według mnie najlepsza pozycja tegorocznego dnia screena. 6/6

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty450
Propsy257
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Dałbym najwyższą notę, ale żeby się udzielić w sondzie trzeba chyba oddać głos na każdy mod z ankiety.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Buła link=topic=11240.msg108279#msg108279#msg108279#msg108279 date=1282638122
Skomentuję pierwszy.
KolegaZWojska - robisz tego moda sam? Przejrzałem screeny i jestem zachwycony. Jak na modyfikacje do Gothica prezentuje na prawdę bardzo wysoki poziom, bardzo dobrze zaprojektowane i wykonane modele.
Jeśli chodzi o screeny, (bo nie wiem jak z fabułą) to uważam ze to jeden z najciekawszych projektów aktualnej sceny modderskiej.
Życzę powodzenia w dalszych pracach.

Moja ocena: 6

Wydrukowane, wprawione w ramkę, powieszone na ścianie.  :D

jamokiolE

jamokiolE

Użytkownicy
posty164
Propsy3
  • Użytkownicy

jamokiolE

Rzeka
#7 2010-08-25, 15:01(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 15:02)
Zasłużone 6/6 bo naprawdę się napracowałeś.
Świat bardzo ładnie wygląda na screenach które tu pokazałeś.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zorc ocenił na 1 :D

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
W imieniu KolegiZWojska proszę o uzasadnienie głosu zOrca. Chyba mamy tego kto bałaganił. Jeśli nie dasz sensownie uzasadnionej odpowiedzi, głos zostanie unieważniony. Jeśli się okaże, że takich przypadków jest więcej, będą poważniejsze konsekwencje.

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Screeny bardzo ładne (żeby nie powiedzieć piękne  :lol2: ) widać że się napracowałeś. Moja ocena 6/6

PS: Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na 3 screenie widać bohaterkę tytułową tj. rzekę  :D

Noktis

Noktis

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Graficznie mi się podoba ale brakuje mi jednego - Gdzie jest "Rzeka" :D

Diablo 1 Mod - The Awakening

Diablo 1 Hellfire - Kronika

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Niestety daję 1, bo projekt mi się nie podoba :lol:  
Pozdro Buła.

Alaris

Alaris

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Chyba najciekawszy projekt i porządnie zaprezentowany na tym konkursie. Dla mnie zwyciężca.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ocenia się tu screeny, nie projekt

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Rzeka
#15 2010-08-25, 16:26(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 16:38)
@zOrc - niestety, ale zostałeś wielokrotnie ostrzeżony. To co napisałeś nie jest sensownym uzasadnieniem, dlatego unieważniam wszystkie twoje głosy. Na prośbę Buły pozostawiam dostęp do działu, chyba że nadal nie będziesz przestrzegał zasad funkcjonowania eventu.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11240.msg108545#msg108545#msg108545#msg108545 date=1282741639
zorc ocenił na 1 :D
Haters gonna hate.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
http://i272.photobucket.com/albums/jj181/zksoftware/Dzien%20Screena%202010/6.jpg  << Super

Weź to jakoś przedstaw bo wygląda bardzo ciekawie. W końcu coś co trzyma w tym gothicu jakiś poziom a nie same szkarady i wygibusy.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
O co wam biega, czy to zachowanie nie jest normalne? Jestem w 100% pewien, że gdybym ja wrzucił jakikolwiek projekt to sytuacja była by odwrotna, z tą różnicą, że was by to w ogóle nie obchodziło... Nie rozumiem tej całej koalicji. Za pewne większość z was by tak samo postąpiła.

Poza tym nie musicie się już czepiać, bo dawanie ocen 1,6, zostało przeze mnie zaargumentowane.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Nie oceniaj wszystkich swoją miarą, to że chcesz mięsa nie znaczy, że wszyscy będą chcieli.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry