Wielka Wojna 63212 195

Ankieta

Ocena

1
2 (3.2%)
2
9 (14.3%)
3
17 (27%)
4
18 (28.6%)
5
7 (11.1%)
6
10 (15.9%)

Głosów w sumie: 60

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 22.08.2010 roku

Wyświetleń 63212

Odpowiedzi 195

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Rozumiem, chciałem po prostu wiedzieć, czy większość z tych ludzi to userzy z waszego forum.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Szczerze? Po nickach rozpoznaje 4, może jeden jeszcze kojarzy mi się z gościem ze starego forum, ale dość bardzo wątpilwe (mam na myśli damiano, tu gościu o nicku damdan, nie wiem, czemu ale odrazu z nim mi sie skojarzyło :D ), to by było 5, a reszta to może jacyś starzy fani, jeszcze z okresu sprzed wojny? A kto wie.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Wielka Wojna
#102 2010-08-26, 19:58(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 19:58)
- zbroja smocza będzie jako easter egg, Xar nie chce jej usuwać z tego samego powodu czemu ja ją dałem.
Ale może byście ja poprawili? Bo to nie są skrzydła, a skrzydełka czegoś małego, a nie wielkiego smoka. Nie mówię, żeby zrobić 10 metrowe skrzydła, ale jeśli chodzi o zbroję ze skrzydłami, to powinna wam przyjść do głowy zbroja polskiej husarii. Poszukajcie jakiś zdjęć i poczytajcie trochę o niej i zróbcie coś w tym stylu. Może efekt będzie lepszy.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
A kto mówi o wielkich smokach :) ? Może akurat skrzydła dziecka smoka :) ? No w każdym razie, nie mamy dobrego grafika 3D, jedynie Xardas sie tym zajmuje, a i on nie jest w tym dobry i naprawdę powoli mu idzie robota, więc poprawianie tego zajęło by trochę czasu :) . Dodamy jako easter egg z dopiskiem ze niewypał, chyba ze dojdzie do naszego teamu jakiś grafik 3D, to byśmy mogli popoprawiać.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Dodamy jako easter egg z dopiskiem ze niewypał, chyba ze dojdzie do naszego teamu jakiś grafik 3D, to byśmy mogli popoprawiać.

W takim razie na waszym miejscu w ogóle bym tego nie dodawał. Większe skrzydła chyba by lepiej wyglądały.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Ale wyobraź sobie postać walczącą w tej zbroi xD. Wielkie skrzydła przy każdym ruchu machają na lewo i prawo, a jak stoisz obok sciany to będą przechodzić przez mur, drzwi czy wszystko inne :) .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
małe też :D

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Ale w mniejszym stopniu i nie będzie rzucać się w oczy xD. Ale to już kwestia realności czy małe, czy duże, a w kwestii wyglądu to nawet jak damy duże to będzie brzydko i wszyscy skrytykują :D .

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Wielka Wojna
#108 2010-08-26, 21:07(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 21:07)
Jak można wciągać w skrzydła smoka jakąkolwiek "realność"?

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Realność taką, że skrzydła za małe jak na smoka, zresztą to oni się czepiają xD.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Wielka Wojna
#110 2010-08-26, 21:19(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 21:19)
Oni się czepiają klasycznego przykładu złego smaku i braku gustu, a nie tego, że ze śmigłem w dupie daleko się nie poleci.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Ja tam nie widzę braku gustu w skrzydłach, po prostu nie pasują do samej zbroi, kwestia tekstur i umiejscowienia.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Wielka Wojna
#112 2010-08-26, 21:23(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 21:23)
po prostu nie pasują do samej zbroi
Ten kto je dodał uważa inaczej, i to jest właśnie przykład:
braku gustu

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Ten kto je dodał to po prostu Xardas 3 lata temu xD. Xardas nie ma złego gustu, on ma swój gust, niektórym się podoba innym nie, ale ze zbroją załatwiłem, więc koniec tematu o zbroi, OK :) ?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
, niektórym się podoba innym nie

Zastanawiającym jest, że zawsze na ogół przeważa ta trudna opcja.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=11212.msg109063#msg109063#msg109063#msg109063 date=1282851298
Zastanawiającym jest, że zawsze na ogół przeważa ta trudna opcja.

Chyba chciałeś napisać "druga" :) . No przeważnie tak, ale mówię, Xardas zdobył uznanie za granicą i dość dużo krytyki w Polsce, nie wiem, może za granicą mają inny gust, Xardas zawsze był trochę inny, i te jego niemieckie upodobania muzyczne...

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
i te jego niemieckie upodobania muzyczne...
ciekawe, czy tylko muzyczne  :lol2:

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Oj nie tylko. Filmy na yt to w większości niemieckie ogląda, sam gaduje, że jakby wojna wybuchła to zamiast do niemca strzelić to by do swojej teściowej strzelił, ale z kolei dziewczynę ma polkę, więc to + xD. Ale za to szwabstwo-lubstwo (przepraszam za przejaw rasizmu xD, ale za dużo opowieści babcia mi opowiedziała by ich lubić) to czasami mam ochotę go udusić ;/.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ale z kolei dziewczynę ma polkę, więc to +
Czemu mnie nie dziwi, że nie Niemkę

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Dla niego nawet to nie stanowiło by granic xD. Uwierz mi.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry