OK, obiecałem to wrzucam. Większość screenów jest nowa, stare są modele i 1 screen z podziemi gońców. Niestety niektóre z ramką. Nie wszystkie lokacje jak obiecywałem, bo i tak na screenach dużo świata pokazaliśmy. Starałem się ukazać to co było już na screenach, ale z innej perspektywy + nowe rzeczy. Jak się przyjrzycie zobaczycie nowe voby. Póki co wszystkie screeny bez potworów dałem (oprócz ostatniego, ale tam to pozował
), ponieważ testerzy mają opcję respawnu potworów (zaczynają grę bez potworów, mogą w dowolnym momencie przyzwać wszystkie na raz na swoje waypointy. Nie umieszczam potworów, by nie spoilerować czego możecie się spodziewać w danych miejscach).
Modele : Jak mówiłem nie mamy grafika 3D, Xardas trochę modeluje, ale daleko mu do dobrego grafika.
Skalny pająk :
Pustynne domki :
Screeny : Wioska Gońców :
Podziemia wioski gońców :
Na 1 screenie mamy rzut znad areny na podziemia wioski gońców. Po lewo mamy kuźnię, lekko na prawo mamy warsztat strzelniczy, po środku magazyn, a potem widać, domek mieszkalny i kaplica.
Na 2 screenie jest widok na podziemia od strony kuźni. To niebieskie coś na środku ekranu to kropla spadająca do wiadra. Wiem, że grubość kowala jest przesadzona. Gadałem o tym z Xardasem, zmniejszy maksymalną o grubość o minimum 2, bo takie postacie wyglądają paskudnie.
Na 3 screenie kraty, widoczne na screenie nr 2.
Toi-Toi :
Czyli coś, czego brakowało w Gothicu
.
Kopalnia :
Screen 1 kopalnia, Screen 2 i 3 to zbliżenia screena 1.
Domek :
W oczku wodnym widać nowe efekty wody, kwiaty wyszły strasznie niewyraźnie, chyba są za małe dla Frapsa (w grze wyglądają normalnie). Po prawej stronie stoi beczka nie ma jeszcze tekstury, bo to nowy model, ale tekstura niedługo się pojawi
.
Okolice małych ruinek :
Ścieżka na zboczu małej góry :
Cieniostwór w dole :
To w sumie pierwsze zdjęcie przedstawiające potwora w grze, bo jak pisałem wyżej nie chcieliśmy zdradzać umiejscowienia, a przyzywać kodem nie ma sensu. Wokół znajduje się las.
Uch trochę mi to zajęło, ale proszę, screeny przedstawiające modele i lokacje. Mam nadzieję, że bardziej sie spodobają niż poprzednie. Screeny poza konkursem, ale o komentarze proszę
.