Na screenach niewiele widać, duży poziom kompresji, niektóre małej rozdzielczości.
Na wyróżnienie zasługują ruiny z 6 screena, prezentują się ciekawe.
Golem też w miarę ok.
Moja ocena: 3
Niestety, ale Xardas ostatnio jest pochłonięty skryptami i wszystko musiałem robić sam, a wiadomo, że ja to jestem totalne beztalencie
. Mam strasznie słaby komp i nie mam odpowiedniego sprzętu do robienia zdjęć, temu tylko Frapsem mogłem. Również ostatnio z Xardasem byliśmy okropnie zajęci czym innym, tak więc te 7 screenów jest z naszej galerii, a ja miałem zrobić pozostałe 3 + opis, ale czekałem na pliki od Xardasa (nie miałem aktualnych). Potem wyjechałem na krótkie wakacje i wróciłem dopiero wczoraj. Czekałem do 21 na pliki, w końcu napisałem esa do Xardasa, okazało się, że net mu padł <_<. Musiałem szybko coś zkombinować, więc jakoś to wyszło i wysłałem Avallachowi, ale jak widać za późno
. Te screeny co są wyżej, są głównie robione przeze mnie, więc jakość jest jaka jest.
Niestety screeny słabe, dajecie się wyprzedzać młodszym projektom, szczególnie w temacie grafiki. Najlepiej prezentuje się bagno na ostatnim screenie. Także 3.
Jak wyżej
. Zła jakość to głównie wina słabego kompa i braku odpowiedniego sprzętu. Przepraszam, że tak późno ci te 3 ostatnie screeny i opis moda wysłałem na e-mail, ale jak mówię do ostatniej chwili czekałem na Xar#msg108285#msg108285#msg108285#msg108285 date=1282639849]
Na screenach niewiele widać, duży poziom kompresji, niektóre małej rozdzielczości.
Na wyróżnienie zasługują ruiny z 6 screena, prezentują się ciekawe.
Golem też w miarę ok.
Moja ocena:
3[/quote]
Niestety, ale Xardas ostatnio jest pochłonięty skryptami i wszystko musiałem robić sam, a wiadomo, że ja to jestem totalne beztalencie
. Mam strasznie słaby komp i nie mam odpowiedniego sprzętu do robienia zdjęć, temu tylko Frapsem mogłem. Również ostatnio z Xardasem byliśmy okropnie zajęci czym innym, tak więc te 7 screenów jest z naszej galerii, a ja miałem zrobić pozostałe 3 + opis, ale czekałem na pliki od Xardasa (nie miałem aktualnych). Potem wyjechałem na krótkie wakacje i wróciłem dopiero wczoraj. Czekałem do 21 na pliki, w końcu napisałem esa do Xardasa, okazało się, że net mu padł <_<. Musiałem szybko coś zkombinować, więc jakoś to wyszło i wysłałem Avallachowi, ale jak widać za późno
. Te screeny co są wyżej, są głównie robione przeze mnie, więc jakość jest jaka jest.
Niestety screeny słabe, dajecie się wyprzedzać młodszym projektom, szczególnie w temacie grafiki. Najlepiej prezentuje się bagno na ostatnim screenie. Także 3.
Jak wyżej
. Zła jakość to głównie wina słabego kompa i braku odpowiedniego sprzętu. Przepraszam, że tak późno ci te 3 ostatnie screeny i opis moda wysłałem na e-mail, ale jak mówię do ostatniej chwili czekałem na Xara. Mam nadzieję, że możesz jeszcze zedytować temat i wkleić tamte screeny i fabułę?
Brzydka ramka, bardzo słaba jakość screenów, dziwne ujęcia no i dziwne pomysły. Poza tym screeny stare, co do tego pancerza itp. już dawno mówiłem, że, lekko mówiąc, nie jest to fajne. Te wystające coś z golema to rozumiem, że błędy grafiki?
Naprawdę można by zrobić z tego ciekawą kompozycje, szczególnie golema ładnie sfotografować, a mógłby być dość popularny. No, ale wyszło, jak wyszło.
Moja ocena: 3
Jak wyżej, screeny stare, bo z galerii, jak pisałem, raczej nie miałem czasu by się bawić modem, co dopiero robić fajne ujęcia. Sam udział w Dniu Screena to jest raczej za namową Seraila i dlatego jest jak jest.
No niestety nadal wszystko prezentuje poziom ekscentrycznego kiczu. Wszędzie jakieś światełka, pioruny i buk wie co jeszcze w niezliczonym zagęszczeniu na metr kwadratowy. Może to i jest fajne, ale w mniejszej ilości, bardziej wyszukane i w odpowiednich momentach. Niedługo dojdziecie do estetyki, gdy bohater podczas snu będzie wydzielał odpowiednią aurę. W każdym razie, palący się kamienny krąg w który pizgają pioruny nie jest w ogóle fajny. Skrzydła smoka, 2 metrowe pajęczyny i inne kurioza pominę milczeniem, gdyż one same w sobie stały się już dawno klasykiem, żywym symbolem ukazującym czego robić się nie powinno.
To akurat był rytuał, i on na przekór temu co mówisz w grze wygląda fajnie i estetycznie, akurat tu był moment, że 3 efekty naraz się nałożyły, ogólnie rytuał jest dłuższy z deka. I nie musisz jak zwykle gdybać jakie to GWW będzie złe i do bani, jak nie widziałeś go w akcji, tak
? Skrzydła smoka, 2 metrowe pajęczyny i inne pierduty to właśnie jest klimat GWW, klimat RRPG, wy idziecie sobie klimatem Gothica i wam tego nie bronimy, róbta co chceta, u nas klimat jest bajkowy, starodawny, tak by gracz nie czuł się jak w grze przyszłości, tylko stare dobre czasy z różnymi innowacjami.
Daje 2 i to jedynie za chęci bo za nic innego nie można nagrodzić. Nie można nagrodzić za próby cenzury za jakie kolwiek krytyczne komentarze odnośnie swej pracy, za wieczne szukanie problemów u innych i totalne ignorowanie konstruktywnej krytyki, które ma miejsce od wielu lat. Niezliczona jest ilość osób, które xardasowi mówiły że to jest po prostu beznadziejne i należy to poprawić - jak widać na próżno. Niestety, ale ten poziom estetyki a raczej tandety i kiczu może imponować jedynie 12 latkom dla których po przedawkowaniu tibii to i tak ogromny skok jakościowy. Nigdy tego nie zrozumiem. Wy chcecie być jacyś awangardowi na siłę, czy po prostu postanowiliście sobie w założeniu zrobić najbardziej wiejskiego moda, który wszyscy odbierają na poważnie a Wy macie z tego nie lada ubaw?
To co było kiedyś to już minęło. Nie rozdrapuj starych ran, OK? To co robił Xardas, to robił na swoją odpowiedzialność, nigdy się nie zgadzałem z tym usuwaniem postów i banowaniem, ale to wy go tak zraziliście, że teraz jak tylko widzi kogoś z TM to od razu banuje, nawet jakby wypisywał, że GWW to najlepszy mod na świecie itp. Ale za to wiń Xardasa, nie całą grupę i nie moda. Przede wszystkim nie zrażaj się do moda jeśli zawiniła jedna osoba.
2 sprawa to nie próbuj być chamski, wątpię czy nasze screeny przedstawiają tandetę, po prostu kiedy wszyscy chcą się pogodzić, a nawet taką ładną wzmiankę ustawili w spisie modów biorących udział w DS Avallach i Serail, to oczywiście, jeden Thoro chce wszystko zepsuć i się skłócić. Może cię to rajcuje, ale mnie nie bardzo. A jak już chcesz nas krytykować, to chociaż mów za co, podawaj przykłady, linki do screenów itp. a nie puste, bez sensu i na poziomie podstawówki teksty takie jak powyżej. Nie zepsuj rozejmu który próbujemy stworzyć.