Informacje i zgłoszenia 8761 5

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 13.08.2010 roku

Wyświetleń 8761

Odpowiedzi 5

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Informacje i zgłoszenia
2010-08-13, 10:12(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 10:39)
Już po raz trzeci organizowane jest święto polskiego moddingu - Dzień Screena. Trzecia edycja wydarzenia będzie bogata w zmiany, o których będziemy informowali na bieżąco - tym razem wezmą udział grupy moddujące wiele znanych pozycji na rynku gier, będzie on promowany na serwisach takich jak Poltergeist, Twierdza Insimilion, Tawerna Gothic, Gothic Site, Imperium Diablo, GtaModding i Tawerna Four Ways. Dzień Screena rozpocznie się 24 sierpnia trwać będzie 7 dni.
Jeśli  tworzycie jakiegoś moda i chcielibyście zaprezentować go światu, to właśnie nadarza się ku temu świetna okazja. Nie czekajcie - piszcie! Każda grupa może przesłać krótki opis modyfikacji i 10 grafik - nie tylko screenshoty, ale także rendery, concept arty itp. W Dniu Screena udział wziąć mogą wszystkie teamy, niezależnie od tego, czy tworzą moda krótkiego, czy długiego - ważne, byście spełnili warunki uczestnictwa, czyli udostępnili organizatorom 10 materiałów graficznych.
Poza tym oczywistym jest, że te materiały muszą prezentować jakiś poziom. Nie ma najmniejszego sensu w pokazywaniu przypadkowo zrobionych screenów, które nie przedstawiają nic wartego psucia wzroku patrząc przez 5s w monitor. W końcu to, co będzie na Dniu Screena, chcąc nie chcąc świadczy w bardzo dużym stopniu o naszym forum.

PW: Serail lub Avallach
E-mail: serail@o2.pl [Serail] lub x.adam.g@gmail.com [Avallach]
Gadu-Gadu: 5488507 [Serail] lub 4761656 [Avallach] bądź 9823855 [V3Q]
Tlen: serail [Serail]

Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące materiałów które można zgłaszać i doradzimy jak najlepiej rozreklamować waszego moda na tym niezwykłym evencie. Zachęcamy do czynnego udziału i życzymy powodzenia :D

Kiedy więcej rzeczy będzie już ostatecznie ustalone, postaram się na bieżąco informować o postępach w organizacji.

Aby zapobiec ewentualnemu spamowi (zOrc) z góry ogłaszam że ten temat jest przeznaczony TYLKO dla ewentualnych uczestników. Masz jakieś pytania lub zastrzeżenia co do kwestii organizacyjnych? To pisz w temacie do tego przeznaczonym: http://themodders.or...usja-wewnetrzna
Organizatorem eventu jest Serail, ja samozwańczo go wspieram ;)

Jeśli ktoś uważa że w tym temacie brakuje kluczowych informacji, proszę napisać o nich w tym temacie.

Dotąd gotowość zgłosili:
- Square Crusaders & Muzykanci (prawdopodobnie) [Wiedźmin]
- Rzeka [Gothic]
- Na Ratunek Khorinis [Gothic]
- Immortals [Gothic]
- Złote Wrota [Gothic]
- Nordmarians Team [Gothic]
- Thanatos (czeskiego moddera Aeternitasa) [Gothic]
- Gothic Wielka Wojna [Gothic] (mam nadzieję, że zapomniano już o dawnych konfliktach i nieporozumieniach)
- Khorana Prolog (niemiecki) [Gothic]
- Mastery (niemiecki) [Gothic]
- Kopalnia [Gothic]
- Bandyci z Tares [Gothic]
- Hyborian Age [Mount & Blade]
- Sill Mod [Mount & Blade]
- 1794 [Mount & Blade]
- Awakening [Diablo]
- Project 125xr [GTA: Vice City]
- Californication Mod [GTA: Vice City]
- Projekt Emace'a [Gothic]
- Rozdroża [Wiedźmin]
- Hen Ichaer [Wiedźmin]

PATRONAT:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Zainteresowanych prosiłbym o podawanie linków do stron zgłoszonych projektów, umożliwi to szybkie uzyskanie informacji na temat modyfikacji za jednym kliknięciem. Jeśli jakiś projekt nie ma własnej strony, to może być także odnośnik do forum, jak w przypadku projektów Rzeka bądź 1794.

W pierwszym poście można zobaczyć jak to wygląda.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Składamy już wszystkie materiały w tajnym dziale. Wszystkich uczestników prosimy o wysyłanie linków do swoich grafik i ich miniatur (nie więcej niż 10), a także opisu modyfikacji (do ~5 zdań). Można dołączyć link do strony internetowej lub dodatkowych materiałów.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Informacje i zgłoszenia
#3 2010-08-22, 16:05(Ostatnia zmiana: 2010-08-22, 16:06)
Grupy modderskie prosimy o dostarczanie swoich screenów wraz z miniaturkami, najlepiej w formie gotowych list tagów BBCode. Serail ma niestety zbyt słabe łącze żeby ściągać to co dostał i generować miniaturki, a ja nie mam czasu żeby kolejno pobierać 200 zdjęć i do każdej dorzucać miniaturki a potem układać z tego 200 tagów BBCode ;)

Napisane zostały już tematy modyfikacji:
  • Mastery
  • 1794
  • Świat Wojny
  • Bandyta
  • Californican Mod
  • Project 125xr
  • City Massacre
  • Rozdroża
  • Tajemnice Nordmaru
  • Thanatos
  • The Awakening

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Przypominam, że osoby które oddały głosy skrajne (1 lub 6), a nie raczyły napisać nawet króciutkiego posta, mają ostatnią szansę na uzasadnienie ich. Bez niego, głosy zostaną policzone jako o 1 wyższe/niższe bądź pominięte w ogóle.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Informacje i zgłoszenia
#5 2010-09-01, 14:50(Ostatnia zmiana: 2010-09-01, 14:52)
Zamknąłem wszystkie tematy, aby już nikt nie głosował.

Jeśli ktoś by chciał wyrazić swoją opinię, złożyć zażalenia etc, to odsyłam do tego tematu: http://themodders.org/index.php?/topic/11328-dzien-screena-wnioski/

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry