Dyskusja wewnętrzna 51052 188

O temacie

Autor zOrc

Zaczęty 24.07.2010 roku

Wyświetleń 51052

Odpowiedzi 188

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
2010-07-24, 12:23(Ostatnia zmiana: 2010-08-13, 10:07)
Myślimy nad poczęciem trzeciej edycji dnia screena, jednak niestety do tego potrzeba nam grup modderskich i ich projektów. Tak więc zgłaszajcie swoje projekty oraz wraz z nimi najlepiej utworzone screeny pisząc do mnie na PW.
Warunek: Aby startować potrzeba co najmniej 10 screenów z różnymi nowościami oraz lokacjami, można też dodać rendery nowych modeli.

Macie powiedzmy dwa tygodnie czasu by się zgłosić. Jeżeli nikt tego nie zrobi, lub zgłoszą się mniej niż 4 grupy, dnia screena nie będzie.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Dyskusja wewnętrzna
#1 2010-07-24, 13:08(Ostatnia zmiana: 2010-07-24, 13:10)
Napisałeś "myślimy". Tych którzy zrozumieli że chodzi o większą inicjatywę organizowaną przez osoby zaangażowane w tematykę - wyprowadzam z błędu. zOrc chce sam wszystko "zorganizować", moim zdaniem zdecydowanie nie warto nawet z nim rozmawiać choćby ze względu na kulturę osobistą i doświadczenie jegomościa.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Dyskusja wewnętrzna
#2 2010-07-24, 13:39(Ostatnia zmiana: 2010-07-24, 13:41)
Jako że nikt inny nie  wyraził chęci do zorganizowania tego, na razie zOrc jest jedynym kandydatem.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie widze przeciwwskazan, aby zOrc sie tym zajal - natomiast widze duzy plus: jest chetny, a z tym nieraz ciezko na tej platformie. Skoro sie angazuje, to proponowalbym dodatkowo dorzucic mu wsparcie ze strony administracji, a pod zadnym pozorem nie blokowac i nie zabraniac niczego.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
ale pierdoly ... v jednym temacie thoro pisze a dlaczego samy sobie niezorganizujecze dnia screena ?? a jak to ktosz zrobi  to zaraz go administracja povala  :lol2:  
co to tego dnia screena lepiej by bylo tylko 10 screenov (nie mnej nie viencej)zeby bylo uczcivo

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tak w ogole: funkcjonuje jeszcze jakas grupa? :D  Nie zagladalem tam od dlugiego czasu.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Dyskusja wewnętrzna
#7 2010-07-24, 17:27(Ostatnia zmiana: 2010-07-24, 17:29)
Cytat: Kyroman link=topic=10890.msg104542#msg104542#msg104542#msg104542 date=1279981037
Nie widze przeciwwskazan, aby zOrc sie tym zajal - natomiast widze duzy plus: jest chetny, a z tym nieraz ciezko na tej platformie. Skoro sie angazuje, to proponowalbym dodatkowo dorzucic mu wsparcie ze strony administracji, a pod zadnym pozorem nie blokowac i nie zabraniac niczego.
Oczywiście że wsparcie administracji by było, a już na pewno nie chce mu tego blokować.
Ale weź bądź mądry, jak w 3 teamach już powiedzieli że nie biorą udziału, bo zły organizator. Czwarty team nie startuje, i właściwie teamy się skończyły.
Dlatego ja sobie daje spokój, chcecie to organizujcie. Ja chciałem pomóc, ale widzę że ludzie tu świrują z zazdrości że ktoś mało znany organizuje, a jak pytam czy ktoś inny jest chętny to nikt sie nie zgłasza.

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Ja jestem za tym, żeby organizował zOrc. A z resztą co wam to przeszkadza, że on to organizuje???
Zasady są te same co w poprzednich latach więc w czym rzecz. Jak innym się nie chce, to trudno.
Ja w każdym razie swojego moda zgłoszę. :)   :D   :naughty:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No ja też nie widzę przeciwwskazań, aby zOrc organizował. Myślę, że nie muszą to być jakieś teamy, a po prostu osoby, które robią same moda, a chcą się "wykazać".

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Również popieram i chętnie pokażę kilka zdjęć. Co na to inni zainteresowani ogólnie udziałem w dniu?

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Dziękuje za wszelkie głosy poparcia :wink:  Chyba głosowanie kto zostaje organizatorem nie jest potrzebne, ze względu na to, że nie widzę chętnych.
Teraz czekam już na pozostałe teamy, mam nadzieje, że zgłoszą się co najmniej 4 projekty, wtedy dopiero jest sens robić dzień screena. Inaczej sami wiecie...

@KolegaZWojska:
Jeśli coś masz to zaprezentuj, wysyłając mi screeny oraz informacje. - Informacje to Nazwa moda oraz teamu. Ew. strona internetowa.

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Cytat: zOrc link=topic=10890.msg104603#msg104603#msg104603#msg104603 date=1280043866
Dziękuje za wszelkie głosy poparcia :wink:  Chyba głosowanie kto zostaje organizatorem nie jest potrzebne, ze względu na to, że nie widzę chętnych.
Teraz czekam już na pozostałe teamy, mam nadzieje, że zgłoszą się co najmniej 4 projekty, wtedy dopiero jest sens robić dzień screena. Inaczej sami wiecie...

@KolegaZWojska:
Jeśli coś masz to zaprezentuj, wysyłając mi screeny oraz informacje. - Informacje to Nazwa moda oraz teamu. Ew. strona internetowa.

a kiedy optymistycznie przewidywałbyś datę tego #msg104603#msg104603#msg104603#msg104603 date=1280043866]

@KolegaZWojska:
[/quote]

a kiedy optymistycznie przewidywałbyś datę tego eventu#msg104603#msg104603#msg104603#msg104603 date=1280043866]

@KolegaZWojska:
[/quote]

a kiedy optymistycznie przewidywałbyś datę tego  ?

Levy

Levy

Użytkownicy
posty61
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No fajnie, dobrze jest pobawić się w coś takiego :)  Prawdopodobnie wezmę w tym udział, pokaże jakiegos screenka z mojej przeróbki gothica na dragon balla :P I chwała zOrcowi ze zdecydował sie na takie posuniecie, bo gdyby nie on, to przypuszczam ze wogole do dnia screna by nie doszlo :P Pozdro

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#14 2010-07-25, 14:21(Ostatnia zmiana: 2010-07-25, 14:22)
Zgłoszenia kierujecie do mnie na PW. Macie powiedzmy czas do 1.08.2010. Tego też dnia jeśli będą co najmniej 4 projekty, rozpocznie się głosowanie które potrwa, np. do 10.08.2010. Takie są jak na razie założenia.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: zOrc link=topic=10890.msg104622#msg104622#msg104622#msg104622 date=1280060479
Zgłoszenia kierujecie do mnie na PW. Macie powiedzmy czas do 1.08.2010. Tego też dnia jeśli będą co najmniej 4 projekty, rozpocznie się głosowanie które potrwa, np. do 10.08.2010. Takie są jak na razie założenia.
Miały być dwa tygodnie. Jeden weekend to trochę za mało żeby się przygotować.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

zOrc

Dyskusja wewnętrzna
#16 2010-07-26, 14:39(Ostatnia zmiana: 2010-07-26, 14:40)
To tylko taka przymiarka. Niech będzie czas zgłoszeń do 14.08.2010 :wink:  Liczę, że wszystkie grupy chcące brać udział się wyrobią.

W tego rocznym dniu screena każdy projekt może wziąć udział, pod warunkiem, że pokazuje jakąś klasę i jest w ważniejszym etapie produkcji... Wielkość też ma znaczenie, byle to nie był jakiś mini mod.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
a ja myszle ze lepiej bendzie jak dzien screena bendzie nieco poznej

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Cytat: zOrc link=topic=10890.msg104695#msg104695#msg104695#msg104695 date=1280147957
To tylko taka przymiarka. Niech będzie czas zgłoszeń do 14.08.2010 :wink:  Liczę, że wszystkie grupy chcące brać udział się wyrobią.

W tego rocznym dniu screena każdy projekt może wziąć udział, pod warunkiem, że pokazuje jakąś klasę i jest w ważniejszym etapie produkcji... Wielkość też ma znaczenie, byle to nie był jakiś mini mod.

Za długo...
mam opóźniać premierę moda aż o tyle...

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Według mnie najlepiej by było tak jak wstępnie zostało założone - dwa tygodnie czyli do 7/8 lipca.
Jakie teamy/osoby się zadeklarowały?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry