(Translated by Google)
Witam,
Chciałbym przedstawić moją nowych stron internetowych ciemnych lasów WEB 5.1, która dotyczy (nie tylko) do wszystkich GOTHIC MODS, jakie kiedykolwiek stworzono. Istnieje około 257 modów wymienione na moich stronach, większość z nich z ekranu, opis, linki do pobrania i wiele innych. Przekonaj się sam. Ponadto mam zamiar zaktualizować stron dziennie.
Oczywiście, jestem również otwarta na wszelkie sugestie, opinię lub korektę. Jeśli znajdziesz jakikolwiek mod nie prezentowane na mojej stronie, proszę dać mi znać. Jest tylko jeden warunek: co najmniej grywalne demo powinno być obecnie.
Jeśli jesteś deweloperem mod, proszę dać mi znać o swoim projekcie, jeśli jest przynajmniej demo dostępne lub w razie znalezienia jakichkolwiek rozbieżności może zrobiłem podczas zbierania informacji na temat mod. Starałem się dać z siebie wszystko, ale dla takich dużej liczby modów niektórzy chcą IMPS może wystąpić.
Strony są w języku angielskim. Powodem jest to, że chcę dołączyć do społeczności gotyckiej ze wszystkich krajów i język angielski pasuje taki sposób, w najlepszym razie. Jeśli nie rozumiesz języka angielskiego, możesz skorzystać z tłumacza Google Chrome.
Ostatnią rzeczą, jestem również otwarty na zmiany przyjazne więzi między wstęgi. Więc jeśli jesteś webmasterem, nie wahaj się i skontaktuj się ze mną.
UWAGA: Niestety nie obsługuje MS Internet Explorer. Obsługiwanych przeglądarek: Firefox 3.6.3 + (zalecane), Safari 4.3.0 +, lub Chrome 5.0 +.
Tu jest link (tam można znaleźć również informacje kontaktowe):
http://darkforests.infoAeternitas
Hi,
I would like to present my new web pages THE DARK FORESTS WEB 5.1, which is concerned (NOT ONLY) to all GOTHIC MODS ever created. There is about 257 mods mentioned on my pages, most of them with screens, description, download links, and more. See for yourself. Moreover I am going to update my pages daily.
Of course, I am also open to any suggestion, opinion, or correction. If you find any mod not presented on my web, please let me know about it. There is only one condition: at least a playable demo should be out.
If you are a mod developer, please let me know about your project, if there is at least a demo available or if you find any discrepancy I might have done while collecting the info about your mod. I tried to do my best, but for such a high number of mods some unwilling imps may occur.
The pages are written in English. The reason is that I want to join the Gothic communities from all lands and the English language suits such a way at best. If you don't understand the English language, you can use the Google Chrome translater.
Last thing, I am also friendly open to change links between webs. So if you are a webmaster, do not hesitate and contact me.
IMPORTANT NOTE: Unfortunately I do NOT support MS Internet Explorer. The supported browsers are: Firefox 3.6.3+ (recommended), Safari 4.3.0+, or Chrome 5.0+.
Here goes the link (there you can find also the contact info):
http://darkforests.infoAeternitas