Hmm...
1.Na samym początku zacznę od czarów, o głównie od "rzucania czarów", wiele razy mnie denerwowało to, ze gdy przeciwnik nas zaatakował podczas rzucania czaru, to przerywało rzucanie.
2.Przydałby się limit trzymania przedmiotów w plecaczku tak zwanym, albo dodać wagę do przedmiotów i limit, który możemy podnieść. Jaki sens, jest wyzbierać milion gratów i dzięki temu się wzbogacić. Trudniej wg. mnie jest gdy ma się określony limit czy tam wagę i trzeba kombinować, co wziąć na podróż, co brać cennego z podróży a co po prostu zostawić.
3.Też jakoś jestem przyzwyczajony do sterowania z gothica 2, bo wciskanie ctrl+'strzałka w górę", żeby zagadać z npc to dla mnie dziwna sprawa, a czasami miałem tak, że gra przez to mi się zwiesiła.
4.Co jeszcze, prezentowaliście świetne screeny świata jakiego zrobiliście w swoim modzie, jednak, czy zamierzacie zostawić taki wygląd bariery jaki jest czy coś zamierzacie z tym zrobić. Mi się on nigdy nie podobał.
5.Ogólnie też nie podobało mi się wielgalachny płot, płachta nie wiem jak to nazwać, który otaczał stary obóz.
6. Hmm a co sądzicie o tym aby do tych najlepszych broni dać jakieś negatywne skutki uboczne tak zwane bronie cursed :o .
7. Czy zamierzacie wprowadzić efekt spalenia zielska, podobny do tego z drugiej części. Bo myślę, że fajnie by było, wprowadzić np. coś takiego, że po zjaraniu się, rozmowa z npc'tami była by wręcz nie możliwa, jakieś głupie teksty nasz główny bohater by gadał. Aż do powrotu do normalności.
8. Usprawnić grę dodając efekt głodu i zapotrzebowania na sen. Hmm gdy nasza postać przez dłuższy czas by nie jadła to by głodowała, a za razem traciła siły

. A ze snem to tak, że jak za długo to jest senny i słabiej walczy, itp.
Tak rozmyślając dłużej to nie wpadłem na nowe pomysły, ale jak coś mi się nasunie to dopiszę. W sumie się nie dziwie druga w nocy, a ja jeszcze nie śpię