Eeee.... Czemu używasz modeli i tekstur z Gothica w osobnym projekcie gry?
a czemu tak uważasz, skoro w filmie nie ma ani jednego takiego modelu? Pewnie podobne.
Myślę, że ten wątek jest na tyle długi, i nikt nie jest w stanie rozgryźć co jest co:
-nie ma żadnych modeli czy czegokolwiek z gothica - tekstury pobieram z darmowych portali, sam pstrykam zdjęcia, itp
-modele robię sam (choinki oraz jeden rodzaj krzaka odgapiłem z morrowid#msgote author=Buła link=topic=5361.msg77232#msg77232 date=1262650677]Eeee.... Czemu używasz modeli i tekstur z Gothica w osobnym projekcie gry?[/quote]
a czemu tak uważasz, skoro w filmie nie ma ani jednego takiego modelu? Pewnie podobne.
Myślę, że ten wątek jest na tyle długi, i nikt nie jest w stanie rozgryźć co jest co:
-nie ma żadnych modeli czy czegokolwiek z gothica - tekstury pobieram z darmowych portali, sam pstrykam zdjęcia, itp
-modele robię sam (choinki oraz jeden rodzaj krzaka odgapiłem z morrowida a inny z gothica 1 lecz malowałem je sam w gimpie ^_^ )
-z obliviona tez odgapie parę rzeczy, no ale skoro będzie to moja praca i na pewno nie na sprzedaż to czy ktoś mi coś jest w stanie zarzucić? Odpowiedź brzmi nie.
Byłbym bardzo wdzięczy o opinie czy uważacie to za złe praktyki.