KzW przeciez tez zadnych materialow nie pokazal. A SF pokazalo twarze nowe i nowy system walki
@Mac Dun KzW pokazał o wiele wiecej materiałów Ingame niż jakies sf kiedykolwiek pokazalo. I to KzW w jednym poscie to zrobil, a tych postow bylo wiele. System walki ktory juz byl opracowany dawno (a na pewno byl, bo widzialem go na yt drogą "nastepnego filmu", teraz po prostu na nowo uploadowali) i twarze ktore grafik może zrobić w kilka godzin. ZERO INGAMINGU.
Jeśli nie zrobiło tego na naszym forum, to akurat prawie bez znacznia. Znaczenie ma przede wszystkim to że Gother powiedział że nowe materiały będą. Hejterzy będą hejcić, ale nie tak czy inaczej nikt nie może zaprzeczyć że to więcej niż zrobił KzW.
@Avallach Kiedy beda te materialy? Bo jakoś od dluuugiego czasu tak mowia, a nic takiego nie ma miejsca, a wszedlem specjalnie do dzialu dla zarejestrowanych GDZIE RZEKOMO miały być te screeny, a ostatni post z 2014.
Cytat: Kuba Czaker w Dzisiaj o 16:31A na SF forum też nic nie ma i dostaje się bany za pytania czy prace kiedykolwiek trwały. DK od 10 lat naciąga zaufanie graczy i czas przestać robić im nadzieje.IMO większości graczy to nie boli, tylko wasze wąskie grono, ale co ja tam wiem 
@Outlander Wlasnie wiekszosc boli, a raczej nie boli a śmieszy, co widać to coraz bardziej rosnącym sprzeciwie dla działu DK. A na forum DK rzeczywiscie są SAMI FANI moda, bo innych banują albo sie nie rejestrują

EDIT
@Mac Dun Wiem, że sporo KzW pokazał, ale od ostatniego posta gdzie się żegna z forum, do tej pory nic nie pokazał.
Tak jak i sf. NIC, ZERO.
Aha, to że ci się wydaje, nie oznacza że tak jest. No ale ty wiesz lepiej od twórców 
Dużo razy przeglądałem kanał YT wcześniej i nie było żadnego filmu. Ale ty oczywiście uparcie nawet nie bierzesz pod uwagi że MOGŁEŚ się pomylić 
Nie przyszlo Ci do glowy, że skasowali coś co już było tylko po to, aby na nowo uplołdnąć i pokazać jako nowe, nie? na macierewicza bys sie nie nadawał.
I nie sądzę że porządne tekstury z ~70 twarzy można zrobić w kilka godzin
Można, można. Sam kiedyś zajmowalem sie teksturami twarzy (hohoho ile to lat temu było, nie wiedziales jeszcze co to themodders

). Nie twierdze, ze 5 minut jak to zrobil mrdragothic, bo wiem, że to jednak jest troche roboty, ale kilka (czyli mniej niż ~11) godzin jest.