Postulaty 1787464 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1787464

Odpowiedzi 5186

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
A nie wystarczy, że usuniesz go z grupy?
Usunąłem i wyświetla się, że jest.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
To, że nie jest członkiem, nie znaczy, że nie może być moderatorem działu Fabio

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Postuluję o dodanie użytkownikom Mac Dun i Gizbor funkcji moderatorów działu Dzieje Khorinis.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Postuluję o dodanie użytkownikom Mac Dun i Gizbor funkcji moderatorów działu Dzieje Khorinis.

To teraz rozjebałeś system  :lol2:

Ps Proszę o to samo w przypadku działu tajnego i użytkownika @Shadow Assasin. Chodzi o ten drugi tajny dział, gdzie uprawnienia mam tylko ja.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Może napisałbyś którego tajnego działu? Bo "ten drugi tajny dział, gdzie uprawnienia mam tylko ja" jest trochę nieprecyzyjne biorąc pod uwagę że tajnych działów mamy nie dwa, ale dziesiątki - i nie mam ochoty sprawdzać w którym z nich uprawnienia masz ty i tylko ty.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Postulaty
#3386 2015-04-13, 14:45(Ostatnia zmiana: 2015-04-13, 16:46)
Może napisałbyś którego tajnego działu? Bo "ten drugi tajny dział, gdzie uprawnienia mam tylko ja" jest trochę nieprecyzyjne biorąc pod uwagę że tajnych działów mamy nie dwa, ale dziesiątki - i nie mam ochoty sprawdzać w którym z nich uprawnienia masz ty i tylko ty.

18 licząc "Administratorzy" i "Moderatorzy". Konkretniej chodzi o:
Spoiler
Spoiler
XXX

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
HAHAHA Mac Dun moderatorem xD

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Avallach płakał jak rozdawał :lol2:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#3390 2015-04-13, 16:14(Ostatnia zmiana: 2015-04-13, 16:25)
Ze śmiechu :lol2: Ale to Gother rozdawał, to jego subforum. Gdyby była taka praktyczna możliwość, teamy miałyby własny panel administratora do takich rzeczy. Może w mitycznych czasach kiedy będę miał dużo czasu coś takiego napiszę :lol2:

Całą tą sprawę z subforami grup widzę tak:
theModders chce żeby:
 - członkowie grup modderskich regularnie wpadali na forum i wymieniali się wiedzą
 - dyskusje na temat modyfikacji były widoczne na forum i dobrze się rozwijały
theModders jako rozwiązanie proponuje:
 - hostowanie tajnych i jawnych subforów grup modderskich na swojej domenie, serwerze i oprogramowaniu

Obecne rozwiązanie jest takie a nie inne tylko z przyczyn technicznych i "personelowych". Gdyby była taka możliwość, chciałbym żeby np subfora były dostępne pod swoimi domenami, z częściowo niezależnym oprogramowaniem. Przykładowo:
 - forum zlotewrota.themodders.org z niezależnie zarządzanymi przez grupę wszelkimi ustawieniami (w tym skinami, tworzeniem subforów, ustawianiem tajności, wyborze moderatorów i członków grupy - tak żeby administracja samego theModders nie musiała być w jakikolwiek sposób angażowana jak teraz)
 - byłoby ono widoczne także po staremu, jako subforum themodders.org > Modding Gothica > Zapowiedzi modyfikacji > Złote Wrota. Współdzielona byłaby jedynie część bazy danych zawierająca dane o wątkach i postach.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ze śmiechu :lol2: Ale to Gother rozdawał, to jego subforum. Gdyby była taka praktyczna możliwość, teamy miałyby własny panel administratora do takich rzeczy. Może w mitycznych czasach kiedy będę miał dużo czasu coś takiego napiszę :lol2:

No fajnie by było jakby coś takiego funkcjonowało. Wtedy moderator sam dodawałbym nowych/bądź ich usuwał, a administrator miałby spokój :D

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu

Całą tą sprawę z subforami grup widzę tak:
theModders chce żeby:
 - członkowie grup modderskich regularnie wpadali na forum i wymieniali się wiedzą
 - dyskusje na temat modyfikacji były widoczne na forum i dobrze się rozwijały
theModders jako rozwiązanie proponuje:
 - hostowanie tajnych i jawnych subforów grup modderskich na swojej domenie, serwerze i oprogramowaniu

Obecne rozwiązanie jest takie a nie inne tylko z przyczyn technicznych i "personelowych". Gdyby była taka możliwość, chciałbym żeby np subfora były dostępne pod swoimi domenami, z częściowo niezależnym oprogramowaniem. Przykładowo:
 - forum zlotewrota.themodders.org z niezależnie zarządzanymi przez grupę wszelkimi ustawieniami (w tym skinami, tworzeniem subforów, ustawianiem tajności, wyborze moderatorów i członków grupy - tak żeby administracja samego theModders nie musiała być w jakikolwiek sposób angażowana jak teraz)
 - byłoby ono widoczne także po staremu, jako subforum themodders.org > Modding Gothica > Zapowiedzi modyfikacji > Złote Wrota. Współdzielona byłaby jedynie część bazy danych zawierająca dane o wątkach i postach.
Coś w tym stylu działa na forum kolektywu gamewalk.pl. Mają jedno forum dla wszystkich portali należących do sieci. Każdy dział na forum ma swój skin różniący się trochę od domyślnego, wszystko się prezentuje schludnie i funkcjonalnie według mnie. Czy koniecznie musiałbyś pisać panel administratora dla teamów? Czy nie wystarczy dać uprawnień administratora z odpowiednimi ograniczeniami?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Całkiem zdrowy i dobry pomysł Avallach :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
http://themodders.org/index.php?topic=24342.new#new

Postuluje o własny dział dla mojej modyfikacji. Celem tego postulatu jest rozłożenie dyskusji, problemów, propozycji i krytyki na różne tematy, a nie wszystko upchane w jednym. Wymagania spełniam - zarys fabuły dałem, screeny pokazane, praca udowodniona :ok:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Postulaty
#3397 2015-04-14, 13:07(Ostatnia zmiana: 2015-04-14, 13:12)
Zrobione: http://themodders.org/index.php?board=521.0

Bardzo dziekuje, juz sie za to biore :ok:

Post połączony: 2015-04-14, 13:12
Zaraz zaraz @Adanos , czemu w pseudozapowiedziach? :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Właśnie dołączam się do pytania, zapowiedź jest jasna, dowodów aż nadto, jak tak to DK też niech idzie do psuedozapowiedzi.

0 użytkowników
Do góry