Koszulka tM - bitwa 86683 226

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 8.07.2012 roku

Wyświetleń 86683

Odpowiedzi 226

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
@KZW
Mogę coś głupiego napisać jakby co :lol:  .

Ale zapytam, bo mnie to pali. Czemu zawdzięczam to, że na liście sławnych trolli znalazłem się ja a nie wowoz? Myślałem, że on jest number uno tutaj.

A no i możesz dorzucić bodaj reverse'a co wrzucał kradzione tutki i kradzione modele a potem pisał by zbanować wwz :) .

Popisuje się ciągle menda jedna...

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Koszulka tM - bitwa
#101 2012-08-01, 16:48(Ostatnia zmiana: 2012-08-01, 16:48)
@KZW
Mogę coś głupiego napisać jakby co :lol:  .

Ale zapytam, bo mnie to pali. Czemu zawdzięczam to, że na liście sławnych trolli znalazłem się ja a nie wowoz? Myślałem, że on jest number uno tutaj.

Prowo z krzyżem?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Koszulka tM - bitwa
#102 2012-08-01, 17:16(Ostatnia zmiana: 2012-08-01, 17:17)
Czemu zawdzięczam to, że na liście sławnych trolli znalazłem się ja a nie wowoz? Myślałem, że on jest number uno tutaj.
Na Wowoza każdy kładzie lachę... XD Nie no, było w tych akcjach, które wymieniłem coś takiego innego. Nie opiszę Ci tego XD.

Kurczę, jakby się tak zastanowić to z naszej czwórki, która się spotkała w sosnowcu tylko Adanos nie jest trollem XD

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
@Draemerion
Bracie Jaruzelscy? :D

Popisuje się ciągle menda jedna...

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Mnie brakuje jescze cos klasicznego
niestety dysk padł
 :ok:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Koszulka tM - bitwa
#105 2012-08-02, 12:46(Ostatnia zmiana: 2012-08-02, 12:49)
Niestety okazało się że robota którą mam jest dość pilna, więc już wiem że nie będę miał czasu zrobić tego co planowałem, więc daję tą wersję która była akurat w nadającym się do czegoś stopniu gotowa.

Rozdziałka powinna spokojnie wystarczyć, to byłoby na piersi. Na plecach mogłyby być napisane (ale już bez jakiś graficznych bajerów) ewentualne znany cytaty. W razie czego mogę udostępnić plik xcf do modyfikacji.

BTW, kod który dałem w środkowym hexie jest autentyczny i pochodzi z mojego projektu w Unity stwarzającego wszechświat, tylko posklejałem go tak żeby dobrze wyglądał i zajmował całą powierzchnię figury :D

@down: to nie render, to viewport :lol:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Koszulka tM - bitwa
#106 2012-08-02, 12:47(Ostatnia zmiana: 2012-08-02, 12:51)
Render z Wingsa - nigdy  :lol2:

@up dobra viewport

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Koszulka tM - bitwa
#107 2012-08-02, 12:50(Ostatnia zmiana: 2012-08-02, 12:50)
tylko Adanos nie jest trollem XD
a zastanów się kto codziennie w nocy kasuje twoje posty i zamyka tematy :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Na plecach mogłyby być napisane (ale już bez jakiś graficznych bajerów) ewentualne znany cytaty.
Powiedzcie mi, ile macie koszulek z napisami na plecach? Ja mam jedną, żółtą z napisem "Llysgennad Ambassador", tylko po to, żeby ludzie na Dniach Otwartych wiedzieli, że mogą do mnie podejść i mnie o coś spytać, bo jestem członkiem personelu. Jeśli chcecie, żeby ludzie do Was podchodzili i pytali, czy przypadkiem nie jesteście idiotami, to możecie sobie dopierdalać na plecy cokolwiek chcecie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
i tak tych szmat nikt nie kupi  :lol2:  
Organizacja na forum  :ok:

kazzmir
  • Gość
koszulek z napisami na plecach?

zazdrościsz nam że mamy podkoszulki z napisami na plecach?  :lol2:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wcale nie pomagasz się zorganizować. Nie wiem czy pisanie takich głupot działa, ale można sobie powiększyć chuja u dobrego lekarza. ;)

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły, czy robić nakietę?

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
koszulek z napisami na plecach?

zazdrościsz nam że mamy podkoszulki z napisami na plecach?  :lol2:
A masz takie? :D

Wcale nie pomagasz się zorganizować. Nie wiem czy pisanie takich głupot działa, ale można sobie powiększyć chuja u dobrego lekarza. ;)

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły, czy robić nakietę?
Możemy mu jeszcze wyciąć nerki i sprzedać. Będzie na serwer i domenę.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Koszulka tM - bitwa
#113 2012-08-02, 16:38(Ostatnia zmiana: 2012-08-02, 16:38)
Nie wiem czy pisanie takich głupot działa, ale można sobie powiększyć chuja u dobrego lekarza. ;)

Autopsja?
Mowie jak jest, nikt koszulki ci nie kupi bo nikt sie z tym forum nie chce afiszować.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja już mówiłem jak jest. Najlepiej byłoby zrobić koszulki, które same w sobie wyglądają jak porządne, markowe koszulki z drogiego sklepu, a w gronie ludzi obeznanych z tematem dają znać co i jak, niż coś co wzbudza politowanie i co faktycznie wstyd założyć. Z logiem tM nie wstyd się przecież pokazać, bo i tak nikt nie wie co to jest, a jakby dojebać jakieś napisy to już wygląda to nieco podejrzanie.

Mark Twain

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit
Niech głosują ci, którzy faktycznie chcą kupić koszulkę. Dać wszystkie opcje w ankiecie włącznie z tą, na której jest samo logo forum i tyle.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Niech głosują ci, którzy faktycznie chcą kupić koszulkę. Dać wszystkie opcje w ankiecie włącznie z tą, na której jest samo logo forum i tyle.
Dodatkowo proponuję aby to była ankieta wielokrotnego wyboru.

kazzmir
  • Gość

kazzmir
Gość

Koszulka tM - bitwa
#117 2012-08-02, 20:06(Ostatnia zmiana: 2012-08-02, 20:07)
Ja już mówiłem jak jest. Najlepiej byłoby zrobić koszulki, które same w sobie wyglądają jak porządne, markowe koszulki z drogiego sklepu, a w gronie ludzi obeznanych z tematem dają znać co i jak, niż coś co wzbudza politowanie i co faktycznie wstyd założyć. Z logiem tM nie wstyd się przecież pokazać, bo i tak nikt nie wie co to jest, a jakby dojebać jakieś napisy to już wygląda to nieco podejrzanie.

to prawda. dajcie sobie jeszcze chwilę czasu na zrobienie czegoś poważnego. najlepiej bez pierdolenia się w konkursy, ale zebrać kilka pomysłów i na ich podstawie zrobić coś spójnego

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Koszulka tM - bitwa
#118 2012-08-02, 20:08(Ostatnia zmiana: 2012-08-02, 20:08)
Logo jest najlepsze, nic wiecej. Czarne logo na bialej koszulce :P

kazzmir
  • Gość
Logo jest najlepsze, nic wiecej. Czarne logo na bialej koszulce :P

znaleźć odpowiednią czcionkę i samo logo może być, nie wiem kto robił to co jest teraz ale nie wygląda poważnie

0 użytkowników
Do góry