Koszulka tM - bitwa 70861 226

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 8.07.2012 roku

Wyświetleń 70861

Odpowiedzi 226

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Koszulka tM - bitwa
2012-07-08, 14:47(Ostatnia zmiana: 2012-08-26, 00:15)
Jako, że tow. KZW zaproponował wydruk koszulek dla the Modders, a wielu użytkowników chce bitwy, to zakładam temat.
Dyskusja i lista chętnych na koszulkę

Deadline: proponuję 2 tygodnie, do 22 22+7=29 lipca, godz. 00:00 czasu polskiego. Będzie jak się skończy bitwa.
Zasady:
  • każdy może zaproponować dowolną ilość prac,
  • WIP'y i gotowe prace należy wrzucać do tego tematu, do głosowania zostanie wybrany ostatni postęp,
  • można wrzucać swoje prace na wirtualne koszulki, rendery, obrazy z narysowaną koszulką (tak jak zrobił to WWZ post niżej) etc., ale wymagane jest również pokazanie surowej pracy,
  • najlepiej, aby prace były w dużych rozdzielczościach, aby mogło to jakoś sensownie wyglądać na koszulce,
  • można wykonać jednocześnie naruk na przód i tył koszulki, ale tutaj jest dowolność,
  • najlepsza praca zostanie wybrana przez 4-dniowe głosowanie wielokrotnego wyboru.
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje co do zasad, to proszę pisać.

Proszę administrację o dodanie notatki na temat bitwy w newsach.

Powodzenia!

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wygrałem?  :lol:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Koszulka tM - bitwa
#2 2012-07-08, 16:26(Ostatnia zmiana: 2012-07-08, 16:26)
Ale poważnie, znajdą się chętni na bitwę, oprócz mnie?

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ja slyszalem ze enviro chcesz robic, prawda to?  :lol:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam refki, szkice i część modeli, więc odpierdol się od mojego lenistwa ;p .

Wiktor Suworow, Akwarium

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Jeśli wowoz chce to niech nosi taką koszulkę publicznie samemu. Ja mu nawet piwo będę mógł postawić za to :D

Popisuje się ciągle menda jedna...

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech, widzę że chyba nie wiesz o co chodzi... Żałuj, ale możesz poszukać o modmenie w starym offtopie. A może ktoś ma link? :)

Wiktor Suworow, Akwarium

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond

Paser

Koszulka tM - bitwa
#8 2012-07-13, 13:06(Ostatnia zmiana: 2012-07-13, 13:50)
A więc zamieszczam swoją durną pracę xD :

Wariant 1 :

Wariant 2:

Wariant 3:

Nie jestem dobrym grafikiem ledwo ogarniam gimpa więc ni jest to najlepsze ale klimat chyba zachowałem.Według mnie wariant 2 i3 najlepsze.Można też użyć któregoś jako przód a drugiego jako tył.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ja bym samą wiewiórke dał na przód i tyle

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond

Paser

Koszulka tM - bitwa
#10 2012-07-13, 13:25(Ostatnia zmiana: 2012-07-13, 13:49)
Czekajcie, robię jeszcze wersje z krabem andrzejem :P.
Krab Andrzej wstawiony:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Koszulka tM - bitwa
#11 2012-07-13, 13:49(Ostatnia zmiana: 2012-07-13, 18:14)
można wrzucać swoje prace na wirtualne koszulki, rendery, obrazy z narysowaną koszulką (tak jak zrobił to WWZ post niżej) etc., ale wymagane jest również pokazanie "surowej" pracy,
Jak dałeś już obrazki z wyglądem, to daj jeszcze obrazek z SAMYM wzorem, najlepiej bez tła, w PNG. Chodzi o to, aby było jak to wydrukować. Poza tym rozdzielczość. Przecież te 500x500px rozciągnie się na UVce realnej koszulki i będzie brzydko :/.

Wiktor Suworow, Akwarium

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
Wiem, zrobię to :P.Mam tylko problem, skąd zdobyć wysokiej rozdzielczości Kraba Andrzeja  :pokerface:

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Z plaży w Ynyslas.

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
Bardzo śmieszne, a na poważnie ?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Koszulka tM - bitwa
#15 2012-07-13, 14:01(Ostatnia zmiana: 2012-07-13, 14:01)
nie gimnastykuj się, bo prędzej moja koszulka wygra, niż twoje chujwieco  :ayfkm:  Fajnie bylo, posmialismy sie, ale teraz niech ktos to ogarnie.

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
I co z tego, liczy się dobra zabawa a nie skill ;p .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Koszulka tM - bitwa
#17 2012-07-13, 14:04(Ostatnia zmiana: 2012-07-13, 14:09)
Nie liczy się. Tu się liczą tylko układy i kolesiostwo. Kiedy miałem zdecydowaną przewagę w bitwie 3d, temat został usunięty i założony nowy, bo nie wygrywał faworyt administracji. Tak tu jest!

@down
:|

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
Bo mnie to obchodzi ?Wiem że nie wygram, po prostu zrobiłem bo chciałem.Mi robienie tych rzeczy sprawiło przyjemność (bez skojarzeń).

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I co z tego, liczy się dobra zabawa a nie skill .
Ale jak będziecie sobie robić dla beki to wyjdzie jeden wielki chuj z tych koszulek.

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry