Pancerz ceremonialny (proszę o oceny i krytykę) 7972 7

O temacie

Autor kokosz333

Zaczęty 21.06.2012 roku

Wyświetleń 7972

Odpowiedzi 7

kokosz333

kokosz333

Użytkownicy
posty14
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam wszystkich Jako że jestem nowy na forum to Postanowilem wystartować z moja pierwszą texturką

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Witam wszystkich Jako że jestem nowy na forum to Postanowilem wystartować z moja pierwszą texturką

A możesz jeszcze pokazać jak to na bezim wygląda? (i oryginalną teksturę przy okazji dla porównania zmian)

kokosz333

kokosz333

Użytkownicy
posty14
Propsy1
  • Użytkownicy
Mówisz masz

a to oryginalka

walić z ocenami prosto z mostu

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto mu to powie?

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Ja już próbowałem na pw, zanim to dał w tym dziale.

To nie jest twoja praca, tylko karykaturalna sklejka elementów dwóch różnych tekstur Piranha Bytes. Została zrobiona bardzo słabo, na dodatek z tekstur które zwyczajnie do siebie nie pasują. Efekt jest zwyczajnie brzydki, jeśli chcesz w przyszłości samemu tworzyć prawdziwe tekstury, to długa droga przed tobą. Na początek radzę nie kopiować elementów cudzych tekstur, tylko korzystać z materiałów czerpanych ze zdjęć, a w przypadku metalu (który z uwagi na silnik musi być oddany za pomocą samego diffuse) w przyszłości korzystać z renderowania odblasków w zaawansowanej aplikacji do edytowania 3d.

kokosz333

kokosz333

Użytkownicy
posty14
Propsy1
  • Użytkownicy
spoko następnym razem wrzuce coś lepszego tylko musze jeszcze poćwiczyć  :wink:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Możesz mi przeanalizować te sekwencje, potem wyślę Ci listę gatunków które trzeba sprawdzić:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sra/SRX135174

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry