W Crysisa ktoś grał?

Bo ja i mój kolega z gimnazjum obecny na forum - Strickland - tak
Szkoda, tylko, że mój hero skończył tak jak skończył... w dodatku w pierwszych minutach gry.
http://farm3.static.flickr.com/2216/1789261004_0dda38e549_o.jpgNo w każdym razie ustaliłem, że będę nosił taki nick właśnie na przerwie w szkole w rozmowie z kolegą. Od samego początku podobało mi się samo brzmienie tego słowa, więc gdy nadszedł czas rejestracji wpisałem co trzeba w nick

Mogłem właśnie co niektórych zaskoczyć, oświadczając, że mój nick nie pochodzi od
pradawnego ludu czy
super bohatera znalezionego przez Zyska
No już dawałem link także do historii moich nicków, którą zawdzięczam kazzmirowi oraz jak się niedawno dowiedziałem fenixowi (on już nie ma życia na tM

). Kazz znalazł sobie zabawę i zmieniał nicki niektórym osobom na jakieś zabawniejsze... 2 czy 3 razy. Ja byłem trochę jakby czarną owcą, bo dostało mi się po dupie po dwudziestokroć

Ogólnie to były czasy kazzmirowego terroru, kiedy wystarczyło go nazwać chujem, by zagwarantować sobie bana na 2-3 dni na sb... no ok, to dotyczyło tylko mnie
Dzisiaj z kolei są jakieś nieoficjalne zamienniki typu... Aslan, Azor, Aztor, Azmar, Azarmator, Aceton - wszystko autorstwa tego samego szarlatana rzecz jasna

No i niektórym (Ogrodnik, Vierzba) przeniósł się mój pseudonim ze szkoły - Wilku - dzięki czemu zawdzięczam im to, że czasem usłysze "Wilu", jak się nie mylę ma to jakieś korzenie w Hemp Gru czy coś.
No to chyba tyle... reszty (a zwłaszcza zioma126p) raczej omawiać nie trzeba