WWZ jak sam napisałeś ja tylko wygłaszam swoją opinię na brak organizacji przy takich eventach. Czy gdyby ktoś z górnego forum poprosił o zmianę terminu zgodziłbyś się?
A dlaczego nie? Gdyby był na tym etapie teksturowania co ja to oczywiście. Byłem już świadkiem przedłużania bitew i nic nigdy się złego nie stało, nie wliczając bitew, które z góry były źle zorganizowane. Jak widzisz w mojej bitwie wzięło udział pare osób. Jesli chodzi o moją teksture to brakuje mi naprawde niedużo, ale NIE ROZERWE się, więc wyszedłem z inicjatywą przedluzenia bitwy. Najpierw napisalem do Bulkowskiego, ktory stwierdzil, ze wypadaloby zapytac tych, ktorzy BIORĄ UDZIAŁ w bitwie. Napisałem więc, krótkie, zwięzłe pytanie odnośnie przesunięcia terminu o tylko
2 dni i podałem racjonalne powody. Gdybym nie miał pracy w tak zaawansowanej formie jak obecnie prawdopodobnie olałbym bitwe. Część osób się zgodziła, więc traktuje to jako potwierdzenie tego, że nie tylko ja musze/mogę coś dopicować i wyglancować żeby było cacy. Niektórym osobom jest to kompletnie obojętne jak np Gumen, ktory otwarcie to powiedzial.
Ale oczywiście zaraz musi się pojawić taki sawik albo kzw i zrobić flame i rozpierdol w temacie odnośnie zmiany nicków, administratorow chujów albo innych. Chcecie to hejtujcie sobie forum i administratorów gdzie indziej, ale kuzwa nie w temacie gdzie ludzie prezentują swoje prace, albo omawiane są sprawy stricte organizacyjne - to świadczy tylko i wyłącznie o was.
Także panie Sawik, powstrzymaj swoje hejterskie zapędy...