Lotro 44925 173

O temacie

Autor Teh

Zaczęty 9.05.2011 roku

Wyświetleń 44925

Odpowiedzi 173

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Lotro
#40 2011-05-11, 11:32(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 11:36)
nie wiem kto wymyślił to ostatnie ale własnie mam zamiar to przetestować : p

mówisz o championie, którym bardzo źle mi się grało zresztą przez ciebie mendo bo mi go zasugerowałeś. rune keeper gdyby nie był czasami tak bezradny byłby idealny. z drugiej strony wszystkie traity i itemy które mam podnoszące morale dają mi z 1/3 więcej tego co bym miał.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No bo w planach mam 2h albo duale, własnie co się tu lepiej opłaca? W wow i aoc 2h zdecydowanie lepsze niż duale.

Co do rozwoju postaci to te ścieżki rozwoju od początku się wybiera czy po jakimś levelu? Są jakieś mody poprawiające grafikę, albo chociaż interface?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Lotro
#42 2011-05-11, 11:42(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 11:55)
o modach nie słyszałem, interface zdziwiłbyś się cały czas go poprawiają, teraz wygląda dużo lepiej niż gdy zaczęliśmy z elvisem grać.

to takie subiektywne odczucie, takie coś subtelnego bardzo, źle mi się championem grało tak po prostu i to już od samego początku była różnica między nim a guardianem. nie mówię już teraz o rk nawet bo to inna klasa zupełnie. jednak moja łatwość pokonywania przeciwnika była wyższa grając guardianem niż championem, być może mi się tylko zdaje.

ścieżka rozwoju dla klasy idzie od początku, trzeba tylko odwiedzać nauczycieli, właściwie to nic się ciekawego nie dzieje w tym temacie poza tym że każda klasa ma indywidualne umiejętności, cały awans polega na wykupieniu skilla. craft po ukończeniu "początku"

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Lotro
#43 2011-05-11, 11:46(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 12:41)
Kazz właśnie nie. Ja gram przecież Guardem i zaopatrzyłem się w ładny legendarny toporek2h którym naparzam.

+ to np duży dps i częsty krytyk na dodatek GRD ma dużo życia więc jest w miare bezpiecznie spokojnie mogę bić się z 3 modami na 50lvl a sam mam 52 jeżeli miał bym do tego przykładowo set z Annuminas a nie zlepek szajzu to bym się chyba o nic nie bał

- jednak brak tego shielda i troche życia zabierają : p

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games

wietrzyk

Lotro
#44 2011-05-11, 12:29(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 12:30)
Loremaster jest ciekawy, co prawda jest to supportowa postać, ale może przyzwać zwierzaka do pomocy, wskrzesza innych graczy, no i nie najgorsze ma legendarne skille ( potrafią ostro przypierniczyć)

minusem jest chyba tylko to, że nosi lekkie pancerze

sauron
  • Gość
rk ma ten sam problem. niby kraś a jednak słabowity jakiś

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
co by było lepiej na początek krasnal guardian czy człowiek hunter?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Hunter jest bardzo fajny i idiot-friendly, sam gram i łatwość nieco mnie irytuje. Walka polega na użyciu skilla koncentrującego, zastawieniu pułapki, ewentualnie chwilowym wzmocnieniu broni, i ataku na zmianę silnymi lub obszarowymi skillami.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Lotro
#48 2011-05-11, 16:28(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 16:35)
Grałeś Av hunterem? Bo ja gdzieś koło 30 lvla zorientowałem się, że są takie 3 typy zadań: normalne bardzo łatwe; trudne co się okazało, że to fellowship quests; i ostatni kurewnie trudny - solo ale gdzie trzeba kogoś obronić. Zawsze traciłem typów którym miałem zapewnić protekcję. Też tak miałeś?

@Edit: Choćby ta dziewczynka na grobach obok bree. Gupia picza ciągle wbiegała w stadko umarlaków i zdychała, a ni chuja odpędzić trzech jednym hunterkiem.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Lotro
#49 2011-05-11, 17:32(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 17:33)
Trochę się głupio wcinam w temat ale ogółem Turbine ma też D&D Online i ogółem jak komuś nie pasuje klimat lotra zawsze może spróbować z tamtym.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
No ja ten quest zrobiłem z pomocą jednej osoby. Problem miałem z eskortą jednego burmistrza na początku, ale w końcu dałem radę. Fellowshipy załatwiam na solo gadając jednocześnie z kimś na gg i przeglądając forum, ale wtedy, i absolutnie tylko wtedy jeśli jest premia z natchnienia (a od pewnego momentu mam zawsze). Generalnie biję moby i robię questy na poziomie ok 5 wyższym od mojego. Nigdy nie biję mniej niż 2 poziomy więcej niż ja, bo to aż za nudne. Mój rekord to była sarna 10lvl wyższa ode mnie xD

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
No, czyli podobnie.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Lotro
#52 2011-05-11, 17:40(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 17:42)
KZW dobije 54 lvl i sprawdzimy ogółem która klasa jest lepsza wybierze się jakiegoś bossa i zrobimy test : p nie nie chodzi o to żeby Cie poniżyć i pokazać że Twój hunter to pała xD Ogółem ciekawi mnie czy lepiej być DPSem czy tankiem

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Lotro
#53 2011-05-11, 17:42(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 17:45)
mam lepszy pomysł, jak dobijesz do 54 robimy pvp

@Edit: ale tak czy siak obawiam się że tankiem <gulp>

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ooo to wyzwanie aktimela? xd
Już zbieram na jakiś ekstra set z morii tylko szybko kupie xd

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
co to znaczy set? mów do mnie po polskiemu.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Set to np Zestaw Pancerz buty itd te takie niebieskie jednej nazwy z zajebistymi plusami w komplecie xD

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Kup mi proszę przy okazji takie pułapki, które można stawiać w czasie walki XD

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Spoko a ty mi za skirmishe załatw te kamyki do legendarnych broni +40k expa xD

sauron
  • Gość
hunterowi dałbym rade na moim 48 lvl :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry