Co, obrażony za to jak Ci ostatnio pocisnąłem? Tak to byś się cieszył jakie to zajebiste prowo i jeszcze pewnie byś mi podpowiadał co pisać, ale teraz próbujesz mi na siłę pojechać, nie dlatego że prowo było mocne lub słabe, lecz wyłącznie dlatego, że zrobiłem je ja. Wybacz, takie odruchy jest aż za łatwo rozgryźć
Pocisnąłeś mi? Nie żartuj. Okularnik ruchnął jakąś szuwolską brytyjkę i teraz poucza wszystkich jak to trzeba jeb** internet, kochać życie, uczyc sie itp. itd. Kiedyś często bawiłeś się w prowokacje, nie wiedziałem, że takie zabawy już cię nie interesują. wystarczyło napisać - dark, mam to w dupie i nie wysyłałbym ci żadnych linków.
Teraz ty wielki światowiec, pan na obczyznie i imprezowicz pouczasz biednego chłopka z kołchozu jak powinien się zachowywać w "wielkim świecie"
Poza tym co innego prześmiać 10 letniego gracza gothica, który pisze "
Witam. Robie gre RPG i poszukuje ludzi, chetni pisac są duze szanse na wyjscie", a co innego linczowac bądź co bądź
zasłużonego usera, opluwać go jak ostatnią szmatę, jak śmiecia i jeszcze wciągać w to siekacza, podszywając się pod niego - żeby w przyszłości podczas kolejnej przepychanki z jego udziałem wyciągnąc te logi jako dowód jego domniemanej głupoty.
Gdybyś robił sobie prowokacje z udziałem dzieci gotika, fanatykow czy innych durniów, którzy w jakiś sposób emanują głupotą - droga wolna, a kręcenie beki i wyzywanie avallacha od tamtych i innych, żądanie skasowania go i banicji jest żałosne. Kopać osobę, która w tej chwili robi najwięcej na forum? Rozumiem różne głupie rzeczy jakie robił Av, ale nigdy nie powiedziałbym mu "Ty skurwielu zdychaj", uważam, że na swoim stanowisku był bardzo dobry.