OTO POLSKA 1728917 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1728917

Odpowiedzi 5881

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Trudno, aby chodzili skoro najwierniejsi "fani" od dawna mają sądowe zakazy chodzenia na mecze :lol2: . Ogółem rozpierdole na stadionach odchodzą w zapomnienie. Służby bezpieczeństwa wyciągając wnioski, podobnie jak i sami awanturnicy co ze stadionów przerzucili się na perony, łąki i lasy co sam popieram, bo ciekawe mają hobby.

Jak ktoś lubi się napierdzielać, to co za różnica w imię czego?  :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Gdzie coś takiego napisałem? Ja ogólnie nie mam nic przeciwko, niech się napierdalają za co chcą i kim chcą, byle nie na stadionach i w miastach niszcząc przy tym wszystko dookoła. Przeciwny jestem jedynie buractwu, które myśli że wszystko się kręci wokół jakiegoś pierdolonego klubu.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

OTO POLSKA
#642 2011-03-26, 19:31(Ostatnia zmiana: 2011-03-26, 19:42)
Przeciwny jestem jedynie buractwu, które myśli że wszystko się kręci wokół jakiegoś pierdolonego klubu.

Ja oczywiście też, jednak to właśnie pod kibiców jak i pod inne grupki społeczne zawsze podszywają się proste buraki psujące ich ogólny wizerunek.

Chociaż w sumie ostatnio zrobiło się zabawniej. Często normalni ludzie podszywają się pod buraków dla prywatnych korzyści. Co w sumie świadczy, kto w tym momencie ma u nas przewagę.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Najgorsze jest to, że w dużym mieście strach chodzić po niektórych dzielnicach. Zresztą ostatni przykład, nie wiem czy kojarzycie, jak we Wrocławiu był turniej U11 i rodzice przyjechali z 10-11 latkami z Lecha Poznań. SKończyło się tym, że rodzice dostali wpierdol od wiernych kibiców Śląska, bo "nikt nie będzie chodził po Wrocławiu w barwach Lecha"
W UK bandyctwo udało już się wyplenić ze stadionów (pomijam odosobnione przypadki, tudzież różne starcia między kibicami Tottenhamu i Arsenalu) w latach 80. Więc pokazuje to na jakim poziomie jest nasza kloaka

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#644 2011-03-26, 20:55(Ostatnia zmiana: 2011-03-26, 20:56)
Zawsze mnie zastanawiało co trzeba mieć w głowie, by napierdalać obcych ludzi na osiedlu, jednak co ma w niej człowiek skłonny napierdalać ludzi z dziećmi :facepalm: . Najbardziej rozbraja mnie, gdy te zeszmacone bydło próbuje bełkotać coś o honorze przyrównując się nawet do... rycerstwa. Faktycznie kurva bardzo honorowe i rycerskie rozpierdalać mienie publiczne i terrorywować bogu winnych ludzi. Całe szczęście pochodzę z zaścianka, gdzie kibolstwo to już głównie pozerstwo z gimnazjum, trochę patusów oraz garstka wyjadaczy, która dawno zluzowała, także nie zaznałem wyżej opisanych scen ale bez jaj. Za komuny bez pierdolenia kilkunastu dla przykładu połamano by nogi, żebra, kilku skatowano i by się kurva skończyła zabawa w ortalionowe rycerstwo i rozpierdalanie krzesełek.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Za komuny bez pierdolenia kilkunastu dla przykładu połamano by nogi, żebra, kilku skatowano i by się kurva skończyła zabawa w ortalionowe rycerstwo i rozpierdalanie krzesełek.

Lata 90 Najlepsze  :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Zwłaszcza na prowincji.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

OTO POLSKA
#648 2011-03-27, 23:04(Ostatnia zmiana: 2011-03-27, 23:04)
:facepalm:  

Nie no, bez jaj. Jedni widzą szatana w dowodach osobistych, inni twarz Jezusa, na ścianie, wysikanej przez psa, no dajcie spokój. To na pewno nie dodaje powagi religii.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To na pewno nie dodaje powagi religii.

A co dodaje? :lol2:

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

OTO POLSKA
#650 2011-03-28, 15:30(Ostatnia zmiana: 2011-03-28, 15:32)
A co dodaje? :lol2:  

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ło córka rybaka, zacial sie przy goleniu

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Pocieszyło mnie że nie tylko w polsce świrują z religią do tego stopnia :D

sauron
  • Gość
polska  :facepalm:  
https://www.youtube.com/watch?v=o33MuhS1EnQ

sauron
  • Gość

sauron
  • Gość
polską rządzą sataniści  :lol2:  
https://www.youtube.com/watch?v=lJYNGulmblg

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#656 2011-04-01, 20:55(Ostatnia zmiana: 2011-04-01, 20:57)
bardzo ciekawy artykuł
http://konflikty.wp....,wiadomosc.html

Pochodzenie tego artykułu mówi samo za siebie. Polska Zbrojna to propagandowe pismo finansowane przez MON i pisane na jego zlecenie. Odnośnie samego artykułu: jeden rosomak wiosny nie czyni. Niech o jakości naszego uzbrojenia i "prawdzie" zawartej w artykule świadczy fakt, że PKW Afganistan buja się w wypożyczonych od marines mrapach, bo nawet te zajechane hummery darowane nam co łaska przed laty przez amerykanów są na obecnym polu walki złomem. Jeśli dla kogoś znacznikiem progresu jest sprzęt, jaki z politowaniem nam wypożyczono bądź oddano (demobil) to nie wiem w jakim kierunku ma to wszystko zmierzać.

Wyposażenie osobiste to nadal gówno. Szczytem luksusu, są przestarzałe, 14 letnie ortopedyczne IBA, które przed laty oddali nam rzecz jasna amerykanie, bądź ich żałosne polskie odpowiedniki. Nie ma to jak opierać "nowoczesny" sprzęt frontowy na archaizmach z ubiegłego tysiąclecia :facepalm: . Żołnierze nadal zbroją się sami, a przynajmniej ci rozsądni i bardziej doświadczeni. Autor przedstawia ich jako "gadżeciaży", którzy przez innych postrzegani są z politowaniem. Chyba przez beton i prlowskie dziadostwo, które wszelkie pozytywne zmiany w wojsku hamuje. W końcu lepiej biegać w tym archaicznym gównie jaki kloaka wyżebrała od usa, bądź naszych polskych wynalazkach szytych po szamańsku przez ludzi, którzy nie mają pojęcia o krawiectwie taktycznym, choć to się akurat zmienia. Razem ze znajomymi dobieraliśmy sprzęt począwszy od butów kończąc, kończąc na kamizelkach i całej masie sprzętu w standardzie molle. Nie są to tanie rzeczy. W pierwszym przypadku poszło 4 tysięcy zł, w drugim 1,8 ale tylko, że wcześniej zostały już poczynione mniej lub bardziej rozsądne zakupy na dozbrojenie. Z tej sumy wojsko zwraca 2 tysięce złotych polskich, to jest suma ceny  jedcnego celownika kolimatorowego. Nie są to żadne fanaberie lecz niestety konieczność. Nie bez powodu na samym polskim rynku istnieje 3-10 polskich firm i cała rzesza krawców wyspecjalizowanych w szyciu porządnego nowoczesnego sprzętu a nie jakichś monowskich popierdółek dla harcerzy.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

OTO POLSKA
#657 2011-04-02, 15:05(Ostatnia zmiana: 2011-04-02, 15:08)
bardzo ciekawy artykuł
http://konflikty.wp.pl/kat,1020347,title,Inni-zazdroszcza-Polakom-sprzetu-nie-zawsze-tak-bylo,wid,13271443,wiadomosc.html

nie ma już chyba żadnych wątpliwości że PO chce to załatwić po ludzku.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Czy-premier-Donald-Tusk-popiera-legalizacje-narkotykow,wid,13274264,wiadomosc.html
Szczerze mówiąc nie chcę mi sie tego już czytać, słuchać o tym, oglądać. Słyszałem kilka tekstów tych mędrców typu "marihuana uzależnia fizycznie" i pierdolę to. Tutaj się nic nie zmieni jeszcze przez długie lata i robienie sobie nadziei na poprawę tylko pogłębia wewnętrzną wkurwę. Niech zamykają za skręta, a bandyci niech śmigają na wolności.
Sram na to wszystko, zaraz pójdę wypalić 20 tysięcy skrętów naraz i umrę z przedawkowania :ok:  Wtedy będzie niezbity dowód że to zło.

sauron
  • Gość
...nie chcę mi sie tego już czytać, słuchać o tym, oglądać...

no to bardzo ciekawe stanowisko  :facepalm:

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
http://wyborcza.pl/1,76842,9358942,Wiezniowie_marihuany.html

- Alkohol degraduje psychikę i wątrobę.

- Papierosy?

- Nikotyna jest rakotwórcza.

- Marihuana?

- Nie ma takiego wpływu. Działa pobudzająco na ośrodkowy układ nerwowy przez wzmocnienie bodźców i krótkotrwałe podwyższenie nastroju psychicznego. Ale nie wiemy o negatywnych długotrwałych skutkach działania marihuany.

- Gdyby bliska panu osoba miała nadużywać którejś z tych substancji - alkoholu, nikotyny lub marihuany - to której najbardziej by pan nie chciał?

- Alkoholu, bo choroba alkoholowa najbardziej degraduje ośrodkowy układ nerwowy. Na drugim miejscu nikotyny, bo ma działanie rakotwórcze. A najmniej obawiałbym się marihuany.

- Jest najzdrowsza?

- W długim okresie czasu najmniej szkodliwa.

MARIHŁANA TO ZŁĄ

0 użytkowników
Do góry