OTO POLSKA 1727438 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1727438

Odpowiedzi 5881

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
I jak się w ogóle na ten temat konstruktywnie wypowiedzieć? Na moje usta cisną się tylko dwa słowa:
JA PIERDOLĘ!

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
ja pierdolę.

sauron
  • Gość
"Jestem katoliczką, zawsze później się z tego spowiadam. Miałam praktyki w aptece Bonifratrów, tam nie było takich środków i doskonale się pracowało."

W normalnych warunkach nie do pomyślenia żeby komuś gumki przeszkadzały, ale może szef ją dymał i fakt w gumie to już nie to samo i później spowiadać się trzeba i tak dalej

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
tam nie było takich środków i doskonale się pracowało.

A co ma córka rybaka jedno do drugiego?

makin' bacon

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Wiem że tekst stary ale niestety zachowania nadal aktualne:
Gazeta Krakowska
Beata Czuma
str. 16
23.06.2008

Poganie ze swastyką

Warszawscy poganie jak co roku świętowali w sobotę noc Kupały, czyli najkrótszą noc roku. Nie mam nic przeciwko poganom, czczeniu Światowida i natury. Podoba mi się nawet podstawowa zasada nowych Słowian: czyń, co chcesz, pod warunkiem że nie krzywdzisz przy tym innych. Nie przeszkadzają mi również czary, w których specjalizują się wiccanie, jeden z odłamów neopogaństwa w Polsce. Ot, nieszkodliwe dziwactwo.
Niepokoją mnie jednak swastyki, które pojawiają się na transparentach neopogańskiego stowarzyszenia Zadruga, dla którego obchody słowiańskiego święta były w zeszłym roku tylko pretekstem do propagowania swoich faszystowskich poglądów. Trudno mi jakoś uwierzyć w ich tłumaczenia, że swastyki na flagach to „stare słowiańskie symbole”. Kilka lat wcześniej neopoganie w drodze na coroczny zjazd wikingów na wyspie Wolin ciężko pobili kilku podróżnych, których wygląd im się nie spodobał. Goście z Zachodu, którzy również przybyli na ten zjazd, dziwili się, że polscy „rycerze” mają na plecach lustrzane odbicie swastyki.
Rodzimych czcicieli Światowida nie brak też w partiach politycznych, zarówno z prawej, jak i lewej strony. Największą ich liczbą może się pochwalić Samoobrona, której działacz Mateusz Piskorski związany był z neopogańskim pismem „Odala”.
Nie nawołuję do nawracania pogan na wiarę chrześcijańską i delegalizacji „Kościoła Słowian”. Nie możemy się jednak godzić na to, żeby pod religijnymi sztandarami były głoszone hasła, których zakazuje polska konstytucja.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Wiem że tekst stary ale niestety zachowania nadal aktualne:
Wystarczy wejść na wikipedie, żeby dowiedzieć się gdzie swastyka była używana

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Tylko jak niewiele osób wie skąd sie wzieła swastyka(swarzyca).

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wystarczy wejść na wikipedie, żeby dowiedzieć się gdzie swastyka była używana

thx :ok:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/euro-2012/ostatni-zajazd-na-litwie,1,4223068,wiadomosc.html

Co za wstyd :facepalm:

Wynik i styl meczu przemilczę :facepalm:

A już za rok ME u nas. Aż strach się bać, co się będzie tu działo, jak się nic nie zmieni.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
co za wieś, kurwa, co za wieś. pojechała wieś do miasta i wyszło jak wyszło.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jak takie rzeczy będą się działy na Euro, to ja chyba zmienię obywatelstwo

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

I wszystko jasne  :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czekać córka rybaka, cofam propsa. nie ma tego tam w galerii a obrazek jest uploadowany na ifotos przez użytkownika photoshopa : |

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/euro-2012/ostatni-zajazd-na-litwie,1,4223068,wiadomosc.html

Co za wstyd :facepalm:

Wynik i styl meczu przemilczę :facepalm:

A już za rok ME u nas. Aż strach się bać, co się będzie tu działo, jak się nic nie zmieni.

Jaki wstyd? To przecież oczywiste, że kluby piłkarskie w europie to zwykła przykrywka, przyzakładówka i image dla zorganizowanych grup przestępczych. Jedni mają swoje interesy, inni lubią się ponapierdalać jednak zasadniczo gówno kogo obchodzi kto w tych klubach gra i po co. To by był z resztą niezły paradoks, że piłkarze skaczą po tych klubach jak dziwki kalkulując hajs, podczas kiedy większość kiboli jest tak lojalna owym klubom, że potrafią dla nich zabić lub zginąć. Nie utrzymujmy złudzeń. Od zawsze powtarzałem, że ta cała piłka i wszystko co z nią związane to zagłębie skurwysyństwa. Z jednej strony bandy gotowe ci wpierdolić za fakt z jakiego miasta pochodzisz, z drugiej piłkarze ćwierćinteligenci a pośrodku tego burdelu ogromny kolektyw buraków robiących przekręty na każdym szczeblu dosłownie gdzie się da i jak się da.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

OTO POLSKA
#636 2011-03-26, 18:12(Ostatnia zmiana: 2011-03-26, 18:12)
Co innego kluby, co innego reprezentacja, no i Polska - to też nieco "co innego".

Poza tym, nie zgadzam się. Są normalni kibice, którzy po ludzku dopingują swoje drużyny, nie rzucając przy tym krzesełkami w bramkarza przeciwników.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Co innego kluby, co innego reprezentacja, no i Polska - to też nieco "co innego".

Ja nie widzę żadnej różnicy. Skoro lokalne kluby prezentują poziom i zachowanie jakie prezentują to trudno, by na mecz reprezentacji chodzili ludzie pod krawatami. To samo tyczy się piłkarzyków. Skoro chłopaczki są ogółem chujowe to nie wiem skąd i za sprawą jakiego cudu reprezentacja miałaby być magicznie zasilona jakimś wybitnym nabytkiem. Oczywiście, można takich kupić zza granicy, jak wspomniane dziwki ale na to trzeba mieć kasę, kasę która została uprzednio rozpierdolona przez kolektyw chamów i buraków. A reszta spierdoliła np. d niemiec, bo po co mają grać za jakieś grosze i się kompromitować. Koło się zamyka.

Poza tym, nie zgadzam się. Są normalni kibice, którzy po ludzku dopingują swoje drużyny, nie rzucając przy tym krzesełkami w bramkarza przeciwników.

Prezentujesz ten sam durny poziom argumentacji, co przy rozmowach o kościele. Nie wszyscy i nie każdy - ile razy to jeszcze usłyszę? Oczywiście, że jest normalny odłam kibiców, który ma nawet swoją fachową nazwę skoro większość to panoszące się bydło po mieście srające obrzydliwymi wlepkami i gotowe wpierdolić za koszulkę, szalik czy miejsce pochodzenia.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Prezentujesz ten sam durny poziom argumentacji, co przy rozmowach o kościele. Nie wszyscy i nie każdy - ile razy to jeszcze usłyszę? Oczywiście, że jest normalny odłam kibiców, który ma nawet swoją fachową nazwę skoro większość to panoszące się bydło po mieście srające obrzydliwymi wlepkami i gotowe wpierdolić za koszulkę, szalik czy miejsce pochodzenia.

Bo z reguły opisujesz poprawnie, ale zawsze z jednej strony. No i z proporcjami też nie sądzę, aby tak właśnie było. Nigdy nie widziałem, żeby cały stadion wszczynał jakieś burdy, z reguły są to jakieś grupki kiboli, które często nawet nie chodzą na mecze. No, ale że bydła jest masa, zdecydowanie za duża masa, to zaprzeczyć się nie da.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
które często nawet nie chodzą na mecze.

Trudno, aby chodzili skoro najwierniejsi "fani" od dawna mają sądowe zakazy chodzenia na mecze :lol2: . Ogółem rozpierdole na stadionach odchodzą w zapomnienie. Służby bezpieczeństwa wyciągając wnioski, podobnie jak i sami awanturnicy co ze stadionów przerzucili się na perony, łąki i lasy co sam popieram, bo ciekawe mają hobby.

Proporcje są jak najbardziej w porządku. Może nie wszyscy są typowymi bandytami, jednak typowemu kibicowi z pewnością bliżej prawilnym wzorcom niżeli do normalnego człowieka, który chodzi na stadion z dzieckiem czy rodziną.

0 użytkowników
Do góry