OTO POLSKA 1728890 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1728890

Odpowiedzi 5881

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=f4E12dFhyW4

nowy spot kaczyńskiego  :ok:

Spoiler

WAH WAH WAH.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#681 2011-04-04, 17:33(Ostatnia zmiana: 2011-04-04, 17:36)
0:14 po zdjęciach smoleńska i dacie - czy on chce coś zasugerować? :lol2:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
0:21 - 0:27 słychać strzały.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ktoś mógłby wyjaśnić o jakie "jego dzieło" chodzi bo nie za bardzo kojarzę?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
To jest już po prostu przesada. Od początku jaruś starał się wygrać wybory bazując na katastrofie jako głównym programie wyborczym, ale to już przesada. Jeszcze kilka takich spotów i zacznę myśleć, że oni się zgadali: "słuchaj, ty się zabijesz tupolewem, a ja wygram z platformą, ok?"

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
a 89% graczy...

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Tak sobie myślę, że powinniście szukać zalet Polski, byłoby szybciej. To że jest źle to nie trzeba nikomu tłumaczyć.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tak sobie myślę, że powinniście szukać zalet Polski
A kogo one obchodzą? :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Tak sobie myślę, że powinniście szukać zalet Polski, byłoby szybciej. To że jest źle to nie trzeba nikomu tłumaczyć.
w drodze do domu nie widziałem żadnego głupiego gówna psiego, a trawa przy zmieniającej barwy rzece była wyjątkowo zielona, niczym w pick of destiny po zażyciu grzybków

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
W Polsce(przynajmniej zdaniem mojego nauczyciela religii-księdza) jest podział na kulturę katolicką i barbarzyńską i do nas należy wybór do której będziemy się zaliczać.(dosłownie, bez żadnych niedomówień)

Mój ulubiony tekst na temat mojego wyznania; Mówiłem że już raczej nie będę ateistą bo to nieopłacalne a on na to: Bóg chce żebyś był ateistą.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rarytas dla naszych forumowych hejterów :ok:
http://www.sadistic.pl/kocham-cie-polsko-vt74960.htm

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Kto co odjebał, że mnie avast ostrzega przed trojanem jak wejdę to tego tematu? :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#693 2011-04-07, 22:52(Ostatnia zmiana: 2011-04-07, 22:53)

Plakat ma wisieć na bloku w Gdańsku... ludziom się się w dupach poprzewracało. info.

Pominę już niezwykle chujowe wykonanie

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
POPIERDOLILO ICH córka rybaka POPIERDOLONY KRAJ WYPIERDALAM STAD W TYM MOMENCIE DECYZJA ZAPADLA OSTATECZNIE. POMIJAM JUZ NAZWANIE PLACU W LUBLINIE PLACEM LECHA KACZYŃSKIEGO, POMIJAM POPIERDOLONE OBCHODY ZWYKLEJ KATASTROFY LOTNICZEJ JAK WYBUCHU II WOJNY, TO JEST córka rybaka POPIERDOLONE CO CI LUDZIE MAJA W GLOWACH, GOWNO córka rybaka?! GOWNO?!

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Gdyby nie mordy w Katyniu, Ostaszkowie i Starobielsku, prezydent by tam nie leciał. A skoro by nie leciał, to by nie zginął

Oto dowód na winę Rosjan!
To Stalin powiedział Putinowi przed narodzeniem: "ja teraz zabiję oficerów, a potem ty powiesz, że to było złe i zrobisz uroczystości z Polakami, a jak przylecą to się rozpierdolą na tamtej brzózce."

makin' bacon

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

OTO POLSKA
#696 2011-04-08, 18:27(Ostatnia zmiana: 2011-04-08, 18:28)
Na moim zadupiu walnęli na rondzie wielki napis: "Rondo Lecha Kaczyńskiego". Aż wstyd przez to rondo jeździć :D

Plakat ma wisieć na bloku w Gdańsku... ludziom się się w dupach poprzewracało. info.

Pominę już niezwykle chujowe wykonanie
Paint króluje.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Aż wstyd przez to rondo jeździć

bo?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Maybe, i tak zostaniesz w kloace. BO NA TO ZASŁUGUJESZ POLSKA KURWO. A JA WYJADĘ I BĘDĘ MIAŁ KELWINA KLAJNA I ZŁOTE ROLEKSY MWAHAHHAA

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Maybe, i tak zostaniesz w kloace. BO NA TO ZASŁUGUJESZ POLSKA KURWO. A JA WYJADĘ I BĘDĘ MIAŁ KELWINA KLAJNA I ZŁOTE ROLEKSY MWAHAHHAA

Gówno prawda, ty zostaniesz a Maybe wyjedzie.

0 użytkowników
Do góry