Cio** ruszcie się! 35106 89

O temacie

Autor

Zaczęty 3.09.2010 roku

Wyświetleń 35106

Odpowiedzi 89

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Cio** ruszcie się!
2010-09-03, 19:17(Ostatnia zmiana: 2010-09-04, 11:10)
Ogółem moim zdaniem to forum pod każdym względem kuleje jeśli chodzi o grafikę i mam 100% racji mój ambitny plan pobudzenia was do działania jeszcze dokładnie nie wiem jaki ale coś wymyślę.

Ogółem główne założenia to:

-mobilizacja i motywacja ludzi nowych/starych w temacie

Czego oczekuje od plebsu czytaj was?

-pomocy ludzi którzy się na tym już trochę znają i pomocy bossów grup którzy zachęcili by swoich pseudo artystów do podnoszenia swoich kwalifikacji

Ogółem jest to porywanie się z motyką na słońce ale może chociaż 1 ludź z tego skorzysta. Ja kiedyś skorzystałem co widać ; ). Ogółem możecie mnie zbesztać opluć wyśmiać itd to nie będzie mnie dziwić. Ciekawi mnie czy będzie ktoś chętny do pomocy. Jak coś to pozwalam wam wyjebać temat.

[mod=Avallach]Pozwoliłem sobie połączyć tematy, nie widzę sensu egzystowania dwóch skopiowanych, o identycznej treści i tytule, w dwóch sąsiednich działach.[/mod]

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Cio** ruszcie się!
#1 2010-09-03, 19:49(Ostatnia zmiana: 2010-09-03, 20:00)
wspomogę każdą inicjatywę związaną z grami na przenośne urządzenia, czy to iphone czy inne takie. począwszy od designu, pisanie dokumentacji, przygotowanie projektu, grafikę z programowaniem będziecie musieli sobie poradzić sami :D  ale wątpie czy to będzie problem. enginów jest dużo...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w bidulu ci się nie udało ?
Przegrał epicki bój z paladynem Piskorem.
Ogółem moim zdaniem to forum pod każdym względem kuleje jeśli chodzi o grafikę i mam 100% racji
Podbijam, choć ostatnio dział 3D przechodzi jakiś renesans to i tak jest źle. Wystarczy popatrzeć na scenę moddingu np. Dragon Age, gdzie praktycznie każdy model jest na miarę solidnej, współczesnej gry.
Ciekawi mnie czy będzie ktoś chętny do pomocy.
www.themodders.org :ayfkm:
Jak coś to pozwalam wam wyjebać temat.
Niestety nie możesz liczyć na ten luksus :lol2:

Ogółem Elvans co by tu nie gadać ma rację. Popieram jego działalność i przeznaczam propsa na ten szczytny cel :ok:

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Cio** ruszcie się!
#3 2010-09-03, 19:59(Ostatnia zmiana: 2010-09-03, 20:00)
wspomogę każdą inicjatywę związaną z grami na przenośne urządzenia, czy to iphone czy inne takie. począwszy  od designu, pisanie dokumentacji, przygotowanie projektu, grafikę z programowaniem będziecie musieli sobie poradzić sami  ale wątpie czy to będzie problem. enginów jest dużo...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Wspomóc mnie można też chcąc się czegoś nauczyć w końcu będzie już dla kogo co robić narazie wyglądasz mi  na jedynego zsinteresowanego jakkolwiek tą akcją xd

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Dobrze rozumiem czy ci lepsi mają uczyć tych gorszych, tak?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Cio** ruszcie się!
#7 2010-09-04, 10:32(Ostatnia zmiana: 2010-09-04, 10:32)
Już wiem! Elvans to tak naprawde sambaorg (czy jakos tak) i bedzie organizowal kolonie z warsztatami i stajniami

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Buła nie no wiadomo ze gorsi będa uczyć lepszych to oczywiste przecież xD no tak kurwa to chyba normalne że lepsi gorszych xd

sauron
  • Gość
Cytat: Wowoz link=topic=11353.msg110477#msg110477#msg110477#msg110477 date=1283589137
Już wiem! Elvans to tak naprawde sambaorg (czy jakos tak) i bedzie organizowal kolonie z warsztatami i stajniami

spierdalaj z takimi komentarzami, nie chcesz to won

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Dobra temat niech jeszcze postoi jeśli ktoś będzie zainteresowany na poważniej niech napisze na pw jeśli ma bzdetne pytanie niech pyta temat długo nie będzie stał więc niech się żadne modki nie boją sam zadbam o jego usunięcie : p

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A co konkretnie chcesz zrobić? Bo ja nic z tego tematu nie wiem. Czy chcesz tylko zmusić lepszych, aby pomagali słabszym i nic więcej?

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Nikogo nie bede zmuszac jeśli beda chcieli to pomoga a z tego tematu nie trzeba nic wiedzieć trzeba albo chcieć się uczyć albo nie i tyle.

Ogółem całość z założenia ma oderwac ludzi od robienia modeli do gothica i zrobienia czegos wiecej.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ja bym chetnie nauczyl się modelować i mappować w takim stopniu żebym byl samowystarczalny :P niestety moje zdolnosci w 3d sa ograniczone :P

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
elvans odmówił mi pomocy :(

sauron
  • Gość
Cytat: Wowoz link=topic=11353.msg110615#msg110615#msg110615#msg110615 date=1283675391
ja bym chetnie nauczyl się modelować i mappować w takim stopniu żebym byl samowystarczalny :P niestety moje zdolnosci w 3d sa ograniczone :P

więc spierdalaj. proszę o komentatorów którzy cokolwiek napiszą żeby napisać i nie uczestniczyć w tym projekcie o powstrzymywanie się. nie chcemy was tutaj. ci którzy chcą się czegoś nauczyć i zrobić coś dla siebie są mile widziani.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Cytat: kazzmir link=topic=11353.msg110625#msg110625#msg110625#msg110625 date=1283679184
więc spierdalaj. proszę o komentatorów którzy cokolwiek napiszą żeby napisać i nie uczestniczyć w tym projekcie o powstrzymywanie się. nie chcemy was tutaj. ci którzy chcą się czegoś nauczyć i zrobić coś dla siebie są mile widziani.

Chodziło o to, że się zgłaszam, nie rozumiem o co ci chodzi

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Cio** ruszcie się!
#17 2010-09-05, 11:39(Ostatnia zmiana: 2010-09-05, 11:40)
Plan jak  najbardziej dobry. Trzeba go wypromować i poszukać chętnych więcej. Zarówno 'instruktorów' jak i 'uczniów'.
Na razie jest z tym kiepsko. Trzeba by napisać ogłoszenie, gdzie konkretnie jest napisane o co chodzi i na czym to polega, dać newsa na blipie itp.

sauron
  • Gość
więc lista tego co umiesz nas interesuje. a to czego nie umiesz, domyślimy się

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To tak:
Ci co coś chcą się nauczyć niech napisza najlepiej co umieją a Ci co chcą uczyć też

Kazz bądź człowiek napisz ogłoszenie ty się znasz na tym : p

A ja w międzyczasie pokombinuje co i jak

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry