co na czasie, czyli gry godne polecenia 12558 44

O temacie

Autor

Zaczęty 2.05.2010 roku

Wyświetleń 12558

Odpowiedzi 44

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gothic 4, Mafia 2, Medal of Honor, Crysis 2
wszystko w najbliższych miesiącach

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ja moge polecić Alpha Protocol ale tylko po to żeby sprawdzić jaki wpływ będą mialy twoje wybory podczas gry na zakończenie ma naprawdę nieźle wymyślony system dialogowy i przyczynowo skutkowy reszta no cóż... średnio.

Stein

Stein

Użytkownicy
posty25
  • Użytkownicy
Skoro DzikiBen pisał o Risen'ie, to ja: Devil May Cry 4! Świetna gierka na wakacje i twórcy odważyli się wprowadzić zmianę postaci w trakcie pierwszego przechodzenia gry. Gra wyszła już dość dawno (Ale jest nowsza od Risen'a!)

Kiedy tak sobie myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

ks. Jan Twardowski

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nadchodzi:
Gothic 4, Metal Gear Solid: Rising, Medal of Honor, Bulletstorm, COD: Black Ops, Assassin's Creed: Brotherhood, Star Wars: The Force Unleashed 2, Fable III, Wiedźmin 2, Crysis 2, Star Wars: The Old Republic, Dead Space 2

Co do DMC4 też polecam, ale jestem fanem serii a takim jak ja nie można wierzyć :D

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
W październiku: NBA 2K11 - polecam czekać

Polecam Anal Week/Wake/Weak - tak jak koledzy :lol:

W czasie bliżej nieokreślonym: Portal 2
W czasie całkowicie nieokreślonym: Half-Life 2: EP Three

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
ep3 nie wyjdzie, tfurca popierdolił z gitarką śpiewać, pisał na swoim blogu czy czymś tam. nero to cipa, dmc4 jest mimo wszystko grywalne, a rising rozpierdoli system. Dziękuję za uwagę.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Left 4 Dead 2 przecenili z 149 zł na 49 zł. Jeszcze tylko przymuście najlepszego kumpla do zakupu i będziecie zagrywać się do 5 w nocy. Gra po prostu rządzi.

Spoiler

WAH WAH WAH.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jest tam jakiś singiel?

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Cytat: Zkirtaem link=topic=9906.msg103881#msg103881#msg103881#msg103881 date=1279492056
ep3 nie wyjdzie, tfurca popierdolił z gitarką śpiewać, pisał na swoim blogu czy czymś tam. nero to cipa, dmc4 jest mimo wszystko grywalne, a rising rozpierdoli system. Dziękuję za uwagę.
Dokończą bez Fat Gabe. Przynajmniej mają więcej miejsca w studiu.

Cytat: V3Q link=topic=9906.msg104412#msg104412#msg103881#msg103881 date=1279887480
Jest tam jakiś singiel?
Of kors

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ale ten singiel polega na czymś, czy jak w jedynce, zero fabuły, pomysłów itd. tylko łazisz i strzelasz?

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oprócz tego że kampanie są połączone fabularnie, jest więcej dialogów,  to nic się nie zmieniło.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
nie grałem w dwójkę, ale skoro bazuje na jedynce, to tak czy siak polecam - samo chodzenie i strzelanie sprawia radość :D

A co do przeceny, za 50 zł widziałem na allegro już naprawdę dawno. teraz klucze dwójki są opylane po 30 zł, a l4d jedynka za 20 - i za to kocham steama :D

Incantatoris

Incantatoris

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Ekhm.. czy wszyscy zapomnieli, że wychodzi Starcraft 2? Grałem w beta - zajebista gierka. Polecam. Troszkę droga, ale..

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Incantatoris link=topic=9906.msg104554#msg104554#msg104554#msg104554 date=1279985209
Ekhm.. czy wszyscy zapomnieli, że wychodzi Starcraft 2? Grałem w beta - zajebista gierka. Polecam. Troszkę droga, ale..
Co to jest starcraft 2?

Spoiler

WAH WAH WAH.

Incantatoris

Incantatoris

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Hm.. można też kupić odgrzewany kotlet Robaczków by Team 17. Powrót do 2D.. w końcu! Premiera bodajże września, a najnowsza część będzie się zwała Worms: Reloaded. Na Steamie już można kupić pre-order z 10% zniżką. We wrześniu także będzie LOTRO za "darmo". Można sobie dla zabicia czasu (i łącza) ściągnąć i pograć.

BlackVampire

BlackVampire

Użytkownicy
posty59
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja polecam Divinity II - Ego Draconis, The Elder Scrool 3 - Morrowind, The Elder Scrool 4 - Oblivion, Numen Contest of Heroes, Two Worlds, Fable Lost Chapter, X-Blades, Harry Potter.
Większość z tych co wymieniłem to Rpg.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Cytat: BlackVampire link=topic=9906.msg108260#msg108260#msg108260#msg108260 date=1282621303
A ja polecam Divinity II - Ego Draconis, The Elder Scrool 3 - Morrowind, The Elder Scrool 4 - Oblivion, Numen Contest of Heroes, Two Worlds, Fable Lost Chapter, X-Blades, Harry Potter.
Większość z tych co wymieniłem to Rpg.
Morrowind ma klimat jakbyś był na grzybach, do Obliviona nawet jak zainstalujesz klika GB modów, będziesz się nudził (przechodziłem go 2 lata), Two Worlds ma fabułę wyciągniętą z dupy, Fable jest ciekawe, a przy Harrym Potterze bawilem sie dobrze 5-6 lat temu

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Singularity jest na czasie i zajebiste. Dość dynamiczne, grywalne, fabuła niczego sobie i fajne możliwości oferowane przez pewne urządzonko :D

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Divinity II - Ego Draconis
Numen Contest of Heroes
X-Blades, Harry Potter
:ayfkm:  
Divinity II klęka do miecza, tak samo jak Numen Contest of Heroes. X-Blades to gówniana nawalanka, w której najlepszym momentem jest goła dupa, a Harry Potter to dziecinny stolec.

The Elder Scrool
The Elder Scrolls.

Co do gier - polecam Bad Company, gra na multi kilka razy lepsza od Modern Warfare II. Dla posiadaczy Xboxa - Alan Wake. Oprócz tego Red Dead Redemption no i całkiem zajebiste, ale raczej na multi Left 4 Dead 2.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry