Chwilowo nic do tematu nie wniosę bo wypowiedziałem się już wcześniej, ale wiem tylko tyle, że jakiś czopek w komentach na gotsite (w newsie o "Nowej Nocy" )napisał, że premiera odbędzie się za miesiąc ... osobiście parsknąłem śmiechem i olałem wytknięcie mu jego głupoty wychodzącej ponad wymiar.
A szkoda, następnym razem jeśli natchniecie się na wszelkie formy podobnej głupoty, nie przechodźcie obok tego obojętnie wytykajcie im głupotę i wiarę w potwierdzone źródła daty premiery

.
...
Sam sprawdziłem sytuacje, jak widać sytuacja na Gothic strona jest nakręcona do tego stopnia, że wspomnienie i dyskusja o licznych premierach wymyślanych przez idiotów po prostu musi się pojawić w każdej dyskusji pod newsem moda

.
Cóż w takim razie popieram wariant "
parsknąłem śmiechem i olałem".
EDIT:
Może zrobimy konkurs długoterminowy na "premierę Czas Zapłaty" - konkurs polegałby na tym że każdy ochotnik
wymyśla swoją wersje daty premiery, i przy pomocy gothicowch mediów sieje ja gdzie się da*, po paru miesiącach my sprawdzamy która z tych dat najczęściej pojawia się na forach, jutubie itp. co owocuje zdobyciem pierwszej nagrody w konkursie

.
Co wy na to?

*Wszystkie chwyty dozwolne np. "orcwarrior mi powiedział ze premiera bedzie..."