Dyskusja i opinie o modzie 526892 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 526892

Odpowiedzi 1281

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Staram się jeszcze coś z tym zrobić, choć jak narazie nie widze sensownych rozwiązań.

A czy tak przypadkiem księżyc nie stanowi całkiem osobnej tekstury od nieba?

Piszę poprawnie po polsku.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

Dyskusja i opinie o modzie
#861 2011-02-03, 14:59(Ostatnia zmiana: 2011-02-03, 15:02)
A czy tak przypadkiem księżyc nie stanowi całkiem osobnej tekstury od nieba?
Pytasz czy stwierdzasz?
W każdym razie oczywiscie że tak, jak inaczej poruszałby się po odpowiedniej "osi"?

Necro

Necro

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
@Avallach masz coś do mnie? Może jestem większym fanem tej kultowej gry co? A tak w ogóle nigdy nie zapomniałeś sobie dać saeva? bo chyba się grubo mylisz. I ja nie mam żadnego problemu, bo na kompie siedzę nawet do 11 godz. I nie jestem jakoś uzależniony, bo nie dźgnąłem nikogo kto mi mówił żebym już wyłączył. Następnym razem pomyśl, zanim coś napiszesz.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a jak masz pochodnie to możesz broni używać jednocześnie bo normalnie w gothicu rzucał na glebe pochodnie i wyciągał broń xD

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Pytasz czy stwierdzasz?
W każdym razie oczywiscie że tak, jak inaczej poruszałby się po odpowiedniej "osi"?

Faktycznie troche dziwne pytanie :D . Wybacz, ciężki dzień w szkole, nieprzytomny jeszcze jestem. Co do tego nieba to prezentuje się o wiele lepiej i jak zwykle oddaje większy klimat grze niż w oryginale ;]. Duży plus za to, że zwróciliście uwagę na sztuczne światło, które "przyciemnia" niebo i odpowiednio to wykorzystaliście.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Tak, dostep do tajnego (a wiec i do wersji testowej) ma już jakieś ~20 osób, teraz jeszcze dobierzmy kilku losowych testerów z zewnatrz, a wkrótce modyfikacji nie będzie trzeba wydawać, bo każdy będzie ją miał .

A co z trzema pierwszymi miejscami w konkursie fabularnym na historię Ricka?

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
A co z trzema pierwszymi miejscami w konkursie fabularnym na historię Ricka?

Ciągle o tym pamietam, jezeli chodzi o betatesty dla zwyciężców konkursu to będzie mieli o tyle szczescie że wasze betatesty rozpoczną się dopiero kiedy mod bedzie dość stabilny i grywalny.

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Zawsze jakieś pocieszenie :D
A tak z ciekawości - kiedy odbył się ten konkurs?

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Wyniki: 13 01 2009 - 18:12
:)

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Uu to dawno dosyć ;/. Szkoda, że wtedy właśnie przestałem się CZ interesować (wkurzyłem się na to, że w grudniu 2008 mod nie wyszedł hehh, młodość i niecierpliwość xd).

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Chwilowo nic do tematu nie wniosę bo wypowiedziałem się już wcześniej, ale wiem tylko tyle, że jakiś czopek w komentach na gotsite (w newsie o "Nowej Nocy" )napisał, że premiera odbędzie się za miesiąc ... osobiście parsknąłem śmiechem i olałem wytknięcie mu jego głupoty wychodzącej ponad wymiar.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

#871 2011-02-05, 12:13(Ostatnia zmiana: 2011-02-05, 12:18)
Chwilowo nic do tematu nie wniosę bo wypowiedziałem się już wcześniej, ale wiem tylko tyle, że jakiś czopek w komentach na gotsite (w newsie o "Nowej Nocy" )napisał, że premiera odbędzie się za miesiąc ... osobiście parsknąłem śmiechem i olałem wytknięcie mu jego głupoty wychodzącej ponad wymiar.

A szkoda, następnym razem jeśli natchniecie się na wszelkie formy podobnej głupoty, nie przechodźcie obok tego obojętnie wytykajcie im głupotę i wiarę w potwierdzone źródła daty premiery .
...
Sam sprawdziłem sytuacje, jak widać sytuacja na Gothic strona jest nakręcona do tego stopnia, że wspomnienie i dyskusja o licznych premierach wymyślanych przez idiotów po prostu musi się pojawić w każdej dyskusji pod newsem moda .
Cóż w takim razie popieram wariant "parsknąłem śmiechem i olałem".

EDIT:
Może zrobimy konkurs długoterminowy na "premierę Czas Zapłaty" - konkurs polegałby na tym że każdy ochotnik wymyśla swoją wersje daty premiery, i przy pomocy gothicowch mediów sieje ja gdzie się da*, po paru miesiącach my sprawdzamy która z tych dat najczęściej pojawia się na forach, jutubie itp. co owocuje zdobyciem pierwszej nagrody w konkursie.
Co wy na to?

*Wszystkie chwyty dozwolne np. "orcwarrior mi powiedział ze premiera bedzie..."

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#872 2011-02-05, 13:28(Ostatnia zmiana: 2011-02-05, 13:29)
Jaka nagroda?

brzmi zabawnie :D

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Jaka nagroda?
tradycyjnie. mod wyjdzie trzy dni wcześniej.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
ale z tym konkursem na poważnie??

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Pewnie... Zakładajmy teraz wszyscy cholerne konta na YT po to, żeby wrzucić "trailer" z paroma screenami żywcem zerżniętymi z www.czaszaplaty.pl na których widniałyby napisy w stylu "za*ebisty mod w którym można walczyć dualami", podłożyć ścieżkę dźwiękową z G3 i na koniec filmiku napisać "Premiera marzec 2011". W sumie czemu nie, twórcy moda mieliby maile i wszelkie inne źródła komunikacji zapełnione spamem typu "kjedy bedom betatety moge byc testerem?", "nareszcie mod wyjdzie huraararara a huraraaaa!", "bedzie dabing??" a my sporo zabawy i śmiechu :D

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Takie coś żeby się z zapaleńców ponabijać? Śmiesznie być może powiadam wam ;]

PS Sigon mnie kurde zmylił avatarem i myślałem, że to Gother się wypowiada :D  i to od dłuższego czasu ;p

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Ja bym ogłosił zwycięzcą tego, kto przekona ludzi że przecież CZ wyszedł w tym słynnym Grudniu 2008 :D

-tylko jeszcze nie daliśmy linka do moda
(na podst. niektórych opinii na YT)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
wiesz mi, niektórzy by uwierzyli :D