Dyskusja i opinie o modzie 532267 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 532267

Odpowiedzi 1281

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha. A czym jest to spowodowane?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nie chce się tu za nikogo wypowiadać, nic spekulować gdyż zwyczajnie nie wiem. najlepiej gdyby ork powiedział czym jest to spowodowane, zwłaszcza że ostatnio mieliśmy zacząć pracować znów.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem. A co z resztą ekipy? I co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Nie pytam o pozostały czas, chodzi mi o to czy wykonaliście już wszystkie Wasze założenia i teraz szlifujecie bugi czy też będziecie jeszcze wprowadzać do moda jakieś pomysły?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Dyskusja i opinie o modzie
#503 2010-09-21, 21:10(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 21:11)
A co z resztą ekipy?

Jak już było wielokrotnie mówione Czas Zapłaty to inicjatywa Orka. Jest tu od początku i to on odwala lwią część roboty. Istny człowiek renesansu :D . My jesteśmy tylko pomagierami, wspieramy to ale większość to dzieło Orka i on tym wszystkim steruje. Bez obecności tej właśnie osoby niewiele możemy działać. Tak to funkcjonuje w naszej grupie i paradoksalnie to jest naszą siłą i temu zawdzięczamy ogrom pracy włożonej w ten projekt.

I co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Nie pytam o pozostały czas, chodzi mi o to czy wykonaliście już wszystkie Wasze założenia i teraz szlifujecie bugi czy też będziecie jeszcze wprowadzać do moda jakieś pomysły?

Raczej skupimy się, aby ten mod W KOŃCU wyszedł choć naprawdę nie wiem co jeszcze leży w Orka ambicji. Naprawdę ja jak i inni chcieliby już mieć to za sobą, przestać świecić dupami ale niestety nie mamy na to wpływu. Sam chciałbym wiedzieć co się dzieje, szczególnie że ostatnio zostało zapowiedziane że wracamy do pracy. Jestem jednak pewien, że mod mimo wszystko wyjdzie. Po prostu za dużo poświęcenia, czasu i pasji zostało to włożone - zwłaszcza ze strony samego Orca. Trzeba być kompletnym ignorantem aby to zaprzepaścić. Wierzę również w to, że nie jest to zwyczajne olewactwo (a w przynajmniej w większym stopniu  nie jest) a zastój spowodowany napiętym okresem w życiu każdego z nas i mówię tu o okresie maturalnym, wyborze studiów i wszelkimi sprawami z tym związanymi przez co Ork właśnie teraz przechodzi.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Modyfikacja zatrzymała się na etapie poprawy błędów i polishowania. Żeby była jasność nie wiemy co dalej bo ork mimo wcześniejszych deklaracji nie daje większych znaków życia.

Jak mam być szczery, bo chyba to jesteśmy wam winni, mod mógł być gotowy już dobry rok temu. Niestety wyszło kilka miesięcznych obsuw i przerw w pracy głównej siły napędowej czyli orka. Nie mówię, że robił to specjalnie czy z premedytacją, każdy ma swoje życie, naukę, pracę, prostytutki, etc. Ale pod względem fabuły CZ było gotowe ponad rok temu. Osobiście jestem zwolennikiem upraszczania nie komplikowanie czy robienia czegoś w nieskończoność, po to także tworzy się założenia projektowe, żeby ich przestrzegać podczas realizacji milestonów. Gdybyśmy wtedy powiedzieli: koniec, zamykamy to co mamy, nie dodajemy nic nowego, poprawiamy babole i grafikę i wydajemy moda, to zagralibyście w CZ w tamtym roku przed świętami. Stety, bądź niestety ork bardzo ambitnie podchodzi do projektu, dobrym przykładem po kilku miechach jego ciszy jest zaimplementowanie ikarusa. Niestety w tej branży każda nowość może implikować generowanie kolejnych problemów, kolejne zmiany, etc. a to czasem błędne koło. Chyba tak właśnie jest w przypadku CZ, za dużo chcieliśmy wrzucić do jednego worka i to bardzo dziurawego.

Mam nadzieję, że projekt znowu ruszy do przodu bo zostało naprawdę niewiele do zrobienia, ale bez orka nic z tego nie będzie. W tej chwili czekamy. Być może, że ork pracuje w ciszy i spokoju nad modem, wróci za miesiąc i powie, że CZ już jest gotowe.

Tyle jeżeli chodzi o szczerość. W każdym razie możecie być pewni, że moda skończymy.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

#505 2010-09-21, 21:56(Ostatnia zmiana: 2010-09-26, 10:38)
Mógłbyś Sher jakoś ładnie ułożyć z tego co napisałeś jakiś  komunikat który mógłbym wrzucić na GothicSite? Admin nie wierzy mi że nic się nie dzieje w moddingu i chce newsów, dobrze by było gdyby załatwić chociaż newsa o tym że właśnie nic się nie dzieje :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
W tej chwili czekamy. Być może, że ork pracuje w ciszy i spokoju nad modem, wróci za miesiąc i powie, że CZ już jest gotowe.

W sumie nie jest to pobożne życzenie bo obydwoje wiemy, że już nie raz tak bywało :D .
Ogólnie dobrze to wszystko napisałeś Sher, rozwiałeś wątpliwość jasno i rzetelnie.

Mógłbyś Sher jakoś ładnie ułożyć z tego co napisałeś jakiś populistyczny zwięzły komunikat który mógłbym wrzucić na GS? Tamtejszy admin nie wierzy mi że nic się nie dzieje w moddingu i chce newsów, to fajnie by było gdyby załatwić chociaż newsa o tym że właśnie nic się nie dzieje :lol2:  

To raczej bez sensu. Już pisaliśmy na stronie oficjalnej CZ o "przerwie wakacyjnej", to co - teraz mamy jeszcze napisać o przerwie powakacyjnej? Bez przesady. Ludzie są i tak dostatecznie poirytowani i zawiedzeni tą całą sytuacją.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nie ma czasem w tajnym numeru telefonu do orca?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Kontakt zawsze się znajdzie. Nie w takich sytuacjach go namierzaliśmy ale co to zmienia? Skoro niedawno napisał, że "niedługo" wracamy do pracy to mamy go ciągać za rączkę i ciągle przypominać - paradoksalnie - o jego własnym projekcie? Bądźmy poważni, zrobi to co uzna za słuszne.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Raczej skupimy się, aby ten mod W KOŃCU wyszedł
To jedyne co możecie zrobić. No chyba, że to skupienie się miało ubrać w piękne słowa fakt opierdalania się (nie żebym miał coś do tego, sam nic nie robię).

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#510 2010-09-21, 22:14(Ostatnia zmiana: 2010-09-21, 22:14)
Akurat od mojego skupienia proszę się odczepić. Dobrze wiesz, że pracuje tak ciężko jak polscy politycy, mężowie stanu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ciężko jest ustosunkować się do Twojej wypowiedzi, bo nie wiem czy masz na myśli Rządzące Możnowładztwo, czy też rwących owoce Tej Ziemi z podzamojskiego kartofliska roboli samoobor(a)ony.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy

HellVard

#512 2010-09-22, 14:58(Ostatnia zmiana: 2010-09-22, 14:59)
Cytat: shergar link=topic=661.msg112453#msg112453#msg112453#msg112453 date=1285096862
każdy ma swoje prostytutki, etc.

Tyle jeżeli chodzi o szczerość.

Ok. Teraz rozumiem ten zastój w pracy, w końcu każdy ma też prywatne obowiązki   :lol:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jak już pisałem, są ostatnio na mnie pewne naciski w związku z brakiem nowości w sferze moddingu. O ile wiem jesteście jednym z kilku teamów, które nadal aktywnie coś robią albo robiły w najbliższym czasie. Czy mógłbym z wiązku z tym napisać newsa np. o tym że wprowadzacie Ikarusa i jakie może to pociągnąć korzyści?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
raczej nie ma to teraz sensu, zwłaszcza że orc nadal nie daje znaku życia.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zwłaszcza że orc nadal nie daje znaku życia.
http://www.lastfm.pl/user/orcwarrior :D
Ostatnio online: 18 minut temu
Ice Cube – Lil Ass Gee (Eerie Gumbo remix) Słucha teraz
Postaraj się bardziej Thoro :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
no to jest znak, ale to trochę za mało, zamościu

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
Eh kurde może by się go zapytać czy będzie kończył tego moda wraz ze swymi pomocnikami ...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

#518 2010-09-28, 21:20(Ostatnia zmiana: 2010-09-28, 21:20)
:lol2:  

leci props za zakończenie posta

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: orcwarrior link=topic=661.msg113257#msg113257#msg113257#msg113257 date=1285753040
Niestety, dokładnie nic, nie jestem w stanie obecnie poświecic tyle czasu by osiągnąć jaki kolwiek progress, i do momentu kiedy zaczne studia pewnie nic sie pod tym względem nie zmieni. Jedyne co moge teraz zrobić to przygotować jakieś materiały dla tych którym to blokuje postęp i sami też nie mogą pracować, jedyny przypadek który kojarze to Sambaorg i pliki potrzebne do vobowania siedziby necro, jeśli ktoś jeszcze czegoś ode mnie potrzebuje to pisać, dobrze by było gdyby coś sie jeszcze przy modzie działo kiedy ja już nic nie moge robić.

0 użytkowników
Do góry