Postulaty 1785537 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1785537

Odpowiedzi 5186

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Nie podszył się, bo użył czerwonego koloru. Nazywa się to dopisek moderatora.

No o tym to nie wiedziałem ale to nie zmienia faktu że można coś komuś powiedzieć otwarcie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Postulaty
#4521 2017-02-09, 19:53(Ostatnia zmiana: 2017-02-09, 20:03)
Już wielokrotnie pisałem Ci o tym, żebyś przestał spamować i zaczął dorastać, bo jeśli faktycznie chcesz nam wmówić, że jesteś starszy od Memoriusa, to się chociaż tak zachowuj, bo póki co nie ma tutaj osoby, która Cię nie bierze za irytującego spamera. Choć trochę smuci mnie fakt, że DarkMage nie jest Twoim multikontem ;x Przynajmniej bym wiedział, że umiesz normalnie pisać :)

EDIT: Zapomniałbym wspomnieć jeszcze, że w przypadku usunięcia jakiegoś tematu/posta, wszystko ląduje pierwotnie do kosza. Gdyby jakiś admin/inny moderator uznał, że usunięcie tematu było niewłaściwe, przywróciłby go. Jak widać, tego nikt nie zrobił. Skończ z tym spamem dzieciaku.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy

wiwi

Postulaty
#4522 2017-02-09, 20:15(Ostatnia zmiana: 2017-02-10, 15:14)
Simen

Tu mnie rozbawiłeś :
Choć trochę smuci mnie fakt, że DarkMage nie jest Twoim multikontem ;x Przynajmniej bym wiedział, że umiesz normalnie pisać.

Gdyby to było multikonto  to z wielką radością byś mi dal bana -więc nie pitol.

PS Nie życzę sobie aby ktokolwiek i kiedykolwiek używał "  dopisek moderatora"
 w moich postach jak i w wypowiedziach skierowanych do mnie .

A.K.

A.K.

Użytkownicy
posty156
Propsy163
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Swoją drogą Simen, mógłbyś się podpisywać przy tych dopiskach. Albo, jak chcesz anonimowo, to chociaż coś w stylu [dop. moderator]. Wtedy nie będzie żadnych niedomówień.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Swoją drogą Simen, mógłbyś się podpisywać przy tych dopiskach. Albo, jak chcesz anonimowo, to chociaż coś w stylu [dop. moderator]. Wtedy nie będzie żadnych niedomówień.

Widać kto edytuje posta :P

A.K.

A.K.

Użytkownicy
posty156
Propsy163
Profesjabrak
  • Użytkownicy

A.K.

Postulaty
#4525 2017-02-09, 20:43(Ostatnia zmiana: 2017-02-09, 20:53)
O, rzeczywiście. :lol2:
Ale dopiero po najechaniu kursorem na datę edycji, więc nie każdy musi o tym wiedzieć.

Poza tym spójrz tutaj:

Simen

Tu mnie rozbawiłeś :
Choć trochę smuci mnie fakt, że DarkMage nie jest Twoim multikontem ;x Przynajmniej bym wiedział, że umiesz normalnie pisać.

Gdyby to było multikonto  to z wielką radością byś mi dal bana -więc nie pitol.

Na szczęście jesteś na tyle inteligentny, żeby się tego domyśleć :)

PS Nie życzę sobie aby ktokolwiek i kiedykolwiek używał "  dopisek moderatora"
 w moich postach jak i w wypowiedziach skierowanych do mnie . 

Wyświetla się "Edytowane przez: wiwi". Więc kto napisał zdanie na czerwono? Nie zawsze może to wynikać z kontekstu.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Fareus
Labirynt

Postulaty
#4526 2017-02-09, 20:58(Ostatnia zmiana: 2017-02-09, 21:07)
Przyzwyczajcie się, że moderacja robi z wami co chce i nie da się tego zmienić. Nie chcę odkopywać starych tematów, ale ostatnia sprawa, gdzie jednemu z moderatorów udowodniono, że bezczelnie kradnie propsy użytkowników uszła mu płazem, radzę się przyzwyczaić ew. przeprowadzić atak DDoS i przejąć forum.

Stary mówiłem ci żebyś dał sobie spokój z tą sprawą, bo źle skończysz, mamy twój adres ip, więc morda w kubeł

Sami widziecie
PS. Korzystam z TORa, więc nic mi nie zrobisz Złodzieju Propsów.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
W sumie racja, po prostu zapominam, bo mało kto edytuje tutaj posty w ten sposób, a moim zdaniem warto, bo zaoszczędza to czasu na bezsensowne dyskusje.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#4528 2017-02-09, 22:37(Ostatnia zmiana: 2017-02-09, 22:45)
http://themodders.org/index.php?action=profile;u=21126

@Simen, możesz wyjaśnić za co ten ban i dlaczego nie wpisałeś nawet przyczyny? Adres ip się z żadnym nie pokrywał. Naprawdę przeginasz.

Posty edytujemy tylko jeśli jest to niezbędne (np w celu usunięcia czegoś) i podpisując się. To nie miejsce na komentarze.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
To Psimgoth. Pisał w temacie sequela, że się nie podda i tak dalej.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mówiłem, że dawanie simenowi moderatora to jak dawanie psychicznemu piromanowi zapałek xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
- Pierwszy post w temacie sequela
- Gadał, że się nie podda i zdobędzie pliki
- Nie przypominam sobie innego użytkownika, który wałkuje temat zdobycia plików
- Nieznane IP zupełnie jak pozostałe jego multi

To bardzo zabawne, bo znam go poza forum.
Może wystalkował cię i sprawdził twoich znajomych, a następnie podszył się pod niego?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Rickando

Rickando

Użytkownicy
posty8
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
DOBRa. TO JA psimgoth, ale ten ban to akurat nie o mnie :) źle trafiłeś simen. masz jakąś fatemorganę na moim pukncie?

Dostawałem ciągle bany bo chciałem podać tipy na temat czas zapłaty.. a jestem ciągle banowany. Staram szukać błędów w modyfikacjach oraz jak je przejść zyskując więcej niż 100%

Nie mam nic wspólnego z poprzednim banem. Konto nie należało do mnie.

CZY mogę prosić o odbanowanie konta Psimgoth? Nie mam zamiaru nikogo hejtować.. a sequela chciałem zdobyć dla was :)

Tomasz Raduszyński

Tomasz Raduszyński

Użytkownicy
posty7
Propsy7
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Splash, nie wiem kim ty chamie jesteś ale skoro porównujecie mnie do jakiegoś PsimGotha (nie wiem kto to jest) bez wystarczających dowodów to nie nadajecie sie na moderacje tylko na czyścicieli linoleum w McDonaldzie

Rickando

Rickando

Użytkownicy
posty8
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
jeszcze raz powiem. Nie mam złych zamiarów.. Chciałem zrobić poradnik i jesli mi pozwolicie to zrobię go do czasu zapłaty z wszystkimi zadaniami oraz tipami i poradnikiem jak uniknąć błędów jeśli mi na to pozwolicie. Na prawdę jeśli kogoś obraziłem a zwłaszcza Outlandera to przepraszam ale jego modyfikacja nie raz doprowadziła mnie do epilepsji

Rickando

Rickando

Użytkownicy
posty8
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
avallach skąd znasz mnie z pozaforum? ;)

Post połączony: 2017-02-09, 23:27
no był na życzenie, ale czy dałoby radę to życzenie anulować?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Halo, jakie na życzenie? Koleś przede wszystkim pisał szkodliwe treści i próbował prowokować inne osoby (głównie Outlandera). Poza tym po swoim banie założył około dwudziestu dodatkowych kont i to z jego powodu temat o sequelu trafił do off-topica, a Dark prosił żeby zablokować możliwość pisania tematów. Koleś nic dobrego nie zrobił tylko cały czas spamował, a to że on pisze, że dawał jakieś tipy to już zwykłe naginanie faktów i bezczelne łgarstwo. Jeśli faktycznie konto @Tomasz Raduszyński nie jest jego multikontem to przepraszam, ale pierwszy post jaki napisał jest identyczny niemal treścią do większości kont PsimGotha. Nawet pisał to w taki sposób, że trudno go było nie uznać za Psim-Gotha, bo kontynuował ciągle temat zdobycia plików. Dla mnie moje założenie było słuszne, a co do podszywania się pod osoby to już kompletna bzdura, ale widzę że chyba sam usunąłeś post, także wierzę, że Ci nie muszę się z tego tłumaczyć.

To już nie czaję, to on w końcu sam przyznaje, że jego konto Tomasz R. jest multikontem czy co?

Tomasz Raduszyński

Tomasz Raduszyński

Użytkownicy
posty7
Propsy7
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Halo, jakie na życzenie? Koleś przede wszystkim pisał szkodliwe treści i próbował prowokować inne osoby (głównie Outlandera). Poza tym po swoim banie założył około dwudziestu dodatkowych kont i to z jego powodu temat o sequelu trafił do off-topica, a Dark prosił żeby zablokować możliwość pisania tematów. Koleś nic dobrego nie zrobił tylko cały czas spamował, a to że on pisze, że dawał jakieś tipy to już zwykłe naginanie faktów i bezczelne łgarstwo. Jeśli faktycznie konto @Tomasz Raduszyński nie jest jego multikontem to przepraszam, ale pierwszy post jaki napisał jest identyczny niemal treścią do większości kont PsimGotha. Nawet pisał to w taki sposób, że trudno go było nie uznać za Psim-Gotha, bo kontynuował ciągle temat zdobycia plików. Dla mnie moje założenie było słuszne, a co do podszywania się pod osoby to już kompletna bzdura, ale widzę że chyba sam usunąłeś post, także wierzę, że Ci nie muszę się z tego tłumaczyć.

To już nie czaję, to on w końcu sam przyznaje, że jego konto Tomasz R. jest multikontem czy co?

To po cholere na forum jest temat Sequela skoro nie można się tam wypowiadać? Nie jestem żadnym PsimGothem czy jak mu tam, a pliki chce zdobyć wiele ludzi także skończcie już z tym tematem tabu, bo zaczynacie robić z tego wielką aferę że "KTOŚ NAGLE WYPOWIEDZIAŁ SIĘ NA TEMAT SEQUELA". Nie żyjemy w komunizmie i każdy może powiedzieć co chce i kiedy chce.

0 użytkowników
Do góry