No jestem dopiero u pradawnych ale zauważyłem kilka błędów.
Jest misja od Fanatyków, żeby odzyskać czyjąś kuszę. Dowiaduję się, że ma ją Shrat, on mówi, że ma ją Scatty, idę do Scatty'ego a on mówi, ze mam wyzwać na pojedynek tego gościa z Obozu na Bagnie. Wszystko OK, tylko, ze jak się 2 razy nie stawisz na walkę (BTW godzina 16 to najgorsza godzina na walkę jaka może być o-O) to już nie możesz walczyć, bo nie ma opcji dialogowej, że sie chce walczyć.
Druga sprawa to Przemytnicy. Mam tą misję, że muszę odnaleźć tych przemytników, którzy poszli po rudę od Quentina. Gadam z tym koło Starego Obozu i mówię, e go wydam, po tym go atakuję, ale gdy on się budzi, to nie ma żadnej opcji dialogowej, ba! nie ma nawet w ogóle okienka rozmowy i trzeba wczytywać. Tu kolejny bug, ale o tym potem. No i idę do tej jaskini z martwym przemytnikiem, biorę co ma i wracam d obozu. Ale wtedy u tego gościa przy bramie nie ma opcji dialogowej, ze mam ich rudę i w ten sposób nie zrobię zadań dla przemytników i nigdy mnie nie wyślą do Quentina z paczką.
Zapisy. Już 4 razy mnie wywaliło do Windowsa podczas zapisywania i przez to i zapis, czyli wszystko co wcześniej zapisywaliśmy na tym zapisie jak i ostatni przebieg gry poszły się paść i już nie wrócą. Musiałem przez kilka razy powtarzać dość sporą część gry (3 rozdziały....).
Arena. Gdy walczę na tej arenie, gdzie trzeba walczyć na śmierć to po pokonaniu przeciwnika powinien on od razu umierac, a nie, ze on się budzi, zagadujesz to niego i koniec, musisz wczytac bo nie ma ani opcji dialogowej ani okienka z rozmową.
Ostatnią sprawą jest ortografia, wiem, ze to duży projekt i można wybaczyc czasem brak przecinka, literówkę czy coś takiego. Ale np "wziąść" to już przesada. Po za tym prawie każde PYTANIE nie kończy się znakiem zapytania, jak powinno, tylko kropką. Gdy ktoś się do kogoś zwraca, np "Tylko się nie poparz synku" to powinien tam być przecinek - "Tylko się nie poparz, synku.". W misji, w której jest ten list od przemytnika w domku tego gościa obok wejścia, chyba Sherghar? To jest tam list i nie wiem czy to Wasz błąd czy specjalnie daliście, że ten przemytnik napisał "alkohol" przez 'ch'.
Wiem, że marudzę, ale i tak uważam, ze odwaliliście kawał dobrej roboty i tak trzymać.