Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi 275295 440

O temacie

Autor serek

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 275295

Odpowiedzi 440

serek

serek

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Chciałbym aby wszyscy w tym dziale wypowiadali się na temat błędów jakie znaleźli w Gothic Mroczne Tajemnice - Mam nadzieje iż twórcy tego wspaniałego moda przeczytają o niedoróbkach w ich produkcji co w konsekwencji doprowadzi do produkcji nowego patcha umilającego gre - Bardzo prosze o wypowiedzi :D

Ivor

Ivor

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Tak dokladnie gdy chce wyjsc z starej kopalni pokazuje się błąd asc not found Keiler_body ;/;/ słyszalem ze da się naprawic a sciąganie z innej strony nic nie daje ani instalowanie od nowa proszę o ppomoc

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wiem jak rozwiązać ten problem, ale mam nadzieję że w wersji z dialogami on nie wystąpi. Nie można poczekać ??

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Ivor

Ivor

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
gdybym wiedział ile trzeba poczekac ... :)  ale i tak chcialbym  naprawic ten błąd

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Że by to poziomki wiedziały.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja szczerze mówiąc, to w MT w ogóle nie mogę grać, bo zawsze czegoś brakuje. Raz pliku asc orka elity, raz modelu jakiegoś przedmiotu, a często jest tak, że po prostu idę i mi wychodzi.

Ivor

Ivor

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
hmm może jednak ktoś miał taki problem bo jest to dość popularny problem

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
Ciekawa czy ten temat znowu rozrośnie sie na 30 stron :)

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Raczej nie, bo mało komu będzie chciało się tu pisać.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
Tak dokladnie gdy chce wyjsc z starej kopalni pokazuje się błąd asc not found Keiler_body ;/;/ słyszalem ze da się naprawic a sciąganie z innej strony nic nie daje ani instalowanie od nowa proszę o ppomoc

Ponowna instalacja gothica powinna pomóc.

Ja szczerze mówiąc, to w MT w ogóle nie mogę grać, bo zawsze czegoś brakuje. Raz pliku asc orka elity, raz modelu jakiegoś przedmiotu, a często jest tak, że po prostu idę i mi wychodzi.

Dzieje sie tak bo odpalasz zwykłego gothica, a nie moda :)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
A co w tym zabawnego?
Błędy które opisałeś wskazują na to że nie grasz w MT tylko w gothica, który przy wgranym mt powoduje takie błędy.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Kiedy ja gram w MT. Po prostu sobie idę na teren orków i mi takie coś wyskakuje.

ReMake

ReMake

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
A ja miałem całe mt od samego początku do końca gry bez żadnego buga :)

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
ReMake, to tam chyba dużo poprawiłeś... Ja miałem możliwość grania bez wywalenia do windowsa, ale bez  bugów?

Ivor

Ivor

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
tak tak może tak byście nie robili off topa tylko pomogli a zbędne komentarze "ReMake, to tam chyba dużo poprawiłeś... Ja miałem możliwość grania bez wywalenia do windowsa, ale bez bugów?"

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy
grałem w mt i miałem tylko jeden problem czyli kiedy używałem muzycznego kryształu wywalało mnie z gry ale przeinstalowałem mt i było wszyściutko bez bugów od początku do końca

WiToJcIe!!! xDD

serek

serek

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
widze że tamat się rozrasta - i bardzo dobrze :)  kiedy ukaże się patch 1.04 mam nadzieje iż twórcy poprawią choć 1/3 błędów w tym dziale - bardzo dziękuje za posty - to się zwróci nam wszystkim.

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Patch 1.04 czy jak go tam zwał ukaże się wraz z dubbingiem. A kiedy będzie to już tylko zależy od osoby (osób ) które nagrywają dubbing.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
Ja mam radę na niektóre błędy
Zainstalujcie osobno Gothic'a jeszcze raz w inny folder bez modów. Potem podstawowe programy do ich odpalania i Mroczne Tajemnice z all pachami i wszystko jest git (czasami bugi się zdarzą ale niewielkie :P  )

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry