Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi 275307 440

O temacie

Autor serek

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 275307

Odpowiedzi 440

Houston
  • Gość
nie mam save
ale jak poszlem spac w Gothicu to rano cavalorn byl ;d
poradze sobie

Houston
  • Gość
A jak latwo pokonac Wyslannika Caolma? :D
kosi mnie na 3 hity
mam bron ze zbrojowni w forcie przed kopalniom (wskoczylem z akrobacij przez okienko xD)
ale brak mi sily... atakuje mieczem z mag. rudy ;d

Tykersky
  • Gość
Jeśli Cavalorn gryzie ziemie a ty nie chcesz od nowa grać to z korzystaj z Marvin Mode, ogólnie nie gram na kodach ale jak mi sie zdarza taka sytuacja to jedyny ratunek to b-marvin-b podchodzisz do zwłok Cavalorna ( jeśli jeszcze są ) namierzasz go tak żeby było widać jego imię i naciskasz "O", wchodzisz w Cavalorna i naciskasz F8. Cavalorn już żyje, teraz namierzasz Beziego ( żeby imie było widać ) i naciskasz znowu "O" i jesteś spowrotem Beziem a Cavalorn żyje i czuje sie świetnie.

Zębaczy, nie zembaczy :D , to nie mam pojęcia pewnie reinstal gothica z MT by pomógł. Save-a mógł byś zostawić.

Co do wysłannika, hmmm może jakieś zwoje by sie przydały ?? kula ognia, ognista burza itp, możesz też spróbować zaprowadzić go do obozu fanatyków, wtedy cała ferajna by go załatwiła albo do jakiś zwierząt.

I ogólnie używaj polskich znaków, bo tak obleśnie za przeproszeniem twoje posty wyglądają :/  :D

Narestel
  • Gość
Jak się pakuje dużo w walkę na dystans to jest dość łatwo bo wygląda, że ma małą zręczność... Ale potrzebna ciężka kusza lub ta co ją masz oddać strażnikowi od fanatyków...

Houston
  • Gość
Ubilem dziada
po prostu pobieglem za drzewo to duze on wyciagnol kusze podbiegl ja wyciagam bron czekam na dobry moment i atak na ful w niego ;d
zebacze-
zrobilem save kod na niesmiertelnosc z killa wybilem (zeby exp nie miec) wylaczylem cheat goda i sie respia normalne all stworki (naprawilem)
i ogulnie swietnie mi idzie
jestem straznikiem obozu przed kopalnia
i mam pytanie
bo zawsze jakos jest tzn.:
jestem z NO nie lubi mnie SO i odwrotnie
w sekcie nigdy nie bylem to nbie wiem
i jak jestem straznikiem kopalni to kto mnie lubi/kto nie? jest tak samo jak straznik SO?
i jeszcze 1 pyt.
te zebacze (duze) sa silne? (mam zadanie je rozwalic) po tym jak bandytow rozwalilem
plx fast odp.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Zębacze? Podejdź do nich to się dowiesz... Pierw zapisz tylko grę.

Houston
  • Gość
Juz zalwatilem i mam cizeka zbroje ;d
nie bylo sie bez "ocucenia" komara
wogule jest kóól!
kto w obozje przed kopalnia moze nauczyc broni 2h?
Aligatory sa silne? (nie piszcie zebym zobaczyl) opiszcie np jak 3 pelzacze czy jak 4 wilki czy cos

Tykersky
  • Gość
jakie są silne nie wiadomo, zależy ile masz siły/zręczności

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cytat: Houston link=topic=2528.msg21828#msg21828 date=Jul 7 2008, 11:20\'
Aligatory sa silne? (nie piszcie zebym zobaczyl) opiszcie np jak 3 pelzacze czy jak 4 wilki czy cos
Są silne jak jeden dobry słownik ortograficzny. Weź się do cholery naucz pisać po ludzku dzieciaku neo.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
A propos tamtych zębaczy... (cholera, zdążył cheatów użyć! :D  )
W każdym razie do Fanatyków możesz się dostać okrężną drogą (np. przez ziemie orków albo drogą na lewo od bramy NO) jakby coś. Taki szczegół. Powodzenia w dalszej grze, widzę że chyba potrzebne...

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Houston
  • Gość
Ok jestem szefem obozu przed stara kopalnia. Pokonalem tego Melkora Demcem i armia ciemnosci.
Wiecej problemow...
Aktulaizacja
chce zdobyc pancerz lowcy orkow ale mam problek Valkir nie ma textu o ta misje
A) ma sam zagadac?
B) reinstal MT?

mazureekk
  • Gość
A bug to jest taki że jak się wali 2 gostków na arenie to z przegrane wypada 500 mieczy sędzi,500 pałek,500 toporów itp.(takie słabe bronie)

Ta zamiana w krwiopijce nic nie dała, ale zacząłem go walić.Oszołomiłem go.Zabrałem 2 połowy pergaminu znowu go zawaliłem i oddałem te 2 pergaminy.Pobiegłem do sali gdzie są 4 filary i on przybiegł.(Pewnie jak ode mnie dostał to coś mu do głowy wpadło  :Pf: ;p  B] :lol2:  :P  :P  :P  :P  )

Kolejny bug jeżeli chcesz sobie zostawić dotyk beliara to wystarczy że :
Ustań za mostem prowadzącym do strażnika teleportu.Strzel do niego kuszą i szybko zmień na Dotyk beliara i go zabij.Proszę bradzo mamy Dotyk Beliara.Ja z nim przeszedłem już grę :P .

Ok już można zamknąć temat ;p

robart
  • Gość
ten bug  to ja tez mialem ;p  dziwne ten bug duzo osob ma a ja jakos nigdy niemialem ale zacznij najlepiej od nowa ja w pare min umiem do tego miejsca dojsc to niewiem po co sie pytasz

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: robart link=topic=2587.msg22123#msg22123 date=Jul 8 2008, 12:09\'
ten bug  to ja tez mialem ;p  dziwne ten bug duzo osob ma a ja jakos nigdy niemialem

lol?

Topic:

Zrób tak:
Kup zwój przemiany w krwiopijce. Użyj go. Baal zacznie za tobą biec z mieczem (uważaj zeby cie nie dogonił). Dobiegnij do dużej komnaty między 4 filary i zamien się w beziego. Wtedy baal zagada do ciebie i się odetnie.

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
ja w pare min umiem do tego miejsca dojsc to niewiem po co sie pytasz

A ładnie to tak na cheatach grac? :lol2:
W parę minut to możesz co najwyżej 2 poziom nabic bez MARVINA :)

Narestel
  • Gość
Zauważyłem, że kilku (albo jeden) strażników w kopalni mają kusze ale jej nie noszą, bo mają za mało zręczności, to chyba małe niedopatrzenie...

Poza tym mam jeszcze dwa małe problemy...
1)Jak konsekrować miecz? (Niosący Światło) Powinien to mi zrobić kowal w obozie przemytników, ale nie ma opcji dialogowej...
2)Jak mam mistrza kowalstwa to niby mogę wykuć Urizjel'a, mam składniki ale nie mam opcji przy kowadle...

Szkodnik
  • Gość
1. Też miałem z tym problem ale to chyba niedokończony quest.
2. Musisz mieć odpowiednie narzędzia, sporo rudy(ale to chyba nie problem) no i kowalstwo chyba na poziomie mistrzowskim.

Najemnik
  • Gość
mam patcha 1.3 ale i tak dopatrzylem sie bugow:

- jak zabijam nieraz potwory to doswiadczenia nie daja -.-
- jak robie 1 quest dla straznika kopalni tez gdzie bandytow sie zabije z wyzyskiem siekacze i morghartem to jak klepie bandytow siekacz albo morghart zaczyna mnie bic.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To tak ja mam G:MT v. 1.01 z plastrem 1.03
włączam gre i niby wszystko OK, doputy dopuki nie włączyłem
ekwipunku itemy są, ale obrazków nie ma. Co zrobić??

szczepan

szczepan

Użytkownicy
posty76
  • Użytkownicy
Zainstaluj GMDK jeśli nie pomoże to przeinstaluj Gothic'a

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry