Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi 275309 440

O temacie

Autor serek

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 275309

Odpowiedzi 440

hick12

hick12

Użytkownicy
posty48
  • Użytkownicy
A masz wszystkie surowce?

melonik

melonik

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
mam nawet wiecej niz potrzeba

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A ile masz siły i zręczności? Bo żeby wykuć coś z Beziem w nazwie musisz mieć te dwa współczynniki na bardzo wysokim poziomie.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
Propsy4
  • Użytkownicy
Cytat: NNPlaya link=topic=433.msg14642#msg14642 date=May 5 2008, 21:17\'
Ty sam jesteś przecinek ;p  To zdanie jest poprawne.

Bez komentarza.

Kuczu
  • Gość
Mam juz dosc ... Nie da sie grac. Przeinstalowywalem juz z 10 razy, ciagle mi save'y psuje (ten bug z asc not found Keiler_body) , do tego wchodzac do obozu fanatykow brakuje z kolei asc orka elity. Nie wiem co robic. Powoli sie nerwy koncza, caly dzien dzisiaj nad tym siedze, i chcialbym wkoncu zagrac : /

emanuel
  • Gość
Mój podstawowy błąd jest chyba powielony z Gothic. Raz na ileś grań na Cmentarzysku Orków Baal Jakiśtam staje i gapi się w ścianę a ja mam czegoś tam szukać. Ponieważ przeszedłem grę wiele razy, wiem że niczego mi nie brakuje. Prawdopodobnie w scenariuszu miało być tak, że w takiej sali ze słupami, powinienem wpaść do dziury i z sali poniżej zabrać jeden z dwóch kawałków pergaminu. Z nich powstaje telekineza itp. Najpierw zdobyłem te kawałki pergaminu potem Baal mi je skleił w teleport, poszliśmy gdzie trzeba, przeszedłem przez ścianę, wpuściłem Baala i doszedłem do salki gdzie Baal powinien dostać szajby i mnie zaatakować. Nie następuje nic takiego, Baal lata za mną aż dochodzimy do sali z tą dziura w podłodze. Baal staje i duma i nic nie da się już zrobić. Podobnie raz na jakiś czas nie wiadomo jak zakończyć misję z Nekiem. Prawdopodobnie raz na jakiś czas gra nie zauważa że wykonaliśmy wszystkie zadania.
W tej chwili więcej nie pamiętam, ale pierwsze przejście Mrocznych Tajemnic przerwałem i zacząłem bawić się kodami - za dużo misji które powinny się zakończyć wisiało na tablicy Misji Obecnych.

Robert
  • Gość
Witam wszystkich ja mam problem z potworami czemu ich jest tak ogromnie duzo i coraz wiecej przybywa przez to mi sie gra wyłancza czy mozna cos z tym zrobic prosze o pomoc.

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
wgraj path 1.3 Było to setki razy poruszane

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Robert
  • Gość
W tym jest problem ze mam ten path1.3 i dalej sie dzieje to samo nawet zaczołem grac od nowa i znowu sie dzieje gra sie wyłancza i wyskakuje taka duza tabela .

emanuel
  • Gość
tabela to mój nieodłączny towarzysz. jak chcę sobie popykać wieczorem partyjkę, to liczę się z kilkoma wykopami do windy...

mam win xp, a gothic jedynka ma nawet napis na opakowaniu, że nie był projektowany na xp. może to stąd?

Mix
  • Gość
Witam.
Mam taki problem zakończyłem misje testu zaufania u Diego wchodzę na teren magnatów a trwa żeś. Magowie atakują magnatów w zamku leży martwy Kruk i dwóch innych towarzyszy Gomeza a sam Gomez na sam widok Bezimiennego wyciąga miecz i go zabija. Jakim cudem tak się dzieje?(patch 1.3 Zainstalowany)

IceMan

IceMan

Użytkownicy
posty68
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja znalazłem takiego buga nie wiem może ktoś już go opisywał ale u kowala sanda w obozie obok kopalni jak powiemu mu że zmieniłem zdanie naucz mnie kowalstwa to dostajemy +500 expa i możemy brać wstecz i potem znowu to samo i tak cały czas dostajemy po 500 expa fajnie nie ;)

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Fajnie. Ale nie licz, że ten bug będzie w finalnej wersji. Zwróciłem kiedyś na niego uwagę Fenixa:) Myślę nawet, że w obecnej wersji beta już go nie ma.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
bo nie ma. A w każdym razie wydaje mi się że go usunąłem.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

wieczorek
  • Gość
Bug:
W wypadku posiadania umiejetnosci kowalstwa, gdy oddajemy przedmioty za quest nauki kowalstwa Sandowi, dialog się nie kończy-zwis.

majkell
  • Gość
Witam Wszystkich.
Mam kilka problemów i liczę na waszą pomoc ;>
Mianowicie...

1. Dostałem questa od Diega bym znalazł morderce pacho, wszystko ok... gadałem z wilkiem itd. gdy jednak idę do thorusa... każe mi zająć się mordragiem... więc go pobiłem(próbowałem go również zabić) i automatycznie wyskoczył tekst by się wynosił ze SO, wracam do thorusa... i nic ! Nie ma żadnego dialogu o mordragu.
Mordrag nie chce zaprowadzic mnie do NO-nie proponuje mi tego, pewnie dlatego ze juz naleze do gildi ?

2. Wraz z tym ze nie moge zrobic misji z pacho, nie moge rowniez zrobic pozniej misji ze spotkaniem lestera gorna miltena i diega w "tajemniczym miejscu"... to chyba kolejny błąd moda ?

3.Błąd jest z powiązaniem misji... otóz jako straznik kopalni mam zabic melkora ktory potem jest mi potrzebny do rozwiazania misji z krukiem o przemycie rudy ?

4. Przemyt rudy - c.d. questa
Kruk kazał mi dowiedzieć się kto jest odpowiedzialny za przemyt rudy w Obozie przy Kopalni...stworzylem sobie melkora ( bo wczesniej go zabilem)  potem go znow zabilem poszedlem do kruka i pogadalem i... no wlasnie co dalej ?  quest nadal jest otwarty
Albo mi sie wydaje ale jest sporo bledow z questami bo sa caly czas otwarte.

pozdrawiam

Szkodnik
  • Gość
Gościu szukanie nie boli tu masz solucje: http://themodders.org/index.php?showforum=69
A tak w ogóle parę questów będziesz miał aktywnych bo są niedokończone, musisz poczekać na patch 1.04.

majkell
  • Gość
Wszystko zgodnie solucja... dlatego sobie wypraszam :(  to widocznie wina moda... kolejny błąd.  Przeczytaj to co napisałem w pkt 1 ... thorus nie chce ze mnąo niczym rozmawiać... hę? ;|

Houston
  • Gość
Przejde do rzeczy...
Kazdy wie ze niedaleko Cavalorna som zebbacze a za nimi jaskinia
no i te zembacze zaczely sie rozchodzic
zarabaly mi cavalorna i wogule no nowego obozu juz tylko od strony starej kopalni moge isc bo zembacze mi tam toruja (maja mnie na 3 hit)
i problem jeszcz 1
zembacze moga wlazic po pionowych scianach :]
i wogule ten patch 1.03 nie dziala  ciongle z 300 tych zembaczy tam jest
pytanie
jak dobrze zainstaluje patch zembacze znikna i bedzie ich tyle ile ma byc? (okolo 6)
i przy jaskini?

Szkodnik
  • Gość
Najlepiej przeinstaluj sobie gothica i wgraj sobie na nowo wszystkie patche. Jak ci zarąbali Cavalorna to sobie najlepiej wczytaj wcześniejszego save.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry