Gdyby nie ja, Sueski nie wypuściłby sequela. Razem odpowiadamy za sukces, który osiągnęliśmy. Gdybyś mógł się go o to zapytać to Ci to powie. Jestem Bohaterem bo osiągnąłem wiele. O wiele więcej niż Ty. Jakkolwiek mnie ludzie zapamiętają TY nie masz do mnie podjazdu. Jeszcze daleka droga przed Tobą, chłopcze.
Czarną robotę odwaliłem ja z sequelem bo najpierw trzeba było to zdobyć. Potem Sueski to opublikował bo powiedziałem że ma to w końcu zrobić. I tak przeciek był nieunikniony bo coraz więcej osób go miało. To że Sueski jest kojarzony z wyciekiem to mi to akurat nawet lepiej. Mi zależało by społeczeństwo dostało te materiały oraz wiedzę którą ludziom dostarczam w postaci materiałów filmowych. Ja w przeciwieństwie do materiałów z ARHN o sequelu zrobiłem w 99% wszystko. Bardzo dokładnie i szczegółowo. Nie będę się porównywał do johnnego bo zupełnie inne mentalności mamy. Ja chcę by społeczeństwo miało dostęp do tych danych. Bez wyjątku.
Ja służyłem służę i będę służył ludziom. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na materiał można wspólnie obgadać. Dla mnie to zaszczyt i mega satysfakcja jak ktoś się dobrze może bawić. Ale Panie Parodoxal'u sam jesteś twórcą, więc dobrze o tym wiesz co czuje osoba która coś tworzy.
Możesz się śmiać, ale prawda jest jedna. Za opublikowanie Sequela odpowiada Kanał Sueski. Za zdobycie i przekazanie mu Sequela - Ja. Ale nie na tym mi zależy. Moim priorytetem jest tworzenie materiałów filmowych i dzielenie się wiedzą z publiką. Jeszcze jest wiele do zrobienia a to dopiero początek mojej przygoty. Tak więc na kolana i do Pana! ;*
No i co moje materiały mają wspólnego z ARHN.eu? Najbliżej jest do Gothic Sequel bo podobna tematyka, ale materiały to dwa różne światy. Od strony technicznej, montażowej, lektorskiej, informacyjnej - tutaj zjadam JohnnegoB. I cokolwiek powiesz sprzecznego z tym co napisałem nie oszukasz rzeczywistości. Co najwyżej samego siebie, ale to już robisz od bardzo dawna.
https://zapodaj.net/a55574864e7fc.png.htmlSueski nie żyje, nie istnieje. Tak więc pałeczkę przejmuję Ja. Dziękuję dowidzenia.