Nie, przecież właśnie dlatego założyłem ten
Dopiero skończyłem pisać jeden post w którym się z Tobą nie zgadzam, a już zaczynam następny... :(
Jak już zaznaczyłem przy pierwszej próbie użytkownika Kuba Czaker zorganizowania jego "plebiscytu"; uważam że skoro wydarzenie dotyczy głównie użytkowników górnego forum, powinni oni mieć przynajmniej swój własny temat. Wydarzeniami analogicznymi do Dnia Screena w działach - Grafika 3D, Game Art oraz Gry są bitwy, albo turnieje. Jednak nikt, nigdy nawet nie pomyślał by pisać o tym w "Wydarzeniach", z prostego powodu - osoby zainteresowane są bardziej prawdopodobne do odnalezienia tematu w dziale o podobnej tematyce.
@kaczka spoko. Później się odezwę.
Jak ktoś jeszcze ma ochotę pomóc to proszę pisać na PW.
No i właśnie tego się obawiałem. Uważajcie żebyście przypadkiem nie mieli więcej organizatorów niż biorących udział.
Ja miałem zamiar zrobić to mniej więcej tak:
1. Zebrać deklaracje od osób i grup chętnych do wzięcia udziału w wydarzeniu.
2. Za kulisami postulować o stworzenie tajnego działu* w którym wszystko zostałoby przedyskutowane przez osoby które realnie do tego podchodzą.
3. W terminie bliskim startu wydarzenia, postulowałbym o stworzenie podkategorii działu*, najlepiej z uprawnieniami pozwalającymi widzieć tylko swoje posty, gdzie wszystkie osoby zgłaszające udział mogłyby przygotować swoje tematy.
4. W dniu wydarzenia - upublicznienie wcześniej przygotowanych tematów.
*Właściwie to miałem zamiar prosić o dział Dzień Screena 2015 oraz jego podkategorię "Organizacja". Z rozpoczęciem Dnia Screena maska blokująca dostęp osoba postronnym do działu zostałaby zdjęta. Wtedy jeszcze należałoby podjąć decyzję odnośnie tego czy "Organizacja" również powinna zostać upubliczniona, w chwili obecnej nie widzę ku temu przeciwwskazań, jednak to forum już nie raz mnie zaskoczyło.