Stare prowo. 51990 206

O temacie

Autor Cragann

Zaczęty 2.02.2014 roku

Wyświetleń 51990

Odpowiedzi 206

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cragann

Stare prowo.
2014-02-02, 02:11(Ostatnia zmiana: 2014-02-03, 15:15)
Pisały tu straszne smęty, dla dobra ogółu usunąłem :X
jakby kogoś strasznie interesowało co tu pisało pw, byłem zdrowo najebany, w innym razie nic by tu nie było xd

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękujemy za temat, ostatnio staliśmy się tu bardzo sentymentalni :lol2:
Już pominę twoje chujemuje z modelami, nie jesteś pierwszą czy ostatnią osobą, której nie obce są te praktyki.

Dark już od pewnego czasu cieszy się na forum złą sławą i nikt nie traktuje go poważnie. W sumie to nie pamiętam nawet dokładnie kiedy mu tak odpierdoliło, ale doskonale pamiętam za to jego pozytywną stronę, która dziś jest raczej w postaci 'cośtam kiedyśtam'. Chyba coś w okolicach jego zabawy w rycerza korwina :F Zakładam, że nikt nie będzie zaskoczony całą tą farsą, także pozostaje czekać na wypowiedź samego zainteresowanego - czekam też na 'smaczki' :F

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Od dłuższego czasu się zastanawiam co się dzieje z Darkiem. Może ma okres? To by wyjaśniało jego dość dziwne zachowanie.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Dałeś się zmanipulować Darkowi jak zlasowany idiota na samym przodzie pielgrzymki do Częstochowy. Weź nie zrzucaj całej winy na Darka, jesteś tak samo osraną deską w kiblu jak Dark.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Takie o, wypominki.
#4 2014-02-02, 09:30(Ostatnia zmiana: 2014-02-02, 09:51)
Dragomir, i ja i Dark dobrze wiedzieliśmy że to nie są twoje prace :lol2:
Dziwię się że ci o tym nie napisał skoro mieliście takie dobre kontakty.
Sentarionowi też o tym napisałem, jak tylko zgłosiłeś swoją kandydaturę do teamu. W każdym razie uznaliśmy że dopóki to co wyciągasz nadaje się do użycia w modzie, to niech ci będzie xD

Pamiętam choćby jak jedna z "twoich" pierwszych zbroi miała zostawione puste miejsce na rękawice i buty, zupełnie jak te z TES :D
Rozmowy o tobie z Darkiem:
Spoiler
Avallach, 21:12:45:
co z tym kolesiem

Avallach, 21:12:48:
co robił zbroje?

Avallach, 21:12:53:
jak on się nazywał, dragomir?

Dark, 21:13:00:
tak

Avallach, 21:13:02:
dalej robi?

Dark, 21:13:10:
tzn. nie bylo go ostatni

Avallach, 21:13:18:
on coś dziwny był, niektóre jego prace były genialne a inne poniżej jakiegokolwiek poziomu

Dark, 21:13:20:
jakbym mu kazal robic to by robil, ale nic nie potrzebujemy :D

Avallach, 21:13:29:
podejrzewałem o wyciąganie z gier

Avallach, 21:13:36:
a ogólnie coś robił od czasu kusznika?

Dark, 21:14:00:
nieee

Dark, 21:14:06:
ale wysylal mi jakieś cuda niewidy

Dark, 21:14:10:
jakiś klasztor

Dark, 21:14:20:
wwz mowil, ze z jakiejs strategii

Avallach, 21:14:26:
;]

Dark, 16:41:00:
dragomir to (obawiam sie) oszust

Avallach, 21:49:21:
przynajmniej naprawdę robi te zbroje, pamiętasz dragomira? :D

Dark, 21:49:32:
tak, też niezły beton

Dark, 21:49:41:
rippował

Dark, 21:49:53:
ale nie to jest najgorsze

Dark, 21:49:56:
najgorsze jest to

Dark, 21:49:58:
ze sie opierdalal

Dark, 21:50:10:
bo tez tez cos tam rippowal

Dark, 21:50:18:
ale przynajmniej swojego czasu jeszcze wykonywal polecenia

Dark, 21:59:45:
jak jeszcze rippowal to powiedzialem mu

Dark, 21:59:49:
zrippuj zbroje z joanny

Dark, 21:59:55:
i zrob na ich podstawie swoje

Dark, 21:59:57:
https://picasaweb.google.com/107784544846271075995/Screenshots?authkey=Gv1sRgCKa14IOy2ZWU-wE#5716821256284637842

Dark, 22:00:03:
https://picasaweb.google.com/107784544846271075995/Screenshots?authkey=Gv1sRgCKa14IOy2ZWU-wE#5716821070168969410

Dark, 22:00:09:
tez do dzisiaj ani widy ani słychu

Dark, 22:00:37:
na co mi w ogole kolejna zbroja jakiegos druida?

Dark, 22:00:50:
ja mu mowie - stawiamy wlasnie miasto, potrzebne są do kurwy nędzy zbroje obywateli

Dark, 22:00:58:
a ten ok ok

Dark, 22:01:02:
po czym dalej swoje

Dark, 22:01:54:
i po co? zaśmieca tym tylko dysk, bo ani u nas tego nie będzie, a zaden inny mod gdzie byc by moglo nie wyjdzie

Dark, 22:02:02:
no to dawalem mu stroje miejskie

Dark, 22:02:04:
z wiedzmina 1 i 2

Dark, 22:02:11:
też ściana

Dark, 22:06:20:
wysyla jakąś gównianą grę ze złymi proporcjami ciala

Dark, 22:06:24:
pokazuje jakąś zbroje kusznika

Dark, 22:06:30:
i pyta czy dla strazy vaduz ok

Dark, 22:06:36:
ja mowie ze nie i pokazuje co ma byc

Dark, 22:06:44:
a on mowi ze jemu sie podoba i wysyla kolejny screen

Dark, 22:06:52:
i zaloze sie ze juz go konstruuje w swojej norze

Dark, 22:07:03:
moze faktycznie trzeba go wyjebac

Avallach, 12/2/2010 15:11:53:
jesteś pewny że ten -Dragomir- to dobry grafik 3D?

Avallach, 15:12:04:
pokazuje model który wygląda bardzo podobnie jak wyeksportowany z DA

Avallach, 15:12:24:
gdyby rzeczywiście był aż tak dobry, potrafiłby go zmapować

Avallach, 15:12:43:
a to że próbuje mapować pod gotową teksturę jest kolejnym powodem eby przypuszczać że nie jest autorem tej pracy

Avallach, 15:20:03:
nie chcę mu nic bezpodstawnie zarzucać, ale przesłanki są naprawdę mocne

Sentarion, 20:02:46:
hej, nie wiem czy jest dobry, ale coś nie coś umie, całkiem ładnie wymodelował dwa itemy z konceptów które mu dałem, model w tajnym nie wiem skąd pochodzi, ale mało mnie to interesuje do ZW go nie wykorzystam

Sentarion, 20:05:54:
zobaczymy jak dalej będzie się sprawował;)

Avallach, 21:35:37:
co do tamtej zbroi

Avallach, 21:35:50:
właśnie chodziło mi o to że na bank nie został zrobiony do gothica

Avallach, 21:35:52:
ani w wingsie

Avallach, 21:35:59:
wyglądał jak wyciągnięty z obliviona

Avallach, 21:36:29:
jest hipoly

Avallach, 21:36:33:
i nie nadaje się do gothica

Sentarion, 21:37:25:
najważniejsze żeby coś porobił, bo tak to nikomu się nie chce

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dałeś się zmanipulować Darkowi jak zlasowany idiota na samym przodzie pielgrzymki do Częstochowy. Weź nie zrzucaj całej winy na Darka, jesteś
tak samo osraną deską w kiblu jak Dark.
Przecież napisałem że jestem debilem i poczuwam się do winy, w czym problem :F?

Avallach, 7/15/2013 21:49:21:
przynajmniej naprawdę robi te zbroje, pamiętasz dragomira?

Dark, 21:49:32:
tak, też niezły beton

Dark, 21:49:41:
rippował

Dark, 21:49:53:
ale nie to jest najgorsze

Dark, 21:49:56:
najgorsze jest to

Dark, 21:49:58:
ze sie opierdalal

Dark, 21:50:10:
bo tez tez cos tam rippowal

Dark, 21:50:18:
ale przynajmniej swojego czasu jeszcze wykonywal polecenia

Dark, 21:59:45:
jak jeszcze rippowal to powiedzialem mu

Dark, 21:59:49:
zrippuj zbroje z joanny

Dark, 21:59:55:
i zrob na ich podstawie swoje

Dark, 21:59:57:
https://picasaweb.google.com/107784544846271075995/Screenshots?authkey=Gv1sRgCKa14IOy2ZWU-wE#5716821256284637842

Dark, 22:00:03:
https://picasaweb.google.com/107784544846271075995/Screenshots?authkey=Gv1sRgCKa14IOy2ZWU-wE#5716821070168969410

Dark, 22:00:09:
tez do dzisiaj ani widy ani słychu

Dark, 22:00:37:
na co mi w ogole kolejna zbroja jakiegos druida?

Dark, 22:00:50:
ja mu mowie - stawiamy wlasnie miasto, potrzebne są do kurwy nędzy zbroje obywateli

Dark, 22:00:58:
a ten ok ok

Dark, 22:01:02:
po czym dalej swoje

Dark, 22:01:54:
i po co? zaśmieca tym tylko dysk, bo ani u nas tego nie będzie, a zaden inny mod gdzie byc by moglo nie wyjdzie

Dark, 22:02:02:
no to dawalem mu stroje miejskie

Dark, 22:02:04:
z wiedzmina 1 i 2

Dark, 22:02:11:
też ściana

Dark, 22:06:20:
wysyla jakąś gównianą grę ze złymi proporcjami ciala

Dark, 22:06:24:
pokazuje jakąś zbroje kusznika

Dark, 22:06:30:
i pyta czy dla strazy vaduz ok

Dark, 22:06:36:
ja mowie ze nie i pokazuje co ma byc

Dark, 22:06:44:
a on mowi ze jemu sie podoba i wysyla kolejny screen

Dark, 22:06:52:
i zaloze sie ze juz go konstruuje w swojej norze

Dark, 22:07:03:
moze faktycznie trzeba go wyjebac
Dziennie Avallachowi potrafiłem wysłać na GG z 10 projektów. dogadywałem się z Rysą, który tworzył jakąś tam teksturę, i faktycznie jakoś to
wyglądało, ale ostatecznie nic nie ujrzało światła dziennego.
Akurat pamiętam jak to wyglądało, z Darkiem pisałem raczej dosyć sporadycznie w kwestii zrobienia czegoś. Częściej to ja pisałem do niego z pytaniem: jest coś do zrobienia? Zleceń jako takich nigdy nie dostałem, poza strojami pirackimi(też chyba z joanny), a o tych drugich nie mam pojęcia.
W każdym razie uznaliśmy że dopóki to co wyciągasz nadaje się do użycia w modzie, to niech ci będzie xD
No i ja uznałem tak samo, nic nie wiecie to chuj, będe się promował :F

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
kim ty kurwa w ogóle jesteś

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
"Dragomira" irytującego debila, gimbusa
Mam na tym forum wyłączność na gimbusiarstwo. Wykurwiaj.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najpierw dojdź chociaż do gimnazjum, maybe.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Dajcie spokój, czym tu się chwalić? Jesteście siebie warci, wszyscy trzej. Avallach, to Ty mi ostatnio mówiłeś, że Dark dopiero poszedł na studia?

Cytat: Maybe
Cytuj"Dragomira" irytującego debila, gimbusaMam na tym forum wyłączność na gimbusiarstwo. Wykurwiaj.
Ty i jeszcze Pagan. Musicie się podzielić obowiązkami.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cragann

Takie o, wypominki.
#10 2014-02-02, 22:44(Ostatnia zmiana: 2014-02-11, 18:12)
Obiecane moje i Darkowe smaczki xd
~deleted
jeszcze powinienem coś wygrzebać, ale to później :lol2:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
jestem zażenowany.

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Publiczne pranie brudów i wyciąganie prywatnych rozmów to jedna z najbardziej kurewskich rzeczy na świecie. 

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Takie o, wypominki.
#13 2014-02-03, 11:31(Ostatnia zmiana: 2014-02-03, 11:34)
Spoiler
Witam.
Poniższy temat został napisany dnia 1 lutego, chociaż od wielu tygodni przymierzałem się do napisania czegoś na wzór  "opisu" tego co przez kilka lat praktykowałem na forum.

Początęk tego tematu pewnie zawdzięczam temu (że troche się wyłożylem na SB, niektórzy pewnie zrozumią z jakiego powodu) przyznałem się do tego że jestem "Dragomirem", chociaż wspominałem już o tym praktycznie od początku istnienia mojego kolejnego, (tym razem nie mającego na celu wkurwiania nikogo ani praktyk tym podobnych, a konta normalnego użytkownika ) wspominając o tym w kilku tematach, czy choćby innych forach jak SoulFire. Przejdę zatem do tematu.

Większość pamięta pewnie postać "Dragomira" irytującego debila, gimbusa, przeszkadzającego i  wyzywającego każdego przy pierwszej lepszej okazji, tylko po to by było fajnie. Nie wiem czy ktoś wie, ale pewnie mógł się tego domyślać, że jest to pierwszy lepszy gimbus, próbujący się dowartościować, być fajnym, prawda.

Chociaż i początki mojej działalności były związane z moddingiem, tworzeniem modyfikacji, taka zabawa skryptami, Gothickiem, to i chociaż jako początkujący modder miałem postawione przed sobą jakieś cele. Chociaż praktycznie nie wiedziałem nic o moddingu, a nawet o grafice(w której w tajnym dziale pochwalił mnie nawet Avallach, nie wiedziałem całkowicie nic(wybacz Avallachu, to nie były moje prace, przepraszam już teraz cały team ZW) to dostałem się najpierw do teamu ZW(właściwie moją pracą, chociaż była to praktycznie pierwsza praca jaką stworzyłem w Wingsie(pomyślcie, prymitywna praca którą był naszyjnik, zrobiony z podstawowych brył) to dostałem się do tego teamu. Tak moja "fałszywa" działalność poszerzyła się o kolejny horyzont.

Pierwsze prace, to były oczywiście zbroje(wyciągnięte z gry(akurat to oficjalnie napisałem w pewnym temacie, ale kto się nie zorientował to wybaczcie) przykuły dość sporą uwagę( pochwalił mnie Avallach, jak już wyżej pisałem, a to uczyniło mnie bardziej zadowolonym ze swojej działalności. Trwałem sobie tak w moddingu Gothica, do pewnego momentu.

Dark napisał do mnie z pewną prośbą(zainicjowaną przez Avallacha, jestem pewien) stworzenia pewnego pancerza. Dostałem gotowy model(model pancerza kusznika z Wiedźmina) który miałem przenieść na Gothicowe standardy. Pamiętam, była to moja(liczona jeszcze od 1-9 praca w  3D) zlecenie, pomyślcie sobie jak niedoświadczonym musiałem być. Zrobiłem. Przeniosłem model na ciało, zmapowałem, dostałem się do SF. Cieszyłem się bardzo, pamiętam jak dzisiaj, Dzieje Khorinis było dla mnie najbardziej interesującą modyfikacją, a dostanie się w szeregi SF było dla mnie bardzo ekscytującym zdarzeniem.

Tak trwałem przez pewien czas w grupie, mając wtedy stały kontakt z Darkiem(szef SoulFire Team) powoli zaznajamiałem się z członkami z Teamu,  z Darkiem. Tak kreowałem swoją reputację jako grafik, którym tak naprawdę nie byłem. Każdy starszy rangą pamięta, że Dark był kiedyś Adminem TheModders, on i sam to wiedział. Tak zaczęła się moja "zła" działalność.

Moje początki na forum, ograniczały się do udzielania w tematach o moddingu(jak już wyżej pisałem)to i po pewnym czasie większość użytkowników traci zainteresowanie tym działem(tym bardziej nic o nim nie wiedzących) przenosi się na dział niżej. Wtedy, kilka lat temu, było jak zawsze przypuszczam, nieustanne kłótnie(wyzywki, itp) były na porządku dziennym, i chociaż miały jakiś poziom, to możecie przypuszczać jak mógł zareagować na to dopiero co przecież, gimbus(niby pierwszorzędny grafik, którego szef był administratorem forum) czego chcieć więcej?
Moja działalność w tym momencie wyglądała(jak to trafnie nazwał Aztek) bieganiem z patykiem, na którym końcu jest gówno, którym obrzucam i straszeniem innych użytkowników forum. Sam z początku to praktykowałem( w końcu co może mi zrobić 10% warn? 80% dostałem za multikonto, przecież mnie nie zbanują, nie mają po co, ktoś nie ma tego na celu, nie opłaca mu się to, Dark mnie odbanuje). Może i chociaż czyniłem to  dosyć po "młodym umyśle" to poirytowanie niektórych użytkowników, może i nawet moim debilnym podejściem, było dosyć spore,  i często sama administracja angażowała się w to, grożąc co raz to raz nowym ostrzeżeniem.

Nie ma się nad tym co rozpisywać, tak wyglądało to przedtem jak i póżniej.
Przejdę trochę dalej(pisałem o Darku, prawda?), był to mój szef ( wowz, największy team modderski Gothica w polsce, wowz...). Dark, pisałem z nim sporo przez GG, pisał mi co miałem zrobić, ja trułem mu głowę, byle by coś popisać, aż w końcu Dark "wiedział".

To będzie krótkie, Dark używał mnie do wkurwiania innych, ja miałem radochę, a on nie miał z tego żadnych negatywów( cała akcja z Kerethem, tak, wierszyk cudowny "Kereth wujek? Zwykły chujek, albo Kereth chujek złote dziecie, wali konia w swoim świecie, były czystymi prowokacjami stworzonymi przez Darka, co prawda po tej akcji trochę mu się dostało, ale to i tak praktycznie nic)

Dark podrzegał mnie praktycznie do każdej prowokacji na forum( tak wiem, to moja wina), ale wyobraźcie sobie mój umysł.
Nie mam pojęcia co mógłbym tu pisać dalej, przepraszam całe forum, osoby które obraziłem, osoby które okłamałem :F
Szczerze raczej obojętne jest mi jak przyjmiecie ten temat, nie mam na to wpływu, większość tej historii praktycznie nie ma sensu "bycia" w tym temacie i w ogóle jest on jakiś chujowa, ale zrozumcie, to nie miałoby sensu bez tej części, jestem debilem, przyznaję.
(jeżeli posklejam jakieś smaczki Darka, napewno je tu wrzucę.)

Przepraszam i pozdrawiam.

Cragann alias Dragomir.

kogo to obchodzi?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Akurat te rozmowy które ja pokazałem w żaden sposób nie kompromitują ani mnie ani rozmówców i jestem pewien że nie mieliby nic przeciwko upublicznieniu ich. Po prostu pokazują że zdawaliśmy sobie sprawę z gry Dragomira :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Akurat nie do Ciebie się odnosiłem. Wiadomo przecież, że od większości reguł są odstępstwa i nie będę każdego takowego wypisywał jak tylko o czymś wspomnę, bo zwyczajnie szkoda czasu.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ze względu na treść nie mam zupełnie nic przeciwko udostępnieniu tego na widok publiczny, lecz.... spodziewałem się czegoś znacznie więcej :C

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Więcej? Chodzi ci o samą treść czy ilość? W ilości jest tego więcej, natomiast treść na tym samym poziomie :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Więcej czyli spodziewaliśmy się czegoś na poziomie, czyli innymi słowy: niezwiązanego z Darkiem :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Fabio

Fabio

The Modders
posty3474
Propsy2156
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Co tutaj się dzieje.. :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry